© Haber Hanesi 2014 - 2025

Başkan Görgel: 'Kadın Kollarımızla Daha Büyük İşlere İmza Atacağız'

AK Parti Onikişubat ve Dulkadiroğlu Kadın Kolları 4. Olağan Kongreleri, Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

Kongrelere yoğun katılım sağlanırken, birlik ve beraberlik mesajları öne çıktı. Seçimlerde, Dulkadiroğlu Kadın Kolları Başkanlığına Hatice Kenger, Onikişubat Kadın Kolları Başkanlığına Berna Demirkol seçildi.

Yoğun Katılım ve Coşkulu Atmosfer

Kongreye; AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Dr. Tuba Köksal, Genel Merkez İl Koordinatörü Esra Hüsrev, Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, AK Parti İl Başkanı Muhammed Burak Gül, Genel Merkez Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Betül Gürlük, Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, Kadın Kolları Başkanı Asuman Yavuz, Gençlik Kolları Başkanı Furkan Ünaldı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Başkan Görgel’den Kadın Kollarına Övgü

Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, kongrede yaptığı konuşmada kadın kollarının çalışmalarına övgülerde bulunarak şu ifadeleri kullandı:
“Kadın kollarımızın kıymetli mensupları ile ne kadar gurur duysak, onlara ne kadar teşekkür etsek az. Kadın kollarımız, gençlik kollarımız ve ana kadememizle birlikte inşallah şehrimizde çok daha büyük işlere imza atacak, hemşehrilerimize hizmet noktasında gecemizi gündüzümüze katarak gayret göstermeye devam edeceğiz."

Görgel, geçmiş dönemde görev yapmış kadın kolları başkanları ve yönetimlerine teşekkür ederken, yeni göreve gelen başkanlar ve yönetimlere başarı dileklerinde bulundu.

Kadın Kolları Çalışmaları Vurgulandı

AK Parti Kadın Kolları’nın, partinin tabanda güçlenmesi ve halka temasında büyük rol oynadığına dikkat çeken Görgel, şehrin geleceği için birlik ve beraberlik içinde çalışacaklarını vurguladı. Kongrelerde, AK Parti’nin yerel ve genel hedefleri doğrultusunda daha büyük projelere imza atma kararlılığı öne çıktı.

İlginizi Çekebilir

Onikişubat Belediyesi, ilçe genelinde ulaşım seferberliğini sürdürüyor

Onikişubat Belediyesi, ilçe merkezinin yanı sıra kırsal mahallelerde de ulaşım ve üstyapı altyapısını güçlendirmeye yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Kahramanmaraş'taki Okul Saldırganının Anne Babası Hakim Karşısına Çıkacak

Kahramanmaraş'ta Ayser Çalık Ortaokulu'nda 9 öğrenci ve 1 öğretmenin yaşamını yitirdiği silahlı saldırıya ilişkin soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianame mahkeme tarafından kabul edilirken, sanıklar hakkında yargılama süreci resmen başladı.

Kahramanmaraş'ta Karamaraş Caddesi Yenileniyor! KASKİ'den Geleceğe Yatırım

KASKİ, Kahramanmaraş Bağlarbaşı Mahallesi Karamaraş Caddesi'nde altyapıyı yeniliyor. Modern ve dayanıklı altyapı için çalışmalar sürüyor.

Kahramanmaraş'ta Maganda Kurşunu Davasında Karar! Sanık Tahliye Edildi, Aile Tepkili

Kahramanmaraş Ekinözü'nde maganda kurşunuyla ölen Durdu Tatar davasında sanığa 3 yıl 10 ay hapis verildi. Mahkeme tahliye kararı aldı.

4 Kişi Geldi, Kanlı Saldırı Gerçekleşti! Kahramanmaraş'ta Şok Olay

Kahramanmaraş'ta evine gelen 4 kişinin bıçaklı saldırısına uğrayan 27 yaşındaki genç ağır yaralandı. Polis şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Milletvekili Karakoç'tan NATO Zirvesi Mesajı: "Türkiye İçin Yeni Stratejik Dönem Başladı"

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Doç. Dr. Zuhal Karakoç, NATO Ankara Zirvesi'nin Türkiye'nin savunma sanayii, CAATSA yaptırımları, F-35 programı ve stratejik özerklik hedefleri açısından yeni fırsatlar sunduğunu belirterek, sürecin dikkatle değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

TÜM HABERLER