© Haber Hanesi 2014 - 2025

Başkan Mahçiçek, Ak Parti Teşkilatına 8 Yıllık Yatırım Ve Projeler İle Hedefleri Anlattı

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığı’nın haftalık olağan İl Yürütme Kurulu toplantısı İl Başkanı Fırat Görgel’in öncülüğünde, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek’in katılımıyla gerçekleştirildi. Başkan Mahçiçek, 2014-2022 yılları arasındaki yatırım ve projeleri anlatarak, istişarelerde bulundu.

Kahramanmaraş Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığı’nın haftalık olağan İl Yürütme Kurulu toplantısına konuk oldu. İl Başkanı Fırat Görgel’in öncülüğünde gerçekleştirilen toplantıya, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gül Çitil Okur, Gençlik Kolları Başkanı Feyzullah Eren Aşçı ve il yönetim kurulu üyeleri yoğun katılım gösterdi.

İl Başkanı Fırat Görgel’in açılış konuşmasının ardından sunum eşliğinde 2014-2022 yılları arasındaki yatırım ve projeleri anlatan Başkan Mahçiçek, ev sahipliğini yapacakları EXPO 2023 ve yeni projelere ilişkin bilgiler verdi.

Sıcak ve samimi bir ortamda partililerle sohbet eden Başkan Mahçiçek, 8 yıllık süreçte ‘Model ve Modern Onikişubat’ hedefiyle hayata geçirdikleri birbirinden önemli yatırımlarla Onikişubat’ın çehresini değiştirdiklerini kaydetti.

Başakan Mahçiçek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde ‘Gönül Belediyeciliği’ düsturuyla çalıştıklarını ve gönülden yaklaşarak taraflı tarafsız tüm vatandaşların takdirini kazandıklarını vurguladı.

 

Onikişubat’a 8 yılda 2 milyar 41 milyon TL yatırım yapıldı

8 yılda ulaşım ve alt yapıya 1 milyar 373 milyon TL yatırım yaptıklarına dikkat çeken Başkan Mahçiçek, eğitim ve kültür yatırımlarına 85 milyon TL, spor yatırımlarına 65 milyon TL, sosyal yardımlara ise 33 milyon TL yatırım yaptıklarını dile getirdi.

Belediyecilik hizmetlerini ve yatırımlarını ev sahipliğini yapacakları EXPO 2023’le çok daha ileri boyutlara çıkaracaklarını kaydeden Başkan Mahçiçek, geleceği şekillendirecek vizyoner projelerle Kahramanmaraş’ı dünya kenti yapmaya hazırlandıklarını söyledi.

Yeni projelerin de en güçlü şekilde Onikişubat’a kazandırılacağını dile getiren Başkan Mahçiçek, Baraj İçi Su Tutucu Sedde Aksı Projesi ile de kent halkının deniz özlemine son vereceklerini ve 4 milyon metrekarelik alanda tarihi bir çalışmayı hayata geçirdikleri belirtti.

Başkan Hanefi Mahçiçek sözlerinin devamında belediyecilik vizyonu çerçevesinde ilçenin kırsal ve merkezi mahallelerine ihtiyaçları noktasında yeni tesisler kazandıracaklarına değindi.

2014-2022 yılları arasında İller Bankası’ndan kişi başına düşen gelirin 1 Milyar 91 milyon TL olduğunu da anlatan Başkan Mahçiçek, Onikişubat Belediyesi olarak 950 milyon TL kaynak ürettiklerini ve toplamda 2 Milyar 41 Milyon TL yatırım yaptıklarını ifade etti.
Başkan Mahçiçek’in konuşmasının ardından söz alan AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fırat Görgel, teşkilat olarak yaptıkları çalışmalardan söz ederek, Onikişubat Belediyesi ve Başkan Hanefi Mahçiçek ile uyum içerisinde hizmet ettiklerini ve hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi.

Teşkilat üyeleri ise Başkan Mahçiçek’e ilgi, alakası ve kente hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

İlginizi Çekebilir

Kahramanmaraş Büyükşehir, Elbistan Söğütlü Caddesi’ni Modern Görünümüne Kavuşturuyo

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan’ın ulaşımdaki en önemli güzergahlarından Söğütlü Caddesi’nde kapsamlı dönüşüm başlattı. Sıcak asfalt seriminin sürdüğü cadde, yürüyüş yolları, aydınlatması ve peyzajıyla baştan sona yenilenecek.

AKDO Park yeni sezonda da İstiklalspor’un evi olacak

Kahramanmaraş İstiklalspor ve AKDO yeni sezon içinde AKDO Park Stadyum isim sponsorluğu anlaşması yaptı. 

Kahramanmaraş Büyükşehir, Dulkadiroğlu Lütfi Köker Bulvarı’nda Dönüşüm Başlattı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu’nun en önemli ulaşım arterlerinden Lütfi Köker Bulvarı’nda kapsamlı bir dönüşüm başlattı. Bulvarda yeni yürüyüş yollarının imalatı sürerken, ikinci etap kapsamında sıcak asfalt serimi ve aydınlatma elamanlarının montajı da yapılacak.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Gençosman’da Kesintisiz Asfalt Mesaisi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu Gençosman Mahallesi’ndeki sıcak asfalt serimini kesintisiz şekilde sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında 30008 ve 30005’inci sokaklar sıcak asfalt ile kaplanıyor.

AK Parti Kahramanmaraş Heyeti Gençlik ve Spor Bakanı Bak ile Bir Araya Geldi

66. Hükümet Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleriyle birlikte Ankara’da Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ı ziyaret eden Başkan Görgel, “Gençlik ve Spor Bakanlığımız iş birliğiyle şehrimizin spor altyapısını daha da güçlendirmek ve spor kültürünü yaygınlaştırmak için projelerimizi artırarak sürdürüyoruz. Gösterdikleri yakın ilgi ve destekleri dolayısıyla Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak’a şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Pazarcık Kırsalına Modern Ulaşım Yatırımı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Pazarcık’ın Kızkapanlı Mahallesi’nde ulaşımı olumsuz etkileyen eski köprü yerine 21 metre uzunluğunda 15 metre genişliğinde yeni, modern köprü inşa ediyor.

TÜM HABERLER