© Haber Hanesi 2014 - 2025

Başkan Mahçiçek'ten Miraç Kandili Mesajı

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Recep ayının 27. gecesi olan Miraç Kandili vesilesiyle mesaj yayımladı. Başkan Mahçiçek, ‘yükselme ve arşa çıkma anlamına gelen İsra ve Miraç hadisesiyle vuku bulmuş gecede, anlamamız gereken birçok mana vardır” diyerek sözlerini şu şekilde devam ettirdi.

“İsra ve Miraç’ta Peygamber Efendimiz’in (SAV) yaşadığı hadiseler beşeri perdelerin ortadan kalkmasıyla mana aleminde gerçekleşmiştir. Cenab-ı Hak tarafından Efendimiz’e (SAV) bu gecede bazı emirler ve ümmetiyle ilgili müjdeler verilmiştir.

 

Bu mübarek günleri yaklaşan Ramazan ayımıza bir hazırlık, bir muhasebe olarak görmeli, dargınlıkları ve küskünlükleri ortadan kaldırmalıyız.  

Tüm İslam aleminin ve hemşehrilerimin Miraç kandilini kutluyor, insanlık adına hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.”

İlginizi Çekebilir

Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül

Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.

30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı

SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.

Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”

Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.  

Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.

Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı

Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

Şehitkamil’de “Her Dilimde Vefa” Büyüyor: Şekabel Baklava Yeni Noktalarda

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Her Dilimde Vefa” sloganıyla hayata geçirdiği Şekabel Baklava, Kuzeyşehir ve Gazikent bölgelerinde de hizmet vermeye başladı.

TÜM HABERLER