Başkan Güngör; “Şehrimiz İçin Güçlü, Sağlam Adımlar Atıyoruz”
Kahramanmaraş HaberleriBüyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, şehir tasarım projesiyle ilgili; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, TOKİ ve DSİ yetkililerinin katılımıyla düzenlenen istişare ve değerlendirme toplantısının ardından sahada incelemelerde bulundu.
Yeni Kahramanmaraş'ın imarı ve inşası noktasında yoğun gayretlerini sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından şehir merkezinde hayata geçirilen şehir tasarım projesiyle alakalı Bakanlık, TOKİ ve DSİ yetkilileriyle düzenlenen istişare ve değerlendirme toplantısına katıldı. Büyükşehir Belediyesi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda, şehir tasarım projesinin uygulama süreçleri istişare edildi. Başkan Hayrettin Güngör ve beraberindeki heyet, toplantının ardından sahada incelemelerde bulundu. Başkan Güngör, “Tarihi dokumuzu muhafaza ederek alt ve üstyapısı, sosyal donatıları, konut ve iş yerleri, ticaret ve sanayi alanlarıyla yeni Kahramanmaraş’ı el birliğiyle inşa ediyoruz. Bakanlığımız tarafından şehir merkezimizde başlatılan kentsel tasarım projesinde de süreçler hızla ilerliyor. Şehrimizin kalbi yeni haliyle eski canlılığına kavuşuyor. Kahramanmaraş’ımız için güçlü, sağlam adımlar atıyoruz” dedi.
İlginizi Çekebilir
Kahramanmaraş'taki Okul Saldırısında Kritik Karar! Meşru Müdafaa Hükmü Verildi
Kahramanmaraş'taki okul saldırısında saldırganı etkisiz hale getiren Necmettin Bekçi hakkında savcılık meşru müdafaa gerekçesiyle takipsizlik verdi.
Pusula Maraş’tan Gençlere Gastronomi Kampı
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin gençlik markası Pusula Maraş, Andırın Çınar Geçidi’nde gençlere yönelik “Gastronomi Kampı” etkinliği düzenledi. Etkinlikte gençler, turşu atölyesinde hünerlerini sergilerken, Kahramanmaraş’ın coğrafi işaretli ürünlerini de yakından tanıma fırsatı buldu.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Toptancılar Sitesi’nde Asfalt Mesaisinde
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Toptancılar Sitesi’nde gece saatleri boyunca sıcak asfalt mesaisini kesintisiz şekilde sürdürüyor.
Üniversite Yolunda Tercih Gençlerden, Rehberlik Büyükşehir’den
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, KSÜ, KİÜ, Pusula Maraş, İŞKUR ve Piazza iş birliğiyle üniversite adaylarına yönelik 29 Temmuz – 10 Ağustos tarihleri arasında “Üniversite Tanıtım ve Tercih Danışmanlığı Günleri” düzenleyecek. Piazza AVM’de gerçekleştirilecek programda, üniversite ve bölümlere ilişkin gençlere bilgiler aktarılacak.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Elbistan Kümbet Caddesi’ni Yeni Görünümüne Kavuşturuyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Kümbet Caddesi’ni baştan sona sıcak asfaltla buluşturuyor. Sıcak asfalt seriminin ardından caddede yürüyüş yolları yenilenecek ve aydınlatma elamanları modernize edilecek.
Kahramanmaraş’ta Kırsala Dev Hizmet! 2 Bin 600 Metrelik Hat Hizmete Girdi
Kahramanmaraş Afşin'de KASKİ tarafından 11 milyon TL yatırımla tamamlanan kanalizasyon projesi bölgeye modern ve güçlü altyapı kazandırdı.