Başkan Güngör; “Şehir Merkezini Yerinde Dönüştürmeyi Hedefliyoruz”
Kahramanmaraş HaberleriTrabzon Caddesi esnafıyla bir araya gelen Başkan Hayrettin Güngör, “Bakanlıklarımızla görüşmelerimiz esnaflarımızın da talep ettiği gibi çarşılarımızın yerinde dönüştürülmesi hususunda. İnşallah el birliğiyle çok kısa süre içerisinde şehrimizi kalıcı konut ve iş yerleriyle eskisinden daha güçlü bir şekilde yeniden imar ve inşa edeceğiz” dedi.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Trabzon Caddesi’nde ticari faaliyetlerini sürdüren esnafları misafir etti. Geçici iş yerlerinin oluşturulması ve kalıcı iş yerlerinin inşasının değerlendirildiği ziyarette esnafların taleplerini de dinleyen Başkan Hayrettin Güngör, “Trabzon Caddesi esnafımızı misafir ettik. Geçici iş yerlerinde faaliyetlerini sürdüren esnafımıza bundan sonraki sürece ilişkin bilgiler aktardık. Bakanlıklarımızla görüşmelerimiz esnaflarımızın da talep ettiği gibi çarşılarımızın yerinde dönüştürülmesi hususunda. İnşallah el birliğiyle çok kısa süre içerisinde şehrimizi kalıcı konut ve iş yerleriyle eskisinden daha güçlü bir şekilde yeniden imar ve inşa edeceğiz” ifadelerini kullandı.
İlginizi Çekebilir
Başkan Akpınar 92. Mahalle Toplantısında Kabasakal’ın Sorunlarını Dinledi
Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, haftalık mahalle toplantıları kapsamında 92. buluşmasını Kabasakal Mahallesi’nde gerçekleştirdi. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda vatandaşların talep, öneri ve ihtiyaçları yerinde dinlendi.
SOGEM’in Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı Başlıyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sosyal Girişimcilik Merkezi (SOGEM), dernek, vakıf ve spor kulüplerine yönelik “Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı” eğitimi programı düzenliyor. Programa başvurular çevrimiçi yapılabiliyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Elbistan’da Yıkıntı Atıkları Ayrıştırma ve Geri Kazanım Tesisi Kuruyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında Elbistan’a Yıkıntı Atıkları Ayrıştırma ve Geri Dönüşüm Tesisi kazandırılıyor. Yaklaşık 100 Milyonluk yatırımın yüzde 90’ı hibe olacak.
Başkan Görgel: “Kahramanmaraş Mutfağı Nesilden Nesile Aktarılan Eşsiz Bir Miras”
Türk Mutfağı Haftası etkinliğinde konuşan Başkan Fırat Görgel, “Kahramanmaraş, toprağında bereketi, mutfağında kültürü, sofrasında kardeşliği yaşatan kadim bir şehir. Kahramanmaraş'ı gastronomi turizminde de daha güçlü bir noktaya taşımak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şehrimizin tarihi izlerini taşıyan, tamamen şehrimizin ürünlerinden oluşan 600’ü aşkın reçetenin olduğu yemek kitabı hazırlıyoruz” dedi.
Kahramanmaraş’ta 8 Günlük Acı Bekleyiş Sona Erdi! Nehirde Kaybolan Vatandaşın Cansız Bedeni Bulundu
Kahramanmaraş Onikişubat'ta balık tutarken Ceyhan Nehri'ne düşen 62 yaşındaki S.A.'nın 8 gün süren arama sonrası cansız bedenine ulaşıldı.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan Pınarbaşı Caddesi’nde Kesintisiz Asfalt Mesaisi
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan’ın en önemli ulaşım arterlerinden Pınarbaşı Caddesi’nde asfalt serimini kesintisiz sürdürüyor.