Başkan Görgel’den Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Teşekkür: Kahramanmaraş’a Yeni Yatırımlar Geliyor
Kahramanmaraş HaberleriKahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla düzenlenen “155 Bininci Konut Kura Çekimi ve Anahtar Teslimi” töreninde yaptığı konuşmada, etkinliğe hemşehrilerinin yoğun katılım gösterdiğini ve bu coşkunun törende öne çıktığını belirtti.
Başkan Görgel, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kahramanmaraş için duyurduğu önemli projelere dikkat çekerek şunları söyledi:
- 17.500 seyirci kapasiteli stadyum içeren Yaşayan Spor Kompleksi projesinin inşaatına başlanacak.
- 1000 yataklı şehir hastanesi için yapım ihalesi 2025 yılının Ocak ayında gerçekleştirilecek.
Görgel, bu projelerin Kahramanmaraş’ın sosyal, sağlık ve sportif alanlarda kalkınmasına büyük katkı sağlayacağını vurgulayarak, "Cumhurbaşkanımızın şehrimize olan ilgisi ve destekleri için teşekkür ediyoruz. Bu yatırımlar, Kahramanmaraş’ın gelişimi için yeni bir dönemin başlangıcı olacak," dedi.
Yeni projelerin hayırlı olmasını temenni eden Başkan Görgel, hemşehrileri adına Cumhurbaşkanı Erdoğan’a şükranlarını sundu ve yatırımların kısa sürede hayata geçmesi için tüm çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceğini ifade etti.
İlginizi Çekebilir
Onikişubat Belediyesi, ilçe genelinde ulaşım seferberliğini sürdürüyor
Onikişubat Belediyesi, ilçe merkezinin yanı sıra kırsal mahallelerde de ulaşım ve üstyapı altyapısını güçlendirmeye yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Kahramanmaraş'taki Okul Saldırganının Anne Babası Hakim Karşısına Çıkacak
Kahramanmaraş'ta Ayser Çalık Ortaokulu'nda 9 öğrenci ve 1 öğretmenin yaşamını yitirdiği silahlı saldırıya ilişkin soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianame mahkeme tarafından kabul edilirken, sanıklar hakkında yargılama süreci resmen başladı.
Kahramanmaraş'ta Karamaraş Caddesi Yenileniyor! KASKİ'den Geleceğe Yatırım
KASKİ, Kahramanmaraş Bağlarbaşı Mahallesi Karamaraş Caddesi'nde altyapıyı yeniliyor. Modern ve dayanıklı altyapı için çalışmalar sürüyor.
Kahramanmaraş'ta Maganda Kurşunu Davasında Karar! Sanık Tahliye Edildi, Aile Tepkili
Kahramanmaraş Ekinözü'nde maganda kurşunuyla ölen Durdu Tatar davasında sanığa 3 yıl 10 ay hapis verildi. Mahkeme tahliye kararı aldı.
4 Kişi Geldi, Kanlı Saldırı Gerçekleşti! Kahramanmaraş'ta Şok Olay
Kahramanmaraş'ta evine gelen 4 kişinin bıçaklı saldırısına uğrayan 27 yaşındaki genç ağır yaralandı. Polis şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.
Milletvekili Karakoç'tan NATO Zirvesi Mesajı: "Türkiye İçin Yeni Stratejik Dönem Başladı"
MHP Kahramanmaraş Milletvekili Doç. Dr. Zuhal Karakoç, NATO Ankara Zirvesi'nin Türkiye'nin savunma sanayii, CAATSA yaptırımları, F-35 programı ve stratejik özerklik hedefleri açısından yeni fırsatlar sunduğunu belirterek, sürecin dikkatle değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.