Başkan Okumuş İlçemiz Hem Sporcunun Hem De Sporun Yanında
GÜNDEMKahramanmaraş Barosu tarafından Gençlik Spor İl Müdürlüğü iş birliğinde toplamda 5 branşta düzenlenen 38 ilden 80 takımın katıldığı, Cumhuriyet Kupası turnuvası ilk olarak Türkoğlu İlçesinde start aldı.
Türkiye Avukat Spor Oyunları, 27-31 Ekim tarihleri arasında futbol, basketbol, voleybol dallarında gerçekleştirilmesi planlanan turnuvanın ilk karşılaşması Türkoğlu Belediye Stadyumunda İstanbul Hukuk - Konya Barosu, Trabzon Barosu - Amasya Barosu, Düzce Barosu - Adana Anadolu ve Giresun Barosu - Osmaniye Barosu arasında oynanan müsabaka ile başladı.
Müsabaka öncesi, Konya Barosu - İstanbul Hukuk mücadelesinin başlama vuruşunu yaparak takımlara çiçek takdim eden Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, “Şehrimiz güzel bir organizasyona ev sahipliği yapıyor. Kahramanmaraş Baro Başkanımız Av. M. Burak Gül ve ekibi 38 şehrin barosunu Kahramanmaraş’a davet etti. Güzel bir organizasyon, bunun bir kısmını Türkoğlu ilçemize davet etmiştik. Değerli Baro Başkanımız bizleri kırmadı. İnşallah Türkoğlu ev sahipliği yapacak. 18 yıldır Türkoğlu ilçemiz hem sporcunun hem de sporun yanında bir ilçe. Türkiye’de güzide avukatlarımızın oluşturmuş olduğu takımlarımızın Kahramanmaraş’tan ve Türkoğlu’ndan memnuniyetle ayrılmalarını sağlayarak, ev sahipliğini en güzel şekilde göstereceğiz. Kahramanmaraş Baro Başkanımıza yaptığı bu organizasyondan dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.
İlginizi Çekebilir
Anadolu Kilimleri Tuvalde Yeniden Hayat Buluyor: Seda Kılıç’ın Özgün Sanat Tekniği
Geleneksel Anadolu kültürünü modern tuval resmiyle buluşturan sanatçı Seda Kılıç, her biri uzun, yorucu, yoğun ve titiz bir çalışma sürecinin ürünü olan özgün eserleriyle adından söz ettiriyor. Alaylı bir sanatçı olarak kendi geliştirdiği özgün tekniklerle dikkat çeken Kılıç, zanaat ile sanatı harmanladığı "Kilimnâme" koleksiyonunu sanatseverlerin beğenisine sunuyor.
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nin çocuk sağlığı kadrosuna yeni uzman
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. İsmail Ersan Can, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
TEKNOFEST'te Ortaokul Öğrencilerinin Gurur Gecesi! Dereceye Girenler Belli Oldu
TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in yürütücülüğünü üstlendiği “İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışması”nın Ortaokul Seviyesi’nde dereceye giren takımlar ödüllendirildi.
İstanbul Başakşehir’de okulda korkutan saldırı: 8 öğrenci bıçakla yaralı
İstanbul Başakşehir’de bir ortaokulda bıçaklı saldırı yaşandı. 15 yaşındaki F.M.’nin saldırısında 8 öğrenci yaralandı, 3 öğrencinin durumu ağır.
SANKO Holding Başkanı Konukoğlu, TEKNOFEST’te Gençlerle Buluştu
SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST 2026 kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’nda düzenlenen festival alanını ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelip projelerini dinledi
TEKNOFEST Güneydoğu’da önemli buluşma: SANKO Holding’den Milli Teknoloji Hamlesi vurgusu
TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, TEKNOFEST Güneydoğu kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’ndaki festival alanında, TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve BAYKAR Genel Müdürü Haluk Bayraktar’ı ağırladı.