Bir yol daha asfaltlandı
Kahramanmaraş HaberleriKahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Binevler Bölgesi Cadde Yenileme Projesi kapsamında Dr. Sait Bulvarı’nda sürdürdüğü asfalt yenileme çalışmalarını tamamladı.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, deprem dolayısıyla yarım kalan Binevler Bölgesi Cadde Yenileme Projesi kapsamında bölgede tekrardan başladığı asfalt çalışmalarını sürdürüyor. İkinci etabı da tamamlanarak yatay parklanma alanı ile 4 şeritli olarak hizmete sunulan Alparslan Türkeş Bulvarı’nın ardından Dr. Sait Bulvarı’nda gerçekleştirilen asfalt yenileme çalışmaları da tamamlandı. Geliş ve gidiş istikametiyle toplamda 2 bin 300 metre uzunluğa sahip arterin asfaltı yaklaşık 8 Milyon TL’lik yatırımla baştan uca yenilendi. Yol çizgi çalışmalarının da tamamlanmasıyla yenilenen yüzüyle trafiğe açılan cadde, sürücülerin beğenisini kazandı. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, Binevler bölgesinde yıkım çalışmalarının tamamlandığı kısımlarda asfalt yenileme uygulamalarının peyderpey devam ettiği belirtildi.
İlginizi Çekebilir
Kahramanmaraş Büyükşehir, Elbistan Söğütlü Caddesi’ni Modern Görünümüne Kavuşturuyo
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan’ın ulaşımdaki en önemli güzergahlarından Söğütlü Caddesi’nde kapsamlı dönüşüm başlattı. Sıcak asfalt seriminin sürdüğü cadde, yürüyüş yolları, aydınlatması ve peyzajıyla baştan sona yenilenecek.
AKDO Park yeni sezonda da İstiklalspor’un evi olacak
Kahramanmaraş İstiklalspor ve AKDO yeni sezon içinde AKDO Park Stadyum isim sponsorluğu anlaşması yaptı.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Dulkadiroğlu Lütfi Köker Bulvarı’nda Dönüşüm Başlattı
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu’nun en önemli ulaşım arterlerinden Lütfi Köker Bulvarı’nda kapsamlı bir dönüşüm başlattı. Bulvarda yeni yürüyüş yollarının imalatı sürerken, ikinci etap kapsamında sıcak asfalt serimi ve aydınlatma elamanlarının montajı da yapılacak.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Gençosman’da Kesintisiz Asfalt Mesaisi
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu Gençosman Mahallesi’ndeki sıcak asfalt serimini kesintisiz şekilde sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında 30008 ve 30005’inci sokaklar sıcak asfalt ile kaplanıyor.
AK Parti Kahramanmaraş Heyeti Gençlik ve Spor Bakanı Bak ile Bir Araya Geldi
66. Hükümet Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleriyle birlikte Ankara’da Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ı ziyaret eden Başkan Görgel, “Gençlik ve Spor Bakanlığımız iş birliğiyle şehrimizin spor altyapısını daha da güçlendirmek ve spor kültürünü yaygınlaştırmak için projelerimizi artırarak sürdürüyoruz. Gösterdikleri yakın ilgi ve destekleri dolayısıyla Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak’a şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Pazarcık Kırsalına Modern Ulaşım Yatırımı
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Pazarcık’ın Kızkapanlı Mahallesi’nde ulaşımı olumsuz etkileyen eski köprü yerine 21 metre uzunluğunda 15 metre genişliğinde yeni, modern köprü inşa ediyor.