Büyükşehir’e Göksun’dan Hizmet Teşekkürü
Kahramanmaraş HaberleriBüyükşehir Belediyesi, Göksun Sırmalı Grup Yolu’nda gerçekleştirdiği kilit parke çalışmalarını tamamladı. Sırmalı Mahalle Muhtarı Sevimli, “Mahallemizde gerçekleştirilen çalışmalar için Hayrettin Güngör Başkanımıza teşekkür ediyorum. Bizleri tozdan, topraktan ve çamurdan kurtardı” dedi.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde ulaşım yatırımlarını aralıksız sürdürüyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı koordinesindeki ekipler, Göksun’da Sırmalı Grup Yolu’nda gerçekleştirdiği kilit parke uygulamalarını tamamladı. Sırmalı, Yoğunoluk ve Kazandere mahallelerine ulaşım sağlayan stabilize (toprak) yol, 5 bin metrekare kilit parkeyle yenilendi. Çalışmaların bölge ulaşımı açısından çok büyük önem arz ettiğini belirten Sırmalı Mahalle Muhtarı İsmail Sevimli, “Mahallemizde gerçekleştirilen çalışmalar için Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hayrettin Güngör’e teşekkür ediyorum. Bizleri tozdan, topraktan ve çamurdan kurtardı. Mahalle sakinlerimiz de çalışmalardan son derece memnun” dedi.
Mezarlığa 3 Bin Metrekare Kilit Parke
Ekiplerin Göksun’da çalışma gerçekleştirdiği diğer bir nokta ise Kerpetenlik Mezarlığı oldu. Mezarlık içerisinde ulaşımı sağlayan stabilize yollar, kilit parke ile kaplanıyor. Mezarlığa toplamda 3 bin metrekare kilit parke ve bordür kazandırılacak. Çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanmasıyla mezarlık içerisinde ulaşımı sağlayan yolların standardının artırılması hedefleniyor.
İlginizi Çekebilir
Ebru Yaşar Kahramanmaraş'ta Sahne Aldı: Festivalde Müzik Dolu Gece
Ebru Yaşar, Kahramanmaraş Kültür Yolu Festivali’nin yedinci akşamında sahne aldı. Sevilen şarkılarını seslendiren sanatçı, müzikseverlere keyifli bir gece yaşattı.
Kahramanmaraş’ta Elektrik Akımına Kapılan 77 Yaşındaki Adam Hayatını Kaybetti
Kahramanmaraş’ta elektrik akımına kapılan 77 yaşındaki Alaeddin Keklik hayatını kaybetti. Merhumun cenazesi öğle namazının ardından toprağa verilecek.
Kahramanmaraş’ta 17 milyon TL’lik yol yatırımı: 6 bin ton asfalt serildi
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Onikişubat Kâtip Çelebi Caddesi’nde ilk etap çalışması olan sıcak asfalt serimini tamamladı. 17 milyon TL’lik yatırımla hayata geçirilen ilk etap çalışmalarında yaklaşık 6 bin ton sıcak asfalt kullanıldı. Caddede daha sonra kaldırım elemanlarının imalatları da gerçekleştirilecek.
Başkan Görgel; “Gazilerimiz, Milletimizin Sarsılmaz İradesidir”
19 Eylül Gaziler Günü’nde düzenlenen anma programına katılan Başkan Fırat Görgel, “Şanlı tarihimizin her döneminde, vatanı ve bayrağı için hiçbir tereddüt göstermeden mücadele eden gazilerimiz; milletimizin gönlünde daima müstesna bir yere sahiptir” dedi.
Eylül Ayında Dermankartlı Ailelere 47 Milyon Lirayı Aşan Destek Sağlandı
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dermankartlı 14 bin 454 aileye toplam 35 milyon TL ve Dermankart kullanan ilkokul ile ortaokul çağında çocuğu olan 5 bin 117 ailenin 7 bin 606 öğrencisi için toplam 11 milyon TL’nin üzerinde maddi destek sağladı.
Kahramanmaraş’ta Gaziler Günü korteji: Türk bayraklarıyla yürüdüler
19 Eylül Gaziler Günü kapsamında düzenlenen ziyaretlere ve kortej yürüyüşüne katılan Başkan Görgel, “Gazilerimiz; vatan sevgisinin, cesaretin ve fedakârlığın en güçlü timsalidir. Tüm gazilerimizin 19 Eylül Gaziler Günü’nü tebrik ediyorum” dedi.