© Haber Hanesi 2014 - 2025

Belediye Başkan Adayı Dr. Selahaddin Can: 'Dulkadiroğlu'nu Şaha Kaldıralım'

İYİ Parti Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Dr. Selahaddin Can, depremzedelere projelerini anlattı. Başkan adayı Can, “Ev sahiplerinin evlerine, iş yeri sahiplerinin iş yerlerine dönmelerini sağlayacağız. Kiracılar için ise kira imkanlarının çok uygun olduğu belediye evleri yapacağız.” dedi.

31 Mart Yerel Seçimleri yaklaşırken, adaylar seçim kampanyalarını sürdürüyor. Bu kapsamda İYİ Parti Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Dr. Selahaddin Can, konteynır kenti ziyaret ederek depremzedelerin taleplerini dinledi. Belediye Başkanı seçilmesi durumunda yapacağı projeleri anlatan Can, seçmenlerden destek istedi. 

Başkan adayı Can, “Belediye Başkan adayı olarak iyi ki bu yola çıkmışız. İnsanların hizmete ihtiyacı var. Yapılamayan hizmetleri biz yapacağız. 30 yıldır bu memlekette hizmet yapıyorum. Konteynır kenti gezdik, gördük, insanlar buraya bir yıl önce yerleştirildi, halen bu insanlar sıkıntılarla boğuşuyor. İnsanlarımızın eski düzenlerine dönmesi lazım. Bunun içinde biz yola çıktık, hizmet için geliyoruz, insanların yarasına merhem olmak istiyoruz. İnşallah insanlarımızın evlerine kavuşmalarını sağlayacağız. Ev sahiplerinin evlerine, iş yeri sahiplerinin iş yerlerine dönmelerini sağlayacağız. Kiracılar için ise kira imkanlarının çok uygun olduğu belediye evleri yapacağız.” diye konuştu. 

“İLÇEMİZİ BİRLİKTE ŞAHA KALDIRALIM” 
Ziyaret süresince seçmenlerden edindiği izlenimlerini de aktaran Can, “İnsanımız; ‘hizmet yok, hizmet yoksa oy da yok, kim hizmet edecekse ona oy vereceğiz’ diyorlar. Bizde diyoruz ki, biz hizmet için geliyoruz, bu yolda bize destek verin, istediğiniz hizmetleri birlikte yapalım, ilçemizi şaha kaldıralım diyoruz.” İfadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

Yavuz Ağıralioğlu: “Türkiye’nin Sorunu Kaynak Değil, Yönetim Sorunudur”

Anahtar Parti Genel Başkanı Yavuz Ağıralioğlu, “Nereden bakarsanız bakın Türkiye’de açıkça görebildiğiniz tek bir şey var: Bu ülke planlanamıyor! Türkiye, kendi gerçek kapasitesine göre yönetilmiyor; Türkiye iyi yönetilmiyor! Türkiye tüm imkânları olduğu halde bu haksız fakirliği yaşıyor” dedi.

Başkan Ağıralioğlu: “Anahtar Parti Seçimin Net ve Tek İktidar Namzetidir”

Anahtar Parti Genel Başkanı Yavuz Ağıralioğlu, partisinin İstanbul İl Başkanlığı binasındaki bayramlaşma programında, “Seçime sadece bir yıl gibi kısa bir süre kalmışken, ana muhalefet partisinin adliye koridorlarında, mahkeme salonlarında ikamet ettiği bir ülkenin görüntüsü, asla demokratik bir ülkenin görüntüsü olamaz. Eğer hukukta bir boşluk varsa, Meclis oradadır, o boşluğu derhal dolduracaksınız! Yüksek Seçim Kurulu’nun kararlarıyla asliye hukuk mahkemelerinin kararları birbirini bu denli zora sokuyorsa; eğer bu karmaşadan dolayı seçmenin iradesi gasbediliyor, seçmen sandığa darılıyor, siyasete zerre güven kalmıyor ve halkta ‘Adalet, siyasetin üstüne kirli bir gölge düşürüyor’ duygusu oluşuyorsa, derhal ve bir an önce kanuni düzenleme yapacaksınız! Seçmenin sandıktan kopmasının, umudunu kesmesinin önüne hızla geçeceksiniz” dedi.

Başkan Yavuz Ağıralioğlu: “Bayramdan Sonra Yollara Düşeceğiz”

Anahtar Parti Genel Merkezi’nde teşkilat mensuplarıyla bayramlaşma programına katılan Genel Başkan Yavuz Ağıralioğlu, “Bayramdan sonra seçim otobüsümüze binecek ve yollara düşeceğiz. Şimdi birileri, ‘Anahtar Parti niye bu kadar hızla büyüyor?’ diye merakla sormaya başladı. Kurulduğumuz günden bugüne kadar kameralar bizden hep uzak olduğu için milletimizin umuduna ve güvenine dokunduğumuzu tam olarak idrak edemediler. Ama biz durmadan yolumuza devam edeceğiz. Türkiye’de siyaset eğer haddini ve sınırını bilmiyorsa biz Anahtar Parti olarak siyaseti tam da halkın emrinde olacağı o meşru hatta çekeceğiz” dedi.

Anahtar Parti Lideri Ağıralioğlu: “Türkiye Bu Yükü Daha Fazla Taşıyamaz”

Anahtar Parti Genel Başkanı Yavuz Ağıralioğlu, Niğde’de yaptığı konuşmada, “2026 yılında biz bu emekli ücretine razı değiliz! Asgari ücrete razı değiliz! Çocuklarımıza reva görülen bu yarım yamalak eğitime, evlatlarımızın işsizliğine ve mesleksiz kalmasına razı değiliz! Tarımdaki bu plansızlığa, çiftçimizin omuzlarına yüklediğiniz ağır yüklere razı değiliz! Bu dağınıklık yüzünden ürünün tarlada çürümesine sebep olan savurganlığınıza, programsızlığınıza razı değiliz!” dedi.

Ümit Özdağ’dan Sert Çıkış: “Türkiye Ağır Bir Demokrasi Krizinden Geçiyor”

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, Türkiye’nin ağır bir demokrasi krizi yaşadığını belirterek erken seçim çağrısında bulundu.

Ahmet Çabukel, İYİ Parti Genel Merkezi’nde Aktif Rol Üstlenecek

Kahramanmaraş siyasetinin yakından tanıdığı isimlerden Avukat Ahmet Çabukel, İYİ Parti Genel Merkezi'nde Hukuk ve Seçim İşleri Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

TÜM HABERLER