© Haber Hanesi 2014 - 2025

Büyükşehir Belediyesi'nden Yol Çalışması

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Onikişubat ilçesi Yeşilyurt mahallesine yapılan Deliçay Köprüsü’ne ulaşım sağlayacak yolda çalışmalar tamamlanıyor. 1 kilometre uzunluk ve 10 metre genişliğe sahip olacak arterde, filler serimi gerçekleştiriliyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yol yapım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında, Onikişubat ilçesi Yeşilyurt mahallesinde yapımı gerçekleştirilen Deliçay Köprüsü’nün ardından yol çalışmalarında da sona gelindi.

 Yeşilyurt, Altınova, Dadağlı, Selimiye, Önsen ile Kurtlar Mahallelerine ulaşım sağlayacak köprünün tamamlanmasının ardından, köprüye bağlanacak hatta 1 kilometre uzunluğunda ve 10 metre genişliğinde yeni yol kazandırılıyor.

 Fen İşleri Dairesi Başkanlığı koordinesindeki ekipler tarafından sürdürülen çalışmalarda, genişletme çalışmaları tamamlandı. Filler seriminin ardından hatta sıcak asfalt uygulaması başlatılacak. Proje, civar mahalleler arası ulaşımın 20 kilometre kısaltılmasının yanı sıra inşa edilecek Önsen Köprüsü ve bağlantı yolları ile entegre olacak.

İlginizi Çekebilir

TEMA Vakfı: İklim Krizine Karşı Kaybedecek Zamanımız Kalmadı

TEMA Vakfı, 5 Haziran Dünya Çevre Günü kapsamında yaptığı açıklamada iklim krizinin yalnızca çevresel değil, aynı zamanda toplumsal bir adalet meselesi olduğuna dikkat çekti. Vakıf; fosil yakıtlardan çıkışın hızlandırılması, ormanların ve tarım alanlarının madencilik baskısından korunması ve adil geçiş politikalarının hayata geçirilmesi çağrısında bulundu.

Dr. Yusuf Ziya Yıldırım: “Yeni Yıl Umut ve Yeni Başlangıçlar Getirsin”

Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, yeni yıl nedeniyle mesaj yayımladı.

SANKO Üniversitesi'nden KOAH’a Karşı Umut Veren Uygulama

SANKO Üniversitesi Hastanesi, Gazantep’te ilke imza attı. KOAH’a (Kronik Obstrüktif Akciğer Hastalığı) yönelik uygulanan bronkoskopik hacim küçültücü COIL (Akıllı sarmal tel) tedavisi ile iki hasta sağlığına kavuştu.  

Mustafa Alyaz’ın Yeni Kitabı 'Konuş ve Kazan' Okurlarıyla Buluştu

Gazeteci ve yazar Mustafa Alyaz, ikinci kitabı “Konuş ve Kazan” ile okurlarıyla buluşuyor. İlk kitabı “A’dan Z’ye Başarılı İletişim” ile yazarlık kariyerine adım atan Alyaz, bu kez etkili iletişim, başarı ve sistem eleştirisi üzerine kaleme aldığı yeni eseriyle dikkat çekiyor. Kitap, ilk kez 9. Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı’nda kitapseverlerle buluşacak.

Plastik Poşet Fiyatlarına Zam Gündemde: 5 Yıl Sonra İlk Artış

2019 yılında plastik atıklarla mücadele kapsamında yürürlüğe giren ve o tarihten bu yana 25 kuruş olarak sabit kalan plastik poşet fiyatlarının artırılması gündemde.

Şehitkamil’den Çocuklara Tiyatro Şöleni: 5 Gün Boyunca Ücretsiz Gösterimler

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi’nin düzenlediği 1. Çocuk Tiyatrosu Günleri başlıyor. 5 gün sürecek etkinliklerde çocuklar Devlet Tiyatrosu Şehitkamil Sahnesi’nde Peter Pan Çocuk Oyunu, Tebeşir Ağacı ve Şifreli Köpek çocuk tiyatrosu ile unutulmaz bir deneyim yaşayacak.

TÜM HABERLER