Başkan Güngör: “Yüksek Koordinasyonla Çalışıyoruz”
GÜNDEMAK Parti İl İstişare Toplantısı’nda konuşan Başkan Güngör, “Görevi devraldığımız günden itibaren gerek il teşkilatımız gerekse de ilçe teşkilatlarımızla üst düzey bir koordinasyon içerisinde Kahraman şehrimize ve hemşehrilerimize hizmet etmeye gayret gösteriyoruz” dedi.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, AK Parti Seçim İşleri Başkanlığı koordinesinde düzenlenen İl İstişare Toplantısı’na katıldı. Clarion Hotel’de gerçekleştirilen toplantıda Başkan Güngör’ün yanı sıra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir, Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Gülay Arıcıgil Samancı, Kadın Kolları Seçim İşleri Başkanı Havva Sibel Söylemez, Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Harun Tüfekci, AK Parti İl Başkanı Fırat Görgel, Kadın Kolları Başkanı Gül Çitil Okur, Gençlik Kolları Başkanı Feyzullah Eren Aşçı, ilçe belediye başkanları, AK Parti ilçe başkanları ve teşkilat mensupları da yer aldı. İl İstişare Toplantısı’nda konuşan Başkan Güngör, “Öncelikle Sayın Genel Başkan Yardımcımızı, Seçim İşleri Başkan Yardımcılarımızı ve milletvekillerimizi şiir ve edebiyatın başkenti olan şehrimizde misafir etmekten duyduğum memnuniyeti ifade etmek istiyorum. İl İstişare Toplantımızın şehrimiz, ülkemiz ve partimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.
Yavuz Sunum Yaptı
İl ve ilçe teşkilatlarıyla yüksek bir koordinasyon içerisinde çalıştıklarının altını çizen Başkan Güngör, “Görevi devraldığımız günden itibaren gerek partimizin il teşkilatıyla gerekse de ilçe teşkilatlarımızla üst düzey bir koordinasyon içerisinde Kahraman şehrimize ve hemşehrilerimize hizmet etmeye gayret gösteriyoruz. İnşallah önümüzdeki süreçte de yine teşkilatımızın kıymetli üyeleriyle birlik ve beraberlik içerisinde şehrimiz için çalışmaya devam edeceğiz. İnşallah özverili çalışmalarımız neticesinde 2023 seçimlerinde en yüksek oyu alan şehirlerden olmayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı. Yapılan konuşmaların ardından AK Parti Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz’un genel ve yerel seçimlere yönelik bir sunum gerçekleştirdi.
İlginizi Çekebilir
Çimko’dan enerji dönüşümü ve alternatif yakıt kullanımına yönelik adımlar: Alternatif yakıt oranını 5 yılda %63 arttırdı
Çimko, 2025 Sürdürülebilirlik Raporu’nda enerji dönüşümü ve karbon yönetimi alanındaki uygulamalarına ve performans göstergelerine yer verdi. Alternatif yakıt tedarikinde biyokütle içeriğine sahip atıklarla birlikte yüksek kalorifik değere sahip atıkları öncelikli olarak tercih eden Çimko’nun, 2025 yılında fabrikalara ait ağırlıklı ortalama alternatif yakıt ısıl ikame oranı yüzde 17,2 seviyesine ulaşırken, bu oran 2020 baz yılına kıyasla yaklaşık yüzde 63 artış gösterdi.
Şehitkamil’de 3 Mahalleye Yeni Sosyal Tesis Müjdesi
Şehitkamil Belediyesi, ilçenin farklı noktalarında vatandaşların sosyal, kültürel ve sportif ihtiyaçlarını karşılayacak yatırımları hayata geçirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Atalar, Battal ve Işıklı mahallelerinde yapımına başlanan sosyal tesislerde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.
Dülük Antik Taş Ocağı'nda Muhteşem Defile! Tarih ve Moda Buluştu
Şehitkamil Belediyesi ile Gaziantep Üniversitesi işbirliğinde düzenlenen 3. Moda ve Tasarım Haftası kapsamında gerçekleştirilen Cosplay ve Sürrealizm Defilesi, Dülük Antik Taş Ocağı’nın eşsiz atmosferinde büyük ilgi gördü. Tarihi dokunun sanatla buluştuğu etkinlikte, genç tasarımcıların özgün çalışmaları izleyenlerden tam not aldı.
AKEDAŞ’ta Bayram Coşkusu: Çalışanlar ve Yöneticiler Bayramlaştı
Kurban Bayramı dolayısıyla AKEDAŞ tarafından düzenlenen geleneksel bayramlaşma programı, kurum çalışanlarını ve yöneticilerini bir araya getirdi. AKEDAŞ yerleşkesinde gerçekleştirilen programda, bayramın birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu hep birlikte yaşandı.
Şehitkamil Belediyesi Haziran Meclisi’nde Gündem Yoğundu
Şehitkamil Belediyesi Haziran ayı Meclis Toplantısı’nın 1. birleşimi Başkan Vekili Hakan Aslansoy başkanlığında gerçekleşti. Gündemdeki 8 maddenin oybirliği ile komisyonlara sevk edildiği toplantıda gündem dışı 3 madde de gündeme alındı.
Şehitkamil’den Gençlere Tarih Yolculuğu: Ankara Gezisi Gerçekleşti
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın, kendisini makamında ziyaret eden Süleyman Şah Anadolu Lisesi öğrencilerine verdiği Ankara gezisi sözü yerine getirildi. Başkent’i görme fırsatı bulan öğrenciler, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna tanıklık eden tarihi mekanları ziyaret ederek unutulmaz bir deneyim yaşadı.