Başkan Güngör Gençlerle Sahur Yaptı
GÜNDEMİftar sonrası gençlerle buluşan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, daha sonra sahuru da öğrenci evinde yaptı. Başkan Güngör, “Öğrenci evinin bereketi, gençlerin güler yüzü ve sohbetleri eşliğinde sahurumuzu yaptık. Gençlerimize eğitim hayatlarında başarılar diliyorum. Daima yanlarındayız” dedi.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, gençlerle bir araya gelerek çay eşliğinde sohbet etti. Etkinlikte Başkan Güngör’ün yanı sıra AK Parti Grup Başkan Vekili Mahir Ünal, AK Parti İl Başkanı Fırat Görgel, Gençlik Kolları Başkanı Feyzullah Eren Aşçı, Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanı Abdulvahap Dertli ile çok sayıda genç yer aldı. Öğrencilerle bolca muhabbet eden Başkan Güngör, “Öncelikle şehrimizin ve ülkemizin geleceği olan kıymetli gençlerimizle bir araya gelmekten duyduğum memnuniyeti ifade etmek istiyorum. Her zaman ifade ettiğimiz gibi Büyükşehir Belediyesi olarak projelerimizi hayata geçirirken gençlerimizin fikirlerini her zaman çok önemsiyoruz. Dolayısıyla genç kardeşlerimizle sık sık bir araya gelmeye, istişarelerde bulunmaya gayret ediyoruz. Onların gözlerindeki bu ışıltıyı görünce geleceğe yönelik umutlarımız kat be kat artıyor. Bu güzel sohbette bizlere eşlik ettikleri için kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.
Gençlerimizin Yanındayız
Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, öğrencilerin teklifi üzerine sahurda da gençlerleydi. Öğrenci evinde sofra hazırlıklarına da yardımcı olan Başkan Güngör, yumurta pişirdi. Gençlerle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Güngör, “Öğrenci evinin bereketi, gençlerin güler yüzü ve sohbetleri eşliğinde sahurumuzu yaptık. Gençlerimize eğitim hayatlarında başarılar diliyorum. Daima yanlarındayız” ifadelerini kullandı.
İlginizi Çekebilir
Şehitkamil’de Kadınların El Emeği Göz Kamaştırdı: 550 Eser Sergilendi
Şehitkamil Belediyesi Aile Merkezlerinde eğitim gören kadınların 8 ay süren eğitimlerin sonunda ortaya çıkardığı eserlerden oluşan El Sanatlar Sergisi, yoğun katılımla açıldı. 550 eserden oluşan sergi büyük beğeni aldı.
KİÜ Öğrencileri TUSAŞ’ta Geleceğin Havacılık Uzmanları Olarak Yetişiyor
Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi (KİÜ) Airbus-TUSAŞ Havacılık Meslek Yüksekokulu öğrencileri, “İşletmede Mesleki Eğitim Programı” kapsamında havacılık ve savunma sanayiinin öncü kuruluşu TUSAŞ’ta uygulamalı eğitimlerine hız kesmeden devam ediyor.
Çimko’dan enerji dönüşümü ve alternatif yakıt kullanımına yönelik adımlar: Alternatif yakıt oranını 5 yılda %63 arttırdı
Çimko, 2025 Sürdürülebilirlik Raporu’nda enerji dönüşümü ve karbon yönetimi alanındaki uygulamalarına ve performans göstergelerine yer verdi. Alternatif yakıt tedarikinde biyokütle içeriğine sahip atıklarla birlikte yüksek kalorifik değere sahip atıkları öncelikli olarak tercih eden Çimko’nun, 2025 yılında fabrikalara ait ağırlıklı ortalama alternatif yakıt ısıl ikame oranı yüzde 17,2 seviyesine ulaşırken, bu oran 2020 baz yılına kıyasla yaklaşık yüzde 63 artış gösterdi.
Şehitkamil’de 3 Mahalleye Yeni Sosyal Tesis Müjdesi
Şehitkamil Belediyesi, ilçenin farklı noktalarında vatandaşların sosyal, kültürel ve sportif ihtiyaçlarını karşılayacak yatırımları hayata geçirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Atalar, Battal ve Işıklı mahallelerinde yapımına başlanan sosyal tesislerde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.
Dülük Antik Taş Ocağı'nda Muhteşem Defile! Tarih ve Moda Buluştu
Şehitkamil Belediyesi ile Gaziantep Üniversitesi işbirliğinde düzenlenen 3. Moda ve Tasarım Haftası kapsamında gerçekleştirilen Cosplay ve Sürrealizm Defilesi, Dülük Antik Taş Ocağı’nın eşsiz atmosferinde büyük ilgi gördü. Tarihi dokunun sanatla buluştuğu etkinlikte, genç tasarımcıların özgün çalışmaları izleyenlerden tam not aldı.
AKEDAŞ’ta Bayram Coşkusu: Çalışanlar ve Yöneticiler Bayramlaştı
Kurban Bayramı dolayısıyla AKEDAŞ tarafından düzenlenen geleneksel bayramlaşma programı, kurum çalışanlarını ve yöneticilerini bir araya getirdi. AKEDAŞ yerleşkesinde gerçekleştirilen programda, bayramın birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu hep birlikte yaşandı.