© Haber Hanesi 2014 - 2025

Başkan Kılıç İyi Parti Onikişubat'a Yeniden Aday !

İyi Parti Kahramanmaraş Teşkilatında kongre süreci son hızıyla devam ediyor.

İyi Parti Onikişubat İlçe Başkanı Av. Doğan Murat Kılıç yeni dönemde de Onikişubat İlçe Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. İyi Parti parti binasında gerçekleştirilen toplantıya çok sayıda partili katıldı. İyi Parti Kurucu il Başkanı Faruk Atlı ve mevcut başkan Ahmet Çabukel giriş konuşmalarını yaparken Başkan Kılıç kürsüye gelerek parti delegelerine açıklamalarda bulundu. Başkan Kılıç yeni dönemde nasıl bir teşkilatlanmaya gideceğini açıklarken şu ifadelere yer verdi ; 

“Ben bir yola girmeden iyi düşünürüm. Yolun doğruluğuna inanırsam o yolda yürürüm. Birlik ve beraberliğin çok önemli olduğu şu günlerde ilçe başkan adayımızla beraber kongre sürecini devam ettiriyoruz. Birbirimizi kırmadan, incitmeden bir şeyler yapmanın gayreti içerisindeyiz. “dedi.

HDP HARİÇ

Her ne kadar bir rekabet ortamı olsa da HDP hariç tüm partilerle diyalog içerisinde olacağını dile getiren başkan Doğan Murat Kılıç: “Herkese sarılacağız. Onikişubat ilçemizi 8 bölgeye bölüp her bölgeye bir başkan tayin edeceğiz. Bu başkanlar neticesinde bütün partilerle birebir diyalog çerisinde olacağız. Ve neticesinde iyi parti bölgemizde oy artırımı için yapılacak bütün işlerde söz sahibi olacağız. İlçemizde elini sıkmadığımız vatandaş kalmayacak. Yüreğine dokunmadığımız kimse kalmayacak. Normalde ben buraya hiçbir basın mensubu kardeşimi davet etmedim. Onların samimiyetini görmek istedim. Onları çağırmadığım halde bütün basın mensupları burada onlara da çok teşekkür ediyorum. Basında görünür olmak partimiz adına çok önemli bir durum. Belirli periyotlarda esnaarımızı ziyaret edip onlarla gönül bağımızı sürdüreceğiz. Yeni dönemde gençlik yapılanması yapacağız. Burada kim başkan olursa olsun bizim başımızın tacıdır. Ben sadece sizlerin oylarına talibim.” Dedi.

İlginizi Çekebilir

Şehitkamil’de 3 Mahalleye Yeni Sosyal Tesis Müjdesi

Şehitkamil Belediyesi, ilçenin farklı noktalarında vatandaşların sosyal, kültürel ve sportif ihtiyaçlarını karşılayacak yatırımları hayata geçirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Atalar, Battal ve Işıklı mahallelerinde yapımına başlanan sosyal tesislerde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Dülük Antik Taş Ocağı'nda Muhteşem Defile! Tarih ve Moda Buluştu

Şehitkamil Belediyesi ile Gaziantep Üniversitesi işbirliğinde düzenlenen 3. Moda ve Tasarım Haftası kapsamında gerçekleştirilen Cosplay ve Sürrealizm Defilesi, Dülük Antik Taş Ocağı’nın eşsiz atmosferinde büyük ilgi gördü. Tarihi dokunun sanatla buluştuğu etkinlikte, genç tasarımcıların özgün çalışmaları izleyenlerden tam not aldı.

AKEDAŞ’ta Bayram Coşkusu: Çalışanlar ve Yöneticiler Bayramlaştı

Kurban Bayramı dolayısıyla AKEDAŞ tarafından düzenlenen geleneksel bayramlaşma programı, kurum çalışanlarını ve yöneticilerini bir araya getirdi. AKEDAŞ yerleşkesinde gerçekleştirilen programda, bayramın birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu hep birlikte yaşandı.

Şehitkamil Belediyesi Haziran Meclisi’nde Gündem Yoğundu

Şehitkamil Belediyesi Haziran ayı Meclis Toplantısı’nın 1. birleşimi Başkan Vekili Hakan Aslansoy başkanlığında gerçekleşti. Gündemdeki 8 maddenin oybirliği ile komisyonlara sevk edildiği toplantıda gündem dışı 3 madde de gündeme alındı.

Şehitkamil’den Gençlere Tarih Yolculuğu: Ankara Gezisi Gerçekleşti

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın, kendisini makamında ziyaret eden Süleyman Şah Anadolu Lisesi öğrencilerine verdiği Ankara gezisi sözü yerine getirildi. Başkent’i görme fırsatı bulan öğrenciler, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna tanıklık eden tarihi mekanları ziyaret ederek unutulmaz bir deneyim yaşadı.

Şehitkamil’de Bayram Boyunca Yoğun Temizlik Mesaisi

Şehitkamil Belediyesi ekipleri tarafından Kurban Bayramı süresince ilçenin dört bir yanında yoğun bir temizlik mesaisi yürütüldü. Bayram öncesinde kurban satış ve kesim alanlarında başlayan çalışmalar, vatandaşların sağlıklı ve hijyenik bir ortamda bayram geçirebilmesi adına gece gündüz devam etti.

TÜM HABERLER