© Haber Hanesi 2014 - 2025

Başkan Görgel: 'Kadın Kollarımızla Daha Büyük İşlere İmza Atacağız'

AK Parti Onikişubat ve Dulkadiroğlu Kadın Kolları 4. Olağan Kongreleri, Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

Kongrelere yoğun katılım sağlanırken, birlik ve beraberlik mesajları öne çıktı. Seçimlerde, Dulkadiroğlu Kadın Kolları Başkanlığına Hatice Kenger, Onikişubat Kadın Kolları Başkanlığına Berna Demirkol seçildi.

Yoğun Katılım ve Coşkulu Atmosfer

Kongreye; AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Dr. Tuba Köksal, Genel Merkez İl Koordinatörü Esra Hüsrev, Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, AK Parti İl Başkanı Muhammed Burak Gül, Genel Merkez Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Betül Gürlük, Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, Kadın Kolları Başkanı Asuman Yavuz, Gençlik Kolları Başkanı Furkan Ünaldı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Başkan Görgel’den Kadın Kollarına Övgü

Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, kongrede yaptığı konuşmada kadın kollarının çalışmalarına övgülerde bulunarak şu ifadeleri kullandı:
“Kadın kollarımızın kıymetli mensupları ile ne kadar gurur duysak, onlara ne kadar teşekkür etsek az. Kadın kollarımız, gençlik kollarımız ve ana kadememizle birlikte inşallah şehrimizde çok daha büyük işlere imza atacak, hemşehrilerimize hizmet noktasında gecemizi gündüzümüze katarak gayret göstermeye devam edeceğiz."

Görgel, geçmiş dönemde görev yapmış kadın kolları başkanları ve yönetimlerine teşekkür ederken, yeni göreve gelen başkanlar ve yönetimlere başarı dileklerinde bulundu.

Kadın Kolları Çalışmaları Vurgulandı

AK Parti Kadın Kolları’nın, partinin tabanda güçlenmesi ve halka temasında büyük rol oynadığına dikkat çeken Görgel, şehrin geleceği için birlik ve beraberlik içinde çalışacaklarını vurguladı. Kongrelerde, AK Parti’nin yerel ve genel hedefleri doğrultusunda daha büyük projelere imza atma kararlılığı öne çıktı.

İlginizi Çekebilir

Elbistan Kırsalında Ulaşımı Rahatlatacak Yeni Köprünün Temeli Atıldı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Geçit Mahallesi’nde yaklaşık 51 yıldır hizmet veren mevcut köprünün yerine 15 Milyon TL yatırımla yeni köprü inşa ediyor. 15 metre genişliğinde ve 63 metre uzunluğunda olacak 7 ayaklı köprünün temel inşasına başlandı.

Başkan Görgel; “İstiklalspor, Şehrimizin Ortak Heyecanını Taşıyan Marka”

Kahramanmaraş İstiklalspor’un yönetim ve futbolcularını tesislerde ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, “İstiklalspor, şehrimizin ortak heyecanını, umudunu ve aidiyet duygusunu taşıyan çok kıymetli bir marka. Yeni sezonun kulübümüz, futbolcularımız ve taraftarlarımız için hayırlı olmasını diliyorum. Kahramanmaraş İstiklalspor’a gönülden başarılar temenni ediyorum” dedi. 

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan Hocazade ve Gariplik Mezarlıklarında Bakım Mesaisi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan’daki Hocazade ve Gariplik mezarlıklarında bakım, onarım, temizlik ve çevre düzenleme çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalarla mezarlıkların daha düzenli ve bakımlı hale getirilerek vatandaşların kabir ziyaretlerini huzurlu bir ortamda gerçekleştirmesi hedefleniyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den KPSS Adaylarına Ücretsiz Ulaşım Desteği

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 6 Eylül Pazar günü gerçekleştirilecek KPSS’ye girecek adaylara ücretsiz ulaşım desteği sağlayacak. Adaylar, sınav giriş belgelerini göstererek Büyükşehir Belediyesine ait toplu taşıma araçlarından ücretsiz yararlanabilecek.

Başkan Görgel, Judo Dünya Şampiyonu Zeynep Sude’yi Misafir Etti

İsveç’te gerçekleştirilen 2026 Judown Judo Dünya Şampiyonası’nda altın madalya kazanan milli sporcu Zeynep Sude Bilginer’i makamında ağırlayan Başkan Görgel, “Zeynep Sude’nin uluslararası arenada gösterdiği üstün performans ve elde ettiği dünya şampiyonluğu, Kahramanmaraş’ımız ve ülkemiz adına hepimizi gururlandırdı. Zeynep Sude’yi, ailesini ve antrenörlerini bir kez daha gönülden tebrik ediyorum. Dünya şampiyonluğumuz hayırlı olsun” dedi.

Kahramanmaraş’ta Bir Cadde Daha Yenileniyor: KASKİ Çalışmalara Devam Ediyor

KASKİ, Kahramanmaraş Sümer Mahallesi İlahiyat Caddesi’nde altyapı yenileme çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalarla kalıcı çözümler hedefleniyor.

TÜM HABERLER