© Haber Hanesi 2014 - 2025

Bir Haftada Suçlulara Ağır Darbe: 34 Tutuklama

Kahramanmaraş’ta Hırsızlık ve Uyuşturucu Operasyonları Başarıyla Sonuçlandı.

Kahramanmaraş’ta polis ekiplerinin son bir haftada gerçekleştirdiği operasyon ve denetimlerde 34 kişi tutuklandı. Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde 4-11 Ağustos 2025 tarihleri arasında düzenlenen çalışmalarda 72 şüpheli adli makamlara sevk edildi.

Yapılan incelemelerde, 47 kişinin çeşitli suçlardan arandığı, 4 kişinin uyuşturucu ticareti yaptığı ve 21 kişinin hırsızlık olaylarına karıştığı belirlendi. Soruşturma kapsamında 1 kişi adli kontrolle serbest bırakılırken, 34 kişi tutuklandı.

Operasyonlarda 13,85 gram metamfetamin, 181,29 gram bonzai, 3,05 gram bonzai hammaddesi (AMG), 6100 adet sentetik ecza, 4 ruhsatsız tabanca, 2 kurusıkı tabanca ve 3 ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.

Trafik uygulamalarında ise yüksek sesle müzik dinleyen 187 araca, abartı egzoz kullanan 83 araca ve sürücü belgesiz araç kullanan 411 kişiye işlem yapıldı. Yetkililer, huzur ve güvenlik için denetimlerin süreceğini bildirdi.

İlginizi Çekebilir

Başkan Akpınar 92. Mahalle Toplantısında Kabasakal’ın Sorunlarını Dinledi

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, haftalık mahalle toplantıları kapsamında 92. buluşmasını Kabasakal Mahallesi’nde gerçekleştirdi. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda vatandaşların talep, öneri ve ihtiyaçları yerinde dinlendi.

SOGEM’in Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı Başlıyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sosyal Girişimcilik Merkezi (SOGEM), dernek, vakıf ve spor kulüplerine yönelik “Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı” eğitimi programı düzenliyor. Programa başvurular çevrimiçi yapılabiliyor. 

Kahramanmaraş Büyükşehir, Elbistan’da Yıkıntı Atıkları Ayrıştırma ve Geri Kazanım Tesisi Kuruyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında Elbistan’a Yıkıntı Atıkları Ayrıştırma ve Geri Dönüşüm Tesisi kazandırılıyor. Yaklaşık 100 Milyonluk yatırımın yüzde 90’ı hibe olacak.

Başkan Görgel: “Kahramanmaraş Mutfağı Nesilden Nesile Aktarılan Eşsiz Bir Miras”

Türk Mutfağı Haftası etkinliğinde konuşan Başkan Fırat Görgel, “Kahramanmaraş, toprağında bereketi, mutfağında kültürü, sofrasında kardeşliği yaşatan kadim bir şehir. Kahramanmaraş'ı gastronomi turizminde de daha güçlü bir noktaya taşımak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şehrimizin tarihi izlerini taşıyan, tamamen şehrimizin ürünlerinden oluşan 600’ü aşkın reçetenin olduğu yemek kitabı hazırlıyoruz” dedi.

Kahramanmaraş’ta 8 Günlük Acı Bekleyiş Sona Erdi! Nehirde Kaybolan Vatandaşın Cansız Bedeni Bulundu

Kahramanmaraş Onikişubat'ta balık tutarken Ceyhan Nehri'ne düşen 62 yaşındaki S.A.'nın 8 gün süren arama sonrası cansız bedenine ulaşıldı.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan Pınarbaşı Caddesi’nde Kesintisiz Asfalt Mesaisi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan’ın en önemli ulaşım arterlerinden Pınarbaşı Caddesi’nde asfalt serimini kesintisiz sürdürüyor.

TÜM HABERLER