© Haber Hanesi 2014 - 2025

Depremde Hayatını Kaybedenler Dualarla Anıldı

Depremde hayatını kaybeden vatandaşları anmak için TOBB Fen Lisesi’nde düzenlenen programa katılan Başkan Güngör, “Depremde hayatını kaybeden kardeşlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyoruz, başımız sağ olsun” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, asrın felaketinde hayatını kaybeden vatandaşları anmak için TOBB Fen Lisesi’nde düzenlenen programa katıldı. İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, İl Müftüsü Mustafa Tekin, okul idarecileri, öğretmenler ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirilen programda, depremde hayatını kaybeden vatandaşlar dualarla yâd edildi. Anma programında konuşan Başkan Güngör, “Maalesef 6 Şubat’ta 2 büyük afet yaşadık. Üzüntülüyüz, acımız büyük. Yakınlarımızı, evlatlarımızı, sevdiklerimizi, çalışma arkadaşlarımızı, komşularımızı, akrabalarımızı kaybettik. Depremde hayatını kaybeden kardeşlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyoruz, başımız sağ olsun” dedi.

Büyük Bir Dayanışma Örneği Sergiledik

Güngör, konuşmalarının devamında, “Depremin yol açtığı tahribatları onarmak için yoğun gayret gösteriyoruz. Evlatlarımıza daha iyi bir şehir bırakmak en büyük gayemiz. Bu süreçte devletimizin ve milletimizin büyüklüğünü bir kez daha gördük. Ülke olarak hep birlikte büyük bir dayanışma örneği sergiledik. Bugün de depremde vefat eden vatandaşlarımızı anmak için düzenlenen mevlid programında bir araya geldik. Emeği geçen herkese canı gönülden teşekkür ediyorum” cümlelerini kaydetti.

İlginizi Çekebilir

Kahramanmaraş’ta Ayser Çalık Ortaokulu Davasında Tahliye Kararı! Aileler Tepkili

Ayser Çalık Ortaokulu saldırısı davasında verilen tahliye kararı ailelerin tepkisine yol açtı. Duruşma 4 Aralık’a ertelenirken itiraz açıklaması geldi.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Dulkadiroğlu Ballıca’da Asfalt Mesaisini Durmaksızın Sürdürüyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu Ballıca Mahallesi’nde sıcak asfalt mesaisini sürdürüyor. Ekipler, 10 bin 4’üncü sokağı sıcak asfalt ile buluşturuyor.

Kâbe Örtüleri ve Mukaddes Emanetler Onikişubat’ta ziyarete açıldı

Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi ile Kahramanmaraş İl Müftülüğü iş birliğinde düzenlenen Kâbe Örtüleri ve Mukaddes Emanetler Sergisi, düzenlenen törenle ziyarete açıldı. Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’e (sav), Ehl-i Beyt’e, Ashab-ı Kiram’a ve İslam tarihinin önemli şahsiyetlerine ait 150’nin üzerinde mukaddes emanet ile farklı dönemlere ait Kâbe örtülerinin yer aldığı sergi, 13 Eylül 2026 tarihine kadar ziyaret edilebilecek.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Sarıçukur Yolunu Tamamen Yeniledi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu ve Onikişubat’ın sınır mahallelerinin şehir merkeziyle bağlantısını sağlayan 5 kilometrelik arterde çalışmalarını tamamladı. 40 milyon TL’lik yatırımla hayata geçirilen güzergâhta 14 bin ton sıcak asfalt kullanıldı. Yol çizgi çalışmalarının da tamamlandığı yol, daha güvenli ve konforlu hale getirildi.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Göksun’da Sosyal Alanların Ulaşımını Yeniliyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun’da vatandaşların yoğun olarak kullandığı hizmet noktalarının ulaşım konforunu artırmaya devam ediyor. Devlet Hastanesi ve kaymakamlık binasının ardından şimdi de İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile bölgedeki spor tesislerinin çevresinde sıcak asfalt serimi yapılıyor.

Elbistan Kırsalında Ulaşımı Rahatlatacak Yeni Köprünün Temeli Atıldı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Geçit Mahallesi’nde yaklaşık 51 yıldır hizmet veren mevcut köprünün yerine 15 Milyon TL yatırımla yeni köprü inşa ediyor. 15 metre genişliğinde ve 63 metre uzunluğunda olacak 7 ayaklı köprünün temel inşasına başlandı.

TÜM HABERLER