Başkan Güngör, Göksun’da Depremzedeleri Ziyaret Etti
Kahramanmaraş HaberleriGöksun’un Ericek ve Çardak mahallelerini ziyaret ederek depremzedelerle bir araya gelen Başkan Güngör, “Hemşehrilerimizin metaneti ve dirayetli duruşu bizlere güç verdi. Bu birlik ve beraberlik bizim en büyük gücümüz” dedi.
Şehrin ihya ve inşası noktasında yoğun gayret gösteren Kahramanmaraş Büyükşehir
Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, şehrin farklı noktalarında gerçekleştirdiği geçici
barınma alanları ziyaretinde de depremzedelerle bir araya gelmeyi sürdürüyor. Göksun
ilçesinde Ericek ve Çardak mahallelerini ziyaret eden Başkan Hayrettin Güngör, bölgede
vatandaşlarla da bir araya gelerek muhabbet etti, talep ve isteklerini dinledi. Depremzedeleri
çadırlarında ziyaret eden Güngör, çocuklarla da yakından ilgilendi.
Birliğimiz Daim Olsun
Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör,
“Şehir merkezimizde ve ilçelerimizde depremzedelerimizi ziyaret etmeye, talep ve
ihtiyaçlarını dinlemeye, çözümler üretmeye devam ediyoruz. Bugün de Göksun ilçemizde
Ericek ve Çardak mahallelerimizi ziyaret ederek hemşehrilerimizle bir araya geldik.
Hemşehrilerimizin metaneti ve dirayetli duruşu bizlere güç verdi. Bu birlik ve beraberlik
bizim en büyük gücümüz. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. İnşallah el
birliğiyle şehrimizi tekrar ayağa kaldıracağız” diye konuştu.
İlginizi Çekebilir
AKDO Park yeni sezonda da İstiklalspor’un evi olacak
Kahramanmaraş İstiklalspor ve AKDO yeni sezon içinde AKDO Park Stadyum isim sponsorluğu anlaşması yaptı.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Dulkadiroğlu Lütfi Köker Bulvarı’nda Dönüşüm Başlattı
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu’nun en önemli ulaşım arterlerinden Lütfi Köker Bulvarı’nda kapsamlı bir dönüşüm başlattı. Bulvarda yeni yürüyüş yollarının imalatı sürerken, ikinci etap kapsamında sıcak asfalt serimi ve aydınlatma elamanlarının montajı da yapılacak.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Gençosman’da Kesintisiz Asfalt Mesaisi
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu Gençosman Mahallesi’ndeki sıcak asfalt serimini kesintisiz şekilde sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında 30008 ve 30005’inci sokaklar sıcak asfalt ile kaplanıyor.
AK Parti Kahramanmaraş Heyeti Gençlik ve Spor Bakanı Bak ile Bir Araya Geldi
66. Hükümet Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleriyle birlikte Ankara’da Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ı ziyaret eden Başkan Görgel, “Gençlik ve Spor Bakanlığımız iş birliğiyle şehrimizin spor altyapısını daha da güçlendirmek ve spor kültürünü yaygınlaştırmak için projelerimizi artırarak sürdürüyoruz. Gösterdikleri yakın ilgi ve destekleri dolayısıyla Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak’a şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Pazarcık Kırsalına Modern Ulaşım Yatırımı
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Pazarcık’ın Kızkapanlı Mahallesi’nde ulaşımı olumsuz etkileyen eski köprü yerine 21 metre uzunluğunda 15 metre genişliğinde yeni, modern köprü inşa ediyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Ekinözü Kırsalında Ulaşıma Güç Katan Yatırım
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Ekinözü kırsalındaki 23 kilometrelik Alişar Grup Yolu’nda ikinci kat sathi kaplama çalışmalarını sürdürüyor. Alişar, Ataköy ve Türkmenler mahallelerinin ulaşımda yoğun olarak kullandığı güzergâh, yapılan yatırımla daha güvenli ve konforlu hale geliyor.