© Haber Hanesi 2014 - 2025

Başkan Kahveci’den Zabıta Haftası Mesajı

Bem-Bir-Sen Kahramanmaraş Şube Başkanı Necati Kahveci, her yıl 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Zabıta Teşkilatının 194. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla, bir mesaj yayınlayan Bem-Bir-Sen Kahramanmaraş Şube Başkanı Necati Kahveci, zabıtaların toplumsal hayatın düzene binmesinde çok zor şartlarda görev yaptıklarını söyledi.

Bem-Bir-Sen Şube Başkanı Kahveci yaptığı açıklamada: “ Bu yıl, zabıta teşkilatımızın 194. kuruluş yıl dönümünü kutluyoruz. Osmanlı döneminde toplumsal ve ekonomik hayatın önemli ve ayrılmaz parçası olan Zabıta teşkilatımız, günümüzdeki yasal statüsüyle milletimize hizmet etmeye devam ediyor. Belediyelerimiz bünyesinde görevini icra eden zabıta teşkilatı mensuplarımız, son yıllarda haksız suçlamalara maruz kalmış, bazı medya organlarının bilinçli ya da bilinçsiz karalamalarıyla yıpratılmıştır.

Zabıta görevlileri de toplumun diğer fertleri gibi kendi alanlarında milletine hizmet eden, ekmeği için çalışan insanlardır. Zabıtalar da herkes gibi vicdan taşımakta, vatanı ve milleti uğruna her fedakarlığı yapmaktadır. Zabıta teşkilatı; hukuk çerçevesinde çalışan, ekmeğini kazanmak için gayret gösteren vatandaşlarımızın her daim yanında ve hizmetinde olmuştur olmaya da devam edecektir.

Bu vesile ile canla-başla görev yapan tüm zabıta teşkilatımızın kuruluş yıldönümünü kutluyor, tüm zabıta memurlarımıza görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

İlginizi Çekebilir

TEMA Vakfı: İklim Krizine Karşı Kaybedecek Zamanımız Kalmadı

TEMA Vakfı, 5 Haziran Dünya Çevre Günü kapsamında yaptığı açıklamada iklim krizinin yalnızca çevresel değil, aynı zamanda toplumsal bir adalet meselesi olduğuna dikkat çekti. Vakıf; fosil yakıtlardan çıkışın hızlandırılması, ormanların ve tarım alanlarının madencilik baskısından korunması ve adil geçiş politikalarının hayata geçirilmesi çağrısında bulundu.

Dr. Yusuf Ziya Yıldırım: “Yeni Yıl Umut ve Yeni Başlangıçlar Getirsin”

Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, yeni yıl nedeniyle mesaj yayımladı.

SANKO Üniversitesi'nden KOAH’a Karşı Umut Veren Uygulama

SANKO Üniversitesi Hastanesi, Gazantep’te ilke imza attı. KOAH’a (Kronik Obstrüktif Akciğer Hastalığı) yönelik uygulanan bronkoskopik hacim küçültücü COIL (Akıllı sarmal tel) tedavisi ile iki hasta sağlığına kavuştu.  

Mustafa Alyaz’ın Yeni Kitabı 'Konuş ve Kazan' Okurlarıyla Buluştu

Gazeteci ve yazar Mustafa Alyaz, ikinci kitabı “Konuş ve Kazan” ile okurlarıyla buluşuyor. İlk kitabı “A’dan Z’ye Başarılı İletişim” ile yazarlık kariyerine adım atan Alyaz, bu kez etkili iletişim, başarı ve sistem eleştirisi üzerine kaleme aldığı yeni eseriyle dikkat çekiyor. Kitap, ilk kez 9. Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı’nda kitapseverlerle buluşacak.

Plastik Poşet Fiyatlarına Zam Gündemde: 5 Yıl Sonra İlk Artış

2019 yılında plastik atıklarla mücadele kapsamında yürürlüğe giren ve o tarihten bu yana 25 kuruş olarak sabit kalan plastik poşet fiyatlarının artırılması gündemde.

Şehitkamil’den Çocuklara Tiyatro Şöleni: 5 Gün Boyunca Ücretsiz Gösterimler

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi’nin düzenlediği 1. Çocuk Tiyatrosu Günleri başlıyor. 5 gün sürecek etkinliklerde çocuklar Devlet Tiyatrosu Şehitkamil Sahnesi’nde Peter Pan Çocuk Oyunu, Tebeşir Ağacı ve Şifreli Köpek çocuk tiyatrosu ile unutulmaz bir deneyim yaşayacak.

TÜM HABERLER