© Haber Hanesi 2014 - 2025

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Akpınar, Kanuni Mahallesi’ne Özel Projeleri Açıkladı

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, Kanuni Mahallesi'nde düzenlenen toplantıda mahalle sakinleriyle buluştu. Başkan Akpınar, mahallede yürütülen çalışmalar ve mahalle sakinlerinin taleplerine yönelik yapılan hizmetler hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Her hafta farklı bir mahallede vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Akpınar, sorunları yerinde dinleyerek hızlı bir şekilde çözüm ürettiklerini ifade etti.
İlgili başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin de katıldığı toplantıda konuşan Başkan Akpınar, Dulkadiroğlu ilçesindeki 105 mahalleye eşit hizmet götürme politikası doğrultusunda Kanuni Mahallesi’ne de büyük önem verdiklerini vurguladı. 


Başkan Akpınar,  “Vatandaşlarımızın taleplerini ve ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak, her mahallemize özel projeler geliştiriyoruz. Kanuni Mahallesi'nde altyapı, çevre düzenlemeleri, sosyal alanlar ve çeşitli konularda hizmetleri hayata geçirdik ve geçirmeye devam ediyoruz” dedi.
Başkan Akpınar, mahalle sakinlerinin memnuniyetini her zaman ön planda tuttuklarını belirterek, “Sizlerin refahı ve memnuniyeti bizim en büyük önceliğimizdir. Bu nedenle, mahallemizdeki sorunları yerinde tespit ederek, en hızlı ve etkili şekilde çözüme kavuşturmak için çalışıyoruz. Sizlerin geri bildirimleri ve önerileri bizim için yol gösterici oluyor” şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

Başkan Akpınar 92. Mahalle Toplantısında Kabasakal’ın Sorunlarını Dinledi

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, haftalık mahalle toplantıları kapsamında 92. buluşmasını Kabasakal Mahallesi’nde gerçekleştirdi. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda vatandaşların talep, öneri ve ihtiyaçları yerinde dinlendi.

SOGEM’in Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı Başlıyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sosyal Girişimcilik Merkezi (SOGEM), dernek, vakıf ve spor kulüplerine yönelik “Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı” eğitimi programı düzenliyor. Programa başvurular çevrimiçi yapılabiliyor. 

Kahramanmaraş Büyükşehir, Elbistan’da Yıkıntı Atıkları Ayrıştırma ve Geri Kazanım Tesisi Kuruyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında Elbistan’a Yıkıntı Atıkları Ayrıştırma ve Geri Dönüşüm Tesisi kazandırılıyor. Yaklaşık 100 Milyonluk yatırımın yüzde 90’ı hibe olacak.

Başkan Görgel: “Kahramanmaraş Mutfağı Nesilden Nesile Aktarılan Eşsiz Bir Miras”

Türk Mutfağı Haftası etkinliğinde konuşan Başkan Fırat Görgel, “Kahramanmaraş, toprağında bereketi, mutfağında kültürü, sofrasında kardeşliği yaşatan kadim bir şehir. Kahramanmaraş'ı gastronomi turizminde de daha güçlü bir noktaya taşımak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şehrimizin tarihi izlerini taşıyan, tamamen şehrimizin ürünlerinden oluşan 600’ü aşkın reçetenin olduğu yemek kitabı hazırlıyoruz” dedi.

Kahramanmaraş’ta 8 Günlük Acı Bekleyiş Sona Erdi! Nehirde Kaybolan Vatandaşın Cansız Bedeni Bulundu

Kahramanmaraş Onikişubat'ta balık tutarken Ceyhan Nehri'ne düşen 62 yaşındaki S.A.'nın 8 gün süren arama sonrası cansız bedenine ulaşıldı.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan Pınarbaşı Caddesi’nde Kesintisiz Asfalt Mesaisi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan’ın en önemli ulaşım arterlerinden Pınarbaşı Caddesi’nde asfalt serimini kesintisiz sürdürüyor.

TÜM HABERLER