Başkan Görgel Elmalar Yolu’ndaki Çalışmaları İnceledi: “Bu Gece Tamamlanıyor”
Kahramanmaraş HaberleriDulkadiroğlu Elmalar Yolu’nda gerçekleştirilen asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Görgel, “Genişletme ve devamında asfalt serimi gerçekleştirdiğimiz Elmalar Yolumuzda artık sona geldik. Bu gece itibariyle çalışmalarımızı bitirmiş olacağız. Uzun yıllar boyunca bölgeye hizmet edecek bir yol oldu” dedi.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Dulkadiroğlu kırsalında sürdürülen ulaşım yatırımları kapsamında Elmalar Grup Yolu’nda yürütülen asfalt çalışmaları tamamlanma aşamasına geldi. Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, bölgede devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek son duruma ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
AK Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ali Çam, AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Durdu Sefa Kekeç ve bölge mahalle muhtarlarının da katıldığı inceleme programında Başkan Görgel, ekiplerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Sahada görev yapan personele kolaylıklar dileyen Görgel, mahalle muhtarlarıyla da bir araya gelerek yürütülen çalışmaların bölge ulaşımına katkılarına ilişkin görüş alışverişinde bulundu.
“Bölgeye Uzun Yıllar Hizmet Verecek Bir Yol”
İncelemelerin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Fırat Görgel, Elmalar Grup Yolu’nun bölge açısından önemli bir ulaşım güzergâhı olduğunu belirtti. Çalışmaların tamamlanma aşamasına geldiğini ifade eden Görgel, “Genişletme ve devamında asfalt serimi gerçekleştirdiğimiz Elmalar Yolumuzda artık sona geldik. Bu gece itibariyle çalışmalarımızı bitirmiş olacağız. Uzun yıllar boyunca bölgeye hizmet edecek bir yol oldu” dedi. Yolun yalnızca Elmalar Mahallesi’ne değil, çevredeki birçok yerleşim yerine ulaşım sağladığını vurgulayan Görgel, “Elmalar, Çokyaşar, Yusufhacılı, Bulanık ve Peynirdere mahallelerimizin ulaşımını sağlayan bir yol. Yolumuzun genişliğini 6 metreden 16 metreye çıkardık. Şimdi de 6 kilometrelik yolumuzun sıcak asfaltını tamamlıyoruz. 4 şeritli bir yol oldu” ifadelerini kullandı.
Bölge Ulaşımına Konfor ve Güvenlik Katacak
Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmalarla birlikte grup yolunun hem kapasitesi hem de sürüş konforu önemli ölçüde artırılmış oldu. Özellikle kırsal mahalleler arasındaki ulaşımın daha güvenli ve kesintisiz hale gelmesi hedeflenirken, tamamlanan sıcak asfalt uygulamasıyla birlikte vatandaşların daha modern bir ulaşım altyapısına kavuşacağı belirtildi. Başkan Görgel açıklamasının sonunda, “Yolumuzun bölgemize hayırlı olmasını diliyor, emeği geçen tüm ekiplerimize teşekkür ediyorum” cümlelerini kaydetti.
İlginizi Çekebilir
Kahramanmaraş Büyükşehir’den KPSS Adaylarına Son Prova Desteği
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin gençlik markası Pusula Maraş, KPSS’ye hazırlanan memur adaylarına sınav öncesi son prova niteliğinde ücretsiz deneme sınavı düzenleyecek. Ortaöğretim, ön lisans ve lisans adaylarına yönelik düzenlenecek deneme sınavlarına başvurular başladı.
Kahramanmaraş'ta Geleneksel Ağustos Fuarı İçin Geri Sayım! KAFUM'da Hazırlıklar Hız Kazandı
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından KAFUM’da düzenlenecek Geleneksel Ağustos Fuarı öncesinde alanda hazırlıklar hızla devam ediyor. Hazırlıkların tamamlanmasının ardından KAFUM, 1 Ağustos Cumartesi günü ziyaretçilerini ağırlamaya başlayacak.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Yeni Haftada 4 İlçe 37 Farklı Noktada Sıcak Asfalt Mesaisi
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, asfalt programı kapsamında 20 – 26 Temmuz tarihleri arasında 4 farklı ilçe 10 farklı mahallede toplam 37 farklı cadde ve sokakta sıcak asfalt serimi gerçekleştirerek yerleşim yerlerinin ulaşım konforunu katbekat iyileştirecek.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den “Şehrimi Seviyorum, Doğayı Koruyorum” Etkinliğiyle Güçlü Mesaj
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin Şairler Tepesi mevkiinde gerçekleştirdiği gönüllü çevre etkinliğinde vatandaşlar ve belediye ekipleri el ele vererek doğal alanları temizledi, çevrenin korunması konusunda toplumsal farkındalık mesajı verdi.
Yasin Abdioğlu, Kahramanmaraş İstiklalspor’da
Kahramanmaraş İstiklalspor, yeni sezon kadro yapılanması kapsamında golcü transferini tamamladı. Kırmızı-beyazlı ekip, geçtiğimiz sezon Muğlaspor formasıyla şampiyonluk yaşayan ve 17 gole imza atan başarılı forvet Yasin Abdioğlu ile resmi sözleşme imzaladı.
Onikişubat Belediyesi’nden Yaz Kur’an Kurslarına ‘Camiler Çiçek Açtı’ ile anlamlı destek
Onikişubat Belediyesi, ‘Camiler Çiçek Açtı’ sloganıyla hayata geçirdiği sosyal ve manevi destek projesi kapsamında Yaz Kur’an Kurslarında eğitim gören çocuklarla buluşmaya devam ediyor. İlçe genelindeki camileri tek tek ziyaret eden belediye ekipleri, çocuklara çeşitli ikramlar ve hediyeler ulaştırırken, camilerin yaz döneminde çocuk sesleriyle şenlenmesine de katkı sağlıyor.