© Haber Hanesi 2014 - 2025

Başkan Kılınç’tan ‘19 Mayıs’ Mesajı

Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak tüm milletin bayramını kutladı.

Başkan Kılınç mesajında şunları dile getirdi:

“19 Mayıs;

Milli Mücadele temelinin atıldığı, Yüce Türk Milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesine başladığı direniş günüdür.

Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve beraberindeki heyet kutsal dinimiz tarafından özel gün olarak belirten Cuma günü İstanbul’dan ‘Bandırma’ adlı gemiyle Samsun’a doğru yol alırken kafasındaki tek hedef milletin iradesinin devlet yönetimine hakim kılınmasıdır.

Atatürk, Galata’dan Samsun’a zorlu deniz yolculuğunda milli mücadelenin başarıya ulaşması için gençlere büyük görevler düştüğünü sözleriyle ifade ederken ’19 Mayısı’ kendinin doğum günü, gençlerin ise bayram olarak kutlanmasını istedi.

Milli Mücadelenin başlangıç tarihi olan ‘19 Mayıs’ Cumhuriyetin kurulmasıyla birlikte ‘Bayram’ olarak gençlere hediye edilmesi Gazi Mustafa Kemal’in ‘Genç fikirli demek, doğruyu gören ve anlayan gerçek fikirli demektir’ sözünden de anlaşıldığı üzere gençlerin fikirlerine önem vermek biz yöneticilerin asli görevleri arasında yer almalıdır.

Yerel yönetimler olarak bizler de genç fikirlerin görüş ve önerilerine önem vermekteyiz, gençlerimizin yönetime katkı sunma çabalarını görmek bizleri oldukça memnun etmektedir.

Adıyaman Belediyesi olarak gençlerimizden gelen toplum yararı istek ve düşünceleri yasal zemin çerçevesinde harekete geçirmenin azami gayreti içerisindeyiz.

Hekimlik mesleğim gereği şunu özellikle vurgulamak isterim ki; Sağlıklı yaşam da sporun yeri tartışılmaz. O nedenle özellikle gençlerimizin sporu kendilerine yaşam felsefesi olarak görmeliler,  ‘Sağlam Kafa Sağlam Vücutta Bulunur’ anlayışıyla hareket etmelidirler.

Korona Virüs Salgını nedeniyle gençlerimizin evde kalarak kardeşleri ve büyükleriyle hoşça vakit geçirmelerini temenni ediyorum.

Gençlerimize bugünü bayram olarak hediye eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bağımsızlık mücadelesinde canlarını feda eden kahramanlarımıza Allah’tan rahmet, geleceğimizin teminatı gençlerimize hayırlı ve sağlıklı ömürler dilerim.”

İlginizi Çekebilir

Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül

Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.

30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı

SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.

Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”

Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.  

Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.

Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı

Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

Şehitkamil’de “Her Dilimde Vefa” Büyüyor: Şekabel Baklava Yeni Noktalarda

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Her Dilimde Vefa” sloganıyla hayata geçirdiği Şekabel Baklava, Kuzeyşehir ve Gazikent bölgelerinde de hizmet vermeye başladı.

TÜM HABERLER