Başkan Güngör: “Büyük Bir Aileyiz”
Kahramanmaraş HaberleriŞehir merkezinde bir dizi ev ziyareti gerçekleştiren Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Hamdolsun her zamanki gibi büyük bir hüsnü kabul, güler yüz ve samimi sohbetle karşılandık. Bugün haneleri ve gönüllerini bize açan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” dedi.
Şehrin çeşitli bölgelerinde ev ziyaretlerini sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda Başkan Hayrettin Güngör, eşi Leyla Güngör ile birlikte Onikişubat Necip Fazıl Mahallesi’nde bir dizi ev ziyareti gerçekleştirdi. Gün boyu birçok aileyi ziyaret eden Güngör, hane halkının taleplerini dinlerken çocuklarla da yakından ilgilendi. Hediyelerle çocukların yüzünü güldüren Başkan Hayrettin Güngör, nazik misafirperverlikleri için tüm vatandaşlara teşekkür etti.
Hanelerini ve Gönüllerini Bizlere Açtılar
Ziyaretlere ilişkin değerlendirmelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Hemşehrilerimizi hanelerinde ziyaret ederek taleplerini dinlemeye ve istişarelerde bulunmaya gayret ediyoruz. Bugün de hemşehrilerimizin evlerine misafir olduk. Hamdolsun her zamanki gibi büyük bir hüsnü kabul, güler yüz ve samimi sohbetle karşılandık. Gerek ev ziyareti gerekse de çeşitli programlarda hemşehrilerimizle sık sık bir araya geliyoruz. Daima biriz, birlikteyiz. Kahramanmaraş, çok büyük bir aile. Bugün haneleri ve gönüllerini bize açan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
İlginizi Çekebilir
Başkan Akpınar 92. Mahalle Toplantısında Kabasakal’ın Sorunlarını Dinledi
Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, haftalık mahalle toplantıları kapsamında 92. buluşmasını Kabasakal Mahallesi’nde gerçekleştirdi. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda vatandaşların talep, öneri ve ihtiyaçları yerinde dinlendi.
SOGEM’in Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı Başlıyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sosyal Girişimcilik Merkezi (SOGEM), dernek, vakıf ve spor kulüplerine yönelik “Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı” eğitimi programı düzenliyor. Programa başvurular çevrimiçi yapılabiliyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Elbistan’da Yıkıntı Atıkları Ayrıştırma ve Geri Kazanım Tesisi Kuruyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında Elbistan’a Yıkıntı Atıkları Ayrıştırma ve Geri Dönüşüm Tesisi kazandırılıyor. Yaklaşık 100 Milyonluk yatırımın yüzde 90’ı hibe olacak.
Başkan Görgel: “Kahramanmaraş Mutfağı Nesilden Nesile Aktarılan Eşsiz Bir Miras”
Türk Mutfağı Haftası etkinliğinde konuşan Başkan Fırat Görgel, “Kahramanmaraş, toprağında bereketi, mutfağında kültürü, sofrasında kardeşliği yaşatan kadim bir şehir. Kahramanmaraş'ı gastronomi turizminde de daha güçlü bir noktaya taşımak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şehrimizin tarihi izlerini taşıyan, tamamen şehrimizin ürünlerinden oluşan 600’ü aşkın reçetenin olduğu yemek kitabı hazırlıyoruz” dedi.
Kahramanmaraş’ta 8 Günlük Acı Bekleyiş Sona Erdi! Nehirde Kaybolan Vatandaşın Cansız Bedeni Bulundu
Kahramanmaraş Onikişubat'ta balık tutarken Ceyhan Nehri'ne düşen 62 yaşındaki S.A.'nın 8 gün süren arama sonrası cansız bedenine ulaşıldı.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan Pınarbaşı Caddesi’nde Kesintisiz Asfalt Mesaisi
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan’ın en önemli ulaşım arterlerinden Pınarbaşı Caddesi’nde asfalt serimini kesintisiz sürdürüyor.