© Haber Hanesi 2014 - 2025

Büyükşehir Farkındalık Oluşturdu

Dünya Hayvanları Koruma günü kapsamında farkındalık oluşturma amacıyla Büyükşehir Belediyesi Rehabilitasyon Merkezi’nde etkinlik düzenlendi. Programa katılan minikler kedi ve köpeklerin yemek kabını elleriyle doldurdu.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 4 Ekim Dünya Hayvanları Korum günü kapsamında Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’nde bir etkinlik düzenledi. Mahalle ve Tarım Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen programa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Rüstem Keleş, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı. Düzenlenen programda eğitimci ve öğrencilere, rehabilitasyon merkezinde gerçekleştirilen faaliyetler hakkında bilgiler verildi.

 

Onlarca Çocuk Katıldı

Program kapsamında ayrıca çocuklar kedi ve köpeklerin yemek kaplarını elleriyle doldurdu. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Rüstem Keleş, “Dünya Hayvanları Koruma Günü kapsamında gerçekleştirdiğimiz etkinliğimize katılan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Canlılar bize emanet. Bu bilinçle çalışmalarımıza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. Öğretmen ve öğrenciler ise önemli bir farkındalık oluşturan etkinlik için Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

 

İlginizi Çekebilir

Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül

Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.

30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı

SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.

Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”

Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.  

Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.

Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı

Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

Şehitkamil’de “Her Dilimde Vefa” Büyüyor: Şekabel Baklava Yeni Noktalarda

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Her Dilimde Vefa” sloganıyla hayata geçirdiği Şekabel Baklava, Kuzeyşehir ve Gazikent bölgelerinde de hizmet vermeye başladı.

TÜM HABERLER