Başkan Toptaş: “Şampiyonluk Sevinci Kahramanmaraş’ı Sardı, Helal Olsun Size Çocuklar”
Kahramanmaraş HaberleriOnikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, 3. Lig Play-Off Finali’nde Ayvalıkgücü Belediyespor’u 3-1 mağlup ederek TFF 2. Lig'e yükselen Kahramanmaraş İstiklalspor'u tebrik etti. Başkan Toptaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “3-1'lik galibiyetle 2. Lig'e yükselen, hem şehrimizi hem Kahramanmaraş sevdalılarını sevince boğan Kahramanmaraş İstiklalspor'umuzu gönülden kutluyorum. Helal olsun size çocuklar, dört gözle sizleri bekliyoruz” ifadelerini kullandı.
Kahramanmaraş İstiklalspor, 3. Lig Play-Off Finali’nde Ayvalıkgücü Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, Antalya’da oynanan mücadeleyi çok sayıda Kahramanmaraşlı vatandaşlarla birlikte stadyumda izledi.
Temsilcimiz, Ayvalıkgücü Belediyespor’u 3-1 mağlup ederek TFF 2. Lig’e yükselme başarısı gösterirken, hem Antalya’da hem de Kahramanmaraş’ta büyük bir sevinç vardı.
Sosyal medya hesaplarından yayımladığı tebrik mesajında Başkan Toptaş, takımın başarısının şehre moral ve umut verdiğini belirterek, Kahramanmaraş İstiklalspor'un elde ettiği bu önemli başarının, şehrin spor alanındaki potansiyelini bir kez daha ortaya koyduğunu vurguladı. Ayrıca, 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden futbolcuları rahmetle andığını ifade etti.
Kahramanmaraş İstiklalspor’a önümüzdeki sezon 2. Lig’deki mücadelesinde başarılar dileyen Başkan Toptaş, takımın şehri en iyi şekilde temsil edeceğine olan inancını dile getirdi. Toptaş, “Yeni sezonda 2. Lig’de mücadele edecek olan Kahramanmaraş İstiklalspor’a başarılar diliyor, şampiyonluk yolculuğunda emeği geçen tüm futbolcuları, teknik heyeti ve yönetimi yürekten kutluyoruz. Helal olsun size çocuklar! Şehrimiz sizinle gurur duyuyor” ifadelerini kullandı.
İlginizi Çekebilir
Elbistan Kırsalında Ulaşımı Rahatlatacak Yeni Köprünün Temeli Atıldı
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Geçit Mahallesi’nde yaklaşık 51 yıldır hizmet veren mevcut köprünün yerine 15 Milyon TL yatırımla yeni köprü inşa ediyor. 15 metre genişliğinde ve 63 metre uzunluğunda olacak 7 ayaklı köprünün temel inşasına başlandı.
Başkan Görgel; “İstiklalspor, Şehrimizin Ortak Heyecanını Taşıyan Marka”
Kahramanmaraş İstiklalspor’un yönetim ve futbolcularını tesislerde ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, “İstiklalspor, şehrimizin ortak heyecanını, umudunu ve aidiyet duygusunu taşıyan çok kıymetli bir marka. Yeni sezonun kulübümüz, futbolcularımız ve taraftarlarımız için hayırlı olmasını diliyorum. Kahramanmaraş İstiklalspor’a gönülden başarılar temenni ediyorum” dedi.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan Hocazade ve Gariplik Mezarlıklarında Bakım Mesaisi
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan’daki Hocazade ve Gariplik mezarlıklarında bakım, onarım, temizlik ve çevre düzenleme çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalarla mezarlıkların daha düzenli ve bakımlı hale getirilerek vatandaşların kabir ziyaretlerini huzurlu bir ortamda gerçekleştirmesi hedefleniyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den KPSS Adaylarına Ücretsiz Ulaşım Desteği
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 6 Eylül Pazar günü gerçekleştirilecek KPSS’ye girecek adaylara ücretsiz ulaşım desteği sağlayacak. Adaylar, sınav giriş belgelerini göstererek Büyükşehir Belediyesine ait toplu taşıma araçlarından ücretsiz yararlanabilecek.
Başkan Görgel, Judo Dünya Şampiyonu Zeynep Sude’yi Misafir Etti
İsveç’te gerçekleştirilen 2026 Judown Judo Dünya Şampiyonası’nda altın madalya kazanan milli sporcu Zeynep Sude Bilginer’i makamında ağırlayan Başkan Görgel, “Zeynep Sude’nin uluslararası arenada gösterdiği üstün performans ve elde ettiği dünya şampiyonluğu, Kahramanmaraş’ımız ve ülkemiz adına hepimizi gururlandırdı. Zeynep Sude’yi, ailesini ve antrenörlerini bir kez daha gönülden tebrik ediyorum. Dünya şampiyonluğumuz hayırlı olsun” dedi.
Kahramanmaraş’ta Bir Cadde Daha Yenileniyor: KASKİ Çalışmalara Devam Ediyor
KASKİ, Kahramanmaraş Sümer Mahallesi İlahiyat Caddesi’nde altyapı yenileme çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalarla kalıcı çözümler hedefleniyor.