Başkan Okay'dan Miraç Kandili Mesajı
GÜNDEMDulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Okay, mesajında kandil gecesinin hayırlara vesile olmasını diledi.
Başkan Okay, mesajında şunları söyledi: “Gönüllerimizin müstesna bir coşku yaşadığı mübarek gecelerden Miraç Kandilini idrak etmenin sevincini ve mutluluğunu yaşıyoruz. Manevi huzuru bulduğumuz, merhamet kapılarının ardına kadar açıldığı, günahlarımızın bağışlandığı bu güzel gecede ellerimizi semaya açıp bol bol dua etmeliyiz. Rahmet peygamberimizin mucizesi olan Miraç,
peygamber efendimizin Cenab-ı Allah’ın yüksek huzuruna kabulüdür. Efendimizin bu kutlu yolculuğunu anlamalı, insan olarak vazifelerimizi yerine getirmeye çalışmalıyız. İnsanları birbirine yaklaştırmalı, sevgi, saygı ve hoş görü iklimini tesis etmeliyiz. Bu duygularla tüm İslâm Âleminin Miraç Kandilini kutluyor, sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir ömür diliyorum.”
İlginizi Çekebilir
SANKO Üniversitesi Rektörü Dağlı'dan YKS Tercihinde Kritik Tavsiyeler
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Yükseköğretim Kurumları Sınav (YKS) sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte tercih yapacak adaylara yönelik mesaj yayımladı.
SANKO Üniversitesi Tanıtım Günleri 22 Temmuz'da Başlıyor
SANKO Üniversitesi tarafından, üniversite tercihi yapacak aday öğrencilere ve ailelerine yönelik Tanıtım Günleri düzenlenecek.
SANKO Üniversitesi Memnuniyet Sıralamasında Türkiye'nin Zirvesine Yükseldi
SANKO Üniversitesi, öğrenci ve mezun memnuniyetinde elde ettiği başarılarla Türkiye'nin en seçkin üniversiteleri arasındaki yerini daha da güçlendirdi.
Şehitkamil'den Gençlere Yaz Hediyesi: Ücretsiz Burnaz Plajı Kampı Başvuruları Başladı
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz'ın, lise öğrencileri ile yeni mezun gençlere karne hediyesi olarak hazırladığı Günübirlik Erzin Burnaz Plajı Deniz Kampı için başvurular başladı. Yaz tatilini hem eğlenceli hem de verimli geçirmeleri amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında gençler, ücretsiz olarak denizle buluşma fırsatı yakalayacak.
Prof. Dr. Güner Dağlı: Gençlerimizi Milli ve Manevi Değerlerle Yetiştirmeliyiz
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı,15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda "15 Temmuz, milletimizin devletine, vatanına ve millî iradesine sahip çıkma kararlılığını tüm dünyaya gösterdiği unutulmaz bir gündür" dedi.
Şehitkamil Belediyesi'nden KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde Kapsamlı Temizlik
Şehitkamil Belediyesi, esnaf sahresi dolayısıyla faaliyetlerine ara verilen KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde geniş kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. İki gün boyunca aralıksız sürdürülen çalışmalar kapsamında bölgenin cadde ve sokakları baştan sona temizlenirken, Pazartesi günü iş yerlerini açan esnaf temiz ve düzenli bir çalışma ortamıyla güne başladı.