Başkan Güngör; “Çağlayancerit’in Katma Değerini Artıracak Yatırımlarımızı Sürdürüyoruz”
Kahramanmaraş HaberleriAK Parti Çağlayancerit İlçe Başkanı Mehmet Berk, yönetim kurulu üyeleri ve muhtarları makamında ağırlayan Başkan Güngör, “Çağlayancerit’in katma değerini artırmak için ilçemize çok büyük yatırımlar kazandırdık, kazandırmaya devam ediyoruz. Nüfusa oranla en çok yatırım alan ilçelerimizin başında geliyor” dedi.
Yerleşim yerlerinin ihtiyaçlarını belirleme ve hayata geçirilecek yatırımlar noktasında istişarelerde bulunmayı sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör; AK Parti Çağlayancerit İlçe Başkanı Mehmet Berk, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve mahalle muhtarlarını makamında ağırladı. Çağlayancerit’te mahallelerin ihtiyaçları, ilçede hayata geçirilen ve planlanan yatırımların görüşüldüğü ziyarete ilişkin değerlendirme bulunan Başkan Güngör, “Çağlayancerit ilçe başkanımız Mehmet Berk, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve muhtarlarımızı misafir ettik. İlçemizin ihtiyaçları ve hemşehrilerimizin talepleri noktasında istişarelerde bulunduk. Çağlayancerit’in katma değerini artırmak için ilçemize çok büyük yatırımlar kazandırdık, kazandırmaya devam ediyoruz. Nüfusa oranla en çok yatırım alan ilçelerimizin başında geliyor. Geçtiğimiz günlerde AB coğrafi işaret tescili alan Çağlayancerit Cevizi’mizin katma değerini artırmak için DOĞAKA ile ilçemize son derece modern bir Ceviz İşleme ve Paketleme Tesisi kazandırdık. Bu tesisin güncel maliyeti 30 Milyon TL. Tüm ilçelerimizde olduğu gibi Çağlayancerit’te de yatırımlarımızı artırarak sürdürüyoruz” dedi.
İlginizi Çekebilir
Başkan Akpınar 92. Mahalle Toplantısında Kabasakal’ın Sorunlarını Dinledi
Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, haftalık mahalle toplantıları kapsamında 92. buluşmasını Kabasakal Mahallesi’nde gerçekleştirdi. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda vatandaşların talep, öneri ve ihtiyaçları yerinde dinlendi.
SOGEM’in Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı Başlıyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sosyal Girişimcilik Merkezi (SOGEM), dernek, vakıf ve spor kulüplerine yönelik “Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı” eğitimi programı düzenliyor. Programa başvurular çevrimiçi yapılabiliyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Elbistan’da Yıkıntı Atıkları Ayrıştırma ve Geri Kazanım Tesisi Kuruyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında Elbistan’a Yıkıntı Atıkları Ayrıştırma ve Geri Dönüşüm Tesisi kazandırılıyor. Yaklaşık 100 Milyonluk yatırımın yüzde 90’ı hibe olacak.
Başkan Görgel: “Kahramanmaraş Mutfağı Nesilden Nesile Aktarılan Eşsiz Bir Miras”
Türk Mutfağı Haftası etkinliğinde konuşan Başkan Fırat Görgel, “Kahramanmaraş, toprağında bereketi, mutfağında kültürü, sofrasında kardeşliği yaşatan kadim bir şehir. Kahramanmaraş'ı gastronomi turizminde de daha güçlü bir noktaya taşımak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şehrimizin tarihi izlerini taşıyan, tamamen şehrimizin ürünlerinden oluşan 600’ü aşkın reçetenin olduğu yemek kitabı hazırlıyoruz” dedi.
Kahramanmaraş’ta 8 Günlük Acı Bekleyiş Sona Erdi! Nehirde Kaybolan Vatandaşın Cansız Bedeni Bulundu
Kahramanmaraş Onikişubat'ta balık tutarken Ceyhan Nehri'ne düşen 62 yaşındaki S.A.'nın 8 gün süren arama sonrası cansız bedenine ulaşıldı.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan Pınarbaşı Caddesi’nde Kesintisiz Asfalt Mesaisi
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan’ın en önemli ulaşım arterlerinden Pınarbaşı Caddesi’nde asfalt serimini kesintisiz sürdürüyor.