Coronavirüs Tedbiri Etkinlikler İptal !
GÜNDEMKahramanmaraş'ta Corona Virüsü tedbirleri kapsamında yarın yapılacak olan tüm etkinliklerin iptal edildiği bildirildi.
Kahramanmaraş'ta corona tedbirleri alınmaya devam ediliyor. Milli Eğitim Müdürlüğü bir yandan okulları dezenfekte ederken, diğer yandan salon toplantılarını iptal ettiğini açıkladı.
Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:" Sağlık tedbirleri nedeni ile tüm salon programları ilerki bir tarihe ertelenmiş ve dolayısıyla yarınki yapılacak olan İstiklal Marşı'nın Kabülü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Programı da ilerki bir tarihe ertelenmiştir."
Konuya ilişkin basına açıklama yapan Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz: “Hem yerel de hem de bizim kendi imkanlarımızla taşradaki okullar dahil her yerde dezenfekte çalışmaları başlatıldı. Allah’a şükür şuan herhangi bir sorun yok. Bununla ilgili şuan bir kurul kurduk ve kurul gün gün, saat saat, dakika dakika nerede hani çalışmalar yapıldı eksik varmı bunlarla ilgileniyor. İnşallah hiçbir sıkıntıyla karşılaşmadan bu süreci atlatacağız. Çalışmalarımız yoğun ve ciddi bir şekilde devam ediyor. “dedi.
İlginizi Çekebilir
Şehitkamil Belediyesi'nden LGS Tercih Döneminde Ücretsiz Danışmanlık Desteği
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından tercih dönemine giren öğrenciler ve aileleri için 22-27 Temmuz tarihleri arasında ücretsiz tercih danışmanlığı hizmetini başlattıklarını duyurdu.
SANKO Üniversitesi Rektörü Dağlı'dan YKS Tercihinde Kritik Tavsiyeler
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Yükseköğretim Kurumları Sınav (YKS) sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte tercih yapacak adaylara yönelik mesaj yayımladı.
SANKO Üniversitesi Tanıtım Günleri 22 Temmuz'da Başlıyor
SANKO Üniversitesi tarafından, üniversite tercihi yapacak aday öğrencilere ve ailelerine yönelik Tanıtım Günleri düzenlenecek.
SANKO Üniversitesi Memnuniyet Sıralamasında Türkiye'nin Zirvesine Yükseldi
SANKO Üniversitesi, öğrenci ve mezun memnuniyetinde elde ettiği başarılarla Türkiye'nin en seçkin üniversiteleri arasındaki yerini daha da güçlendirdi.
Şehitkamil'den Gençlere Yaz Hediyesi: Ücretsiz Burnaz Plajı Kampı Başvuruları Başladı
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz'ın, lise öğrencileri ile yeni mezun gençlere karne hediyesi olarak hazırladığı Günübirlik Erzin Burnaz Plajı Deniz Kampı için başvurular başladı. Yaz tatilini hem eğlenceli hem de verimli geçirmeleri amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında gençler, ücretsiz olarak denizle buluşma fırsatı yakalayacak.
Prof. Dr. Güner Dağlı: Gençlerimizi Milli ve Manevi Değerlerle Yetiştirmeliyiz
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı,15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda "15 Temmuz, milletimizin devletine, vatanına ve millî iradesine sahip çıkma kararlılığını tüm dünyaya gösterdiği unutulmaz bir gündür" dedi.