Bertiz Karakoç'u bağrına bastı
Kahramanmaraş HaberleriMilliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş birinci sıra milletvekili adayı Doç. Dr. Zuhal Karakoç, seçim çalışmaları kapsamında Kahramanmaraş’ı karış karış geziyor. Gittiği her yerde vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılanan MHP Milletvekili Adayı Zuhal Karakoç, seçim ziyaretleri kapsamında Kahramanmaraş’ın gözdesi Bertiz’i ziyaret etti.
İlk olarak Çobanlı Mahallesini ziyaret eden Karakoç, burada Mahalle muhtarı Ramazan Çam ve mahallelilerle bir araya geldi. Karakoç, buradan beraberindeki ekiple birlikte Baydemirli mahallesini ziyaret ederek, mahalle muhtarı Ramazan Odun ve mahalle sakinleriyle samimi bir ortamda bir süre sohbet etti.
MHP’nin kadrolarını vefalı kadrolar olduğunun göstergesi olan Zuhal Karakoç, 6 Şubat depreminde muhtarı vefat eden Kabasakal mahallesi sakinleriyle bir araya geldi ve muhtar Ali Kalli ve tüm deprem şehitleri için dualar etti.
Doç. Dr. Zuhal Karakoç, son olarak Çatmayayla ve Boyalı mahallelerini ziyaret ederek, mahalle sakinleri ile görüştü.
Ziyaret sonrası açıklamalarda Bulunan MHP Milletvekili Adayı Zuhal Karakoç, şunları kaydetti: “Seçim çalışmalarımız kapsamında ziyaretlerimiz devam ediyor. Bugün benim için özel bir yere sahip olan Bertiz’deyiz. Vatandaşlarımızla bir araya gelerek Cumhur İttifakının ülkemizin geleceği için önemini anlatıyorum. Bununla birlikte 14 Mayıs'taki seçimde bir oy Sayın Cumhurbaşkanımıza bir oy yuvam, partim MHP'ye istiyorum. Çünkü TBMM'de güçlü bir MHP demek Türkiye'nin büyümesi, gelişmesi, ileri gitmesi demektir. 6 Şubat Kahramanmaraş depreminin ilk gününden teşkilatlarımızla birlikte Kahramanmaraşlı hemşehrilerimizin yanında ve emrinde olduk. Vefat eden tüm deprem şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Onları geri getiremeyiz ama yaralarımızı birlikte saracağız. Devletimizin gücü, milletimizin gönül zenginliği bunların hepsini karşılayabilecek güçtedir. Başta Bertiz’imiz olmak üzere, tüm Kahramanmaraşlı kardeşlerime seslenmek istiyorum; gelin Kahramanmaraş için hemen şimdi diyerek hep birlikte bu şehre sahip çıkalım. Bu şehri Cumhur İttifakı kadroları olarak tekrar inşa edeceğiz, yaralarımızı saracağız.”
Milletvekili adayı Zuhal Karakoç, konuşmasını güçlü bir temsil için, güçlü bir MHP için, 14 Mayıs'ta 'Bir oy Erdoğan'a, bir oy MHP'ye' diyerek sonlandırdı.
İlginizi Çekebilir
Onikişubat Belediyesi, ilçe genelinde ulaşım seferberliğini sürdürüyor
Onikişubat Belediyesi, ilçe merkezinin yanı sıra kırsal mahallelerde de ulaşım ve üstyapı altyapısını güçlendirmeye yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Kahramanmaraş'taki Okul Saldırganının Anne Babası Hakim Karşısına Çıkacak
Kahramanmaraş'ta Ayser Çalık Ortaokulu'nda 9 öğrenci ve 1 öğretmenin yaşamını yitirdiği silahlı saldırıya ilişkin soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianame mahkeme tarafından kabul edilirken, sanıklar hakkında yargılama süreci resmen başladı.
Kahramanmaraş'ta Karamaraş Caddesi Yenileniyor! KASKİ'den Geleceğe Yatırım
KASKİ, Kahramanmaraş Bağlarbaşı Mahallesi Karamaraş Caddesi'nde altyapıyı yeniliyor. Modern ve dayanıklı altyapı için çalışmalar sürüyor.
Kahramanmaraş'ta Maganda Kurşunu Davasında Karar! Sanık Tahliye Edildi, Aile Tepkili
Kahramanmaraş Ekinözü'nde maganda kurşunuyla ölen Durdu Tatar davasında sanığa 3 yıl 10 ay hapis verildi. Mahkeme tahliye kararı aldı.
4 Kişi Geldi, Kanlı Saldırı Gerçekleşti! Kahramanmaraş'ta Şok Olay
Kahramanmaraş'ta evine gelen 4 kişinin bıçaklı saldırısına uğrayan 27 yaşındaki genç ağır yaralandı. Polis şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.
Milletvekili Karakoç'tan NATO Zirvesi Mesajı: "Türkiye İçin Yeni Stratejik Dönem Başladı"
MHP Kahramanmaraş Milletvekili Doç. Dr. Zuhal Karakoç, NATO Ankara Zirvesi'nin Türkiye'nin savunma sanayii, CAATSA yaptırımları, F-35 programı ve stratejik özerklik hedefleri açısından yeni fırsatlar sunduğunu belirterek, sürecin dikkatle değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.