© Haber Hanesi 2014 - 2025

Başkan Umut Yılmaz: “Şehitkamil’in Her Mahallesi Eşit Hizmet Alacak”

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Uğruca Mahallesi’ni ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi. Uğruca’ya yönelik projelerini anlatan Yılmaz, “Tüm ekip arkadaşlarımla söz verdik, Şehitkamil çok güzel olacak. Her mahallemiz, hizmetten eşit pay alacak” dedi.

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, halk buluşmalarına ara vermeden devam ediyor. Yılmaz’ın son durağı Uğruca Mahallesi oldu.

Burada coşkulu bir kalabalık tarafından sevgi gösterileri karşılanan Yılmaz, mahalle sakinleri ile sohbet ederek, sorun ve taleplerini dinledi.

Başkan Yılmaz’a ziyaretinde Belediye Meclis Üyeleri Reşit Kaya ve Cuma Hava ile belediye yöneticileri de eşlik ederken bölge mahalle muhtarları da hazır bulundu.

 

HİZMET KALİTESİNİ ARTIRACAĞIZ

Vatandaşlarla tek tek ilgilenerek, sorunlarla birlikte çözüm önerileri ve taleplerini dikkatle dinleyen Yılmaz, hayata geçirilmesi planlanan projelerini de anlattı. Yılmaz, “1 yıldan beri sürekli bir ve beraberiz. Hemşehrilerimizden aldığımız destekle mahallelerimizi kalkındırıyoruz. İhtiyaçları belirledik, çalışmalarımıza başladık. Hizmet kalitesini her geçen gün daha artıracağız” dedi.

 

HER MAHALLE HİZMETTEN EŞİT PAY ALACAK

Şehitkamil’in her noktasına eşit hizmet götürmek için gece gündüz çalıştıklarını anlatan Yılmaz, “Hemşehrilerimizin verdiği güçle birlik içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hemen her bölgemizde sorunlar benzerlik gösterse de bazen çözüm aynı olmayabiliyor. Bunun için de sık sık bölgede yaşayan vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Nitekim olumlu geri dönüşlerini de hızlı bir şekilde alıyoruz. Tüm ekip arkadaşlarımla söz verdik, Şehitkamil çok güzel olacak. Her mahalle hizmetten eşit pay alacak. Şehitkamil her şeyin en iyisini hak ediyor” diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

Başkan Akpınar 92. Mahalle Toplantısında Kabasakal’ın Sorunlarını Dinledi

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, haftalık mahalle toplantıları kapsamında 92. buluşmasını Kabasakal Mahallesi’nde gerçekleştirdi. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda vatandaşların talep, öneri ve ihtiyaçları yerinde dinlendi.

SOGEM’in Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı Başlıyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sosyal Girişimcilik Merkezi (SOGEM), dernek, vakıf ve spor kulüplerine yönelik “Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı” eğitimi programı düzenliyor. Programa başvurular çevrimiçi yapılabiliyor. 

Kahramanmaraş Büyükşehir, Elbistan’da Yıkıntı Atıkları Ayrıştırma ve Geri Kazanım Tesisi Kuruyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında Elbistan’a Yıkıntı Atıkları Ayrıştırma ve Geri Dönüşüm Tesisi kazandırılıyor. Yaklaşık 100 Milyonluk yatırımın yüzde 90’ı hibe olacak.

Başkan Görgel: “Kahramanmaraş Mutfağı Nesilden Nesile Aktarılan Eşsiz Bir Miras”

Türk Mutfağı Haftası etkinliğinde konuşan Başkan Fırat Görgel, “Kahramanmaraş, toprağında bereketi, mutfağında kültürü, sofrasında kardeşliği yaşatan kadim bir şehir. Kahramanmaraş'ı gastronomi turizminde de daha güçlü bir noktaya taşımak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şehrimizin tarihi izlerini taşıyan, tamamen şehrimizin ürünlerinden oluşan 600’ü aşkın reçetenin olduğu yemek kitabı hazırlıyoruz” dedi.

Kahramanmaraş’ta 8 Günlük Acı Bekleyiş Sona Erdi! Nehirde Kaybolan Vatandaşın Cansız Bedeni Bulundu

Kahramanmaraş Onikişubat'ta balık tutarken Ceyhan Nehri'ne düşen 62 yaşındaki S.A.'nın 8 gün süren arama sonrası cansız bedenine ulaşıldı.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan Pınarbaşı Caddesi’nde Kesintisiz Asfalt Mesaisi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan’ın en önemli ulaşım arterlerinden Pınarbaşı Caddesi’nde asfalt serimini kesintisiz sürdürüyor.

TÜM HABERLER