© Haber Hanesi 2014 - 2025

Başkan Hanifi Toptaş, EXPO 2023 Nikah Sarayı’nda ilk nikahı kıydı

Kahramanmaraş Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, başkanlık görevine seçilmesinin ardından ilk nikahını kıydı. Emre Danacı ve Dilara Apak çiftinin nikahını kıyan Başkan Toptaş, genç çifte mutluluklar diledi.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri ile Onikişubat Belediye Başkanlığı’na seçilen Hanifi Toptaş, belediye başkanı olarak ilk nikahını kıydı.

Danacı ve Apak ailelerinin evlatları Emre ve Dilara çiftinin nikah akdini gerçekleştiren Başkan Toptaş, genç çiftin mutluluklarına ortak oldu. Başkan Toptaş, gençleri tebrik ederek bir ömür boyu mutluluklar diledi.

Yeni evli çifte tavsiyelerde bulunan Başkan Toptaş, “Çiftlerimiz için de benim için de anlamlı bir nikah törenini geride bıraktık. İlk nikah akdini gerçekleştirdiğimiz Emre Danacı ve Dilara Apak isimli çiftimize, 'Mutlu aileler, mutlu Onikişubat' hedefimizle aile kavramımıza değer kattıkları için teşekkür ediyorum. Rabbim bir yastıkta ihtiyar, ömür boyu bahtiyar eylesin. Allah çıktığınız bu yolda huzurla, mutlulukla ve birlik beraberlik içerisinde bir ömür nasip etsin” dedi.

Başkan Toptaş, nikah töreninin ardından evlilik cüzdanını geline teslim etti.

EXPO 2023 Nikah Sarayı’nda gerçekleştirilen nikah töreninde davetlilerin sıcak ve samimi ilgisi ile karşılanan Başkan Toptaş, ailelerle ve çocuklarla fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi.

İlginizi Çekebilir

Kahramanmaraş Büyükşehir, Elbistan Söğütlü Caddesi’ni Modern Görünümüne Kavuşturuyo

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan’ın ulaşımdaki en önemli güzergahlarından Söğütlü Caddesi’nde kapsamlı dönüşüm başlattı. Sıcak asfalt seriminin sürdüğü cadde, yürüyüş yolları, aydınlatması ve peyzajıyla baştan sona yenilenecek.

AKDO Park yeni sezonda da İstiklalspor’un evi olacak

Kahramanmaraş İstiklalspor ve AKDO yeni sezon içinde AKDO Park Stadyum isim sponsorluğu anlaşması yaptı. 

Kahramanmaraş Büyükşehir, Dulkadiroğlu Lütfi Köker Bulvarı’nda Dönüşüm Başlattı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu’nun en önemli ulaşım arterlerinden Lütfi Köker Bulvarı’nda kapsamlı bir dönüşüm başlattı. Bulvarda yeni yürüyüş yollarının imalatı sürerken, ikinci etap kapsamında sıcak asfalt serimi ve aydınlatma elamanlarının montajı da yapılacak.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Gençosman’da Kesintisiz Asfalt Mesaisi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu Gençosman Mahallesi’ndeki sıcak asfalt serimini kesintisiz şekilde sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında 30008 ve 30005’inci sokaklar sıcak asfalt ile kaplanıyor.

AK Parti Kahramanmaraş Heyeti Gençlik ve Spor Bakanı Bak ile Bir Araya Geldi

66. Hükümet Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleriyle birlikte Ankara’da Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ı ziyaret eden Başkan Görgel, “Gençlik ve Spor Bakanlığımız iş birliğiyle şehrimizin spor altyapısını daha da güçlendirmek ve spor kültürünü yaygınlaştırmak için projelerimizi artırarak sürdürüyoruz. Gösterdikleri yakın ilgi ve destekleri dolayısıyla Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak’a şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Pazarcık Kırsalına Modern Ulaşım Yatırımı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Pazarcık’ın Kızkapanlı Mahallesi’nde ulaşımı olumsuz etkileyen eski köprü yerine 21 metre uzunluğunda 15 metre genişliğinde yeni, modern köprü inşa ediyor.

TÜM HABERLER