© Haber Hanesi 2014 - 2025

Büyükşehir’e Göksun’dan Hizmet Teşekkürü

Büyükşehir Belediyesi, Göksun Sırmalı Grup Yolu’nda gerçekleştirdiği kilit parke çalışmalarını tamamladı. Sırmalı Mahalle Muhtarı Sevimli, “Mahallemizde gerçekleştirilen çalışmalar için Hayrettin Güngör Başkanımıza teşekkür ediyorum. Bizleri tozdan, topraktan ve çamurdan kurtardı” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde ulaşım yatırımlarını aralıksız sürdürüyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı koordinesindeki ekipler, Göksun’da Sırmalı Grup Yolu’nda gerçekleştirdiği kilit parke uygulamalarını tamamladı. Sırmalı, Yoğunoluk ve Kazandere mahallelerine ulaşım sağlayan stabilize (toprak) yol, 5 bin metrekare kilit parkeyle yenilendi. Çalışmaların bölge ulaşımı açısından çok büyük önem arz ettiğini belirten Sırmalı Mahalle Muhtarı İsmail Sevimli, “Mahallemizde gerçekleştirilen çalışmalar için Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hayrettin Güngör’e teşekkür ediyorum. Bizleri tozdan, topraktan ve çamurdan kurtardı. Mahalle sakinlerimiz de çalışmalardan son derece memnun” dedi.

 

Mezarlığa 3 Bin Metrekare Kilit Parke

Ekiplerin Göksun’da çalışma gerçekleştirdiği diğer bir nokta ise Kerpetenlik Mezarlığı oldu.  Mezarlık içerisinde ulaşımı sağlayan stabilize yollar, kilit parke ile kaplanıyor. Mezarlığa toplamda 3 bin metrekare kilit parke ve bordür kazandırılacak. Çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanmasıyla mezarlık içerisinde ulaşımı sağlayan yolların standardının artırılması hedefleniyor.

İlginizi Çekebilir

Kahramanmaraş’ta Kırsala Dev Hizmet! 2 Bin 600 Metrelik Hat Hizmete Girdi

Kahramanmaraş Afşin'de KASKİ tarafından 11 milyon TL yatırımla tamamlanan kanalizasyon projesi bölgeye modern ve güçlü altyapı kazandırdı.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Elbistan Söğütlü Caddesi’ni Modern Görünümüne Kavuşturuyo

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan’ın ulaşımdaki en önemli güzergahlarından Söğütlü Caddesi’nde kapsamlı dönüşüm başlattı. Sıcak asfalt seriminin sürdüğü cadde, yürüyüş yolları, aydınlatması ve peyzajıyla baştan sona yenilenecek.

AKDO Park yeni sezonda da İstiklalspor’un evi olacak

Kahramanmaraş İstiklalspor ve AKDO yeni sezon içinde AKDO Park Stadyum isim sponsorluğu anlaşması yaptı. 

Kahramanmaraş Büyükşehir, Dulkadiroğlu Lütfi Köker Bulvarı’nda Dönüşüm Başlattı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu’nun en önemli ulaşım arterlerinden Lütfi Köker Bulvarı’nda kapsamlı bir dönüşüm başlattı. Bulvarda yeni yürüyüş yollarının imalatı sürerken, ikinci etap kapsamında sıcak asfalt serimi ve aydınlatma elamanlarının montajı da yapılacak.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Gençosman’da Kesintisiz Asfalt Mesaisi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu Gençosman Mahallesi’ndeki sıcak asfalt serimini kesintisiz şekilde sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında 30008 ve 30005’inci sokaklar sıcak asfalt ile kaplanıyor.

AK Parti Kahramanmaraş Heyeti Gençlik ve Spor Bakanı Bak ile Bir Araya Geldi

66. Hükümet Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleriyle birlikte Ankara’da Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ı ziyaret eden Başkan Görgel, “Gençlik ve Spor Bakanlığımız iş birliğiyle şehrimizin spor altyapısını daha da güçlendirmek ve spor kültürünü yaygınlaştırmak için projelerimizi artırarak sürdürüyoruz. Gösterdikleri yakın ilgi ve destekleri dolayısıyla Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak’a şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

TÜM HABERLER