© Haber Hanesi 2014 - 2025

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar Doğukent'te Vatandaşlarla Buluştu

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, mahallelerin sorunlarını yerinde çözmek ve vatandaşların taleplerini dinleyerek çözüm üretmek amacıyla mahalle toplantıları başlattı.

İlk toplantıyı Doğukent Mahallesi’nde yapan Başkan Akpınar, “Vatandaşlarımızla istişare ederek sorunları yerinde çözüyoruz. Doğukent’in yeniden ayağa kalkması için ne gerekiyorsa yapacağız” dedi.
Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, Belediye Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürleri ile birlikte Doğukent Mahallesi’nde düzenlenen toplantıda vatandaşlarla buluştu. Toplantıda, mahallenin sorunları ele alınarak vatandaşların talepleri dinlendi.

Başkan Akpınar, toplantıda yaptığı konuşmada Doğukent konutları ile ilgili son gelişmeleri vatandaşlarla paylaştı. TOKİ’nin kısa süre içinde proje ihalesini gerçekleştireceğini belirten Başkan Akpınar, Doğukent konutları sürecini yakından takip ettiklerini ve gelişmeler hakkında vatandaşları sürekli bilgilendireceklerini vurguladı.
Toplantıya katılan vatandaşlar, mahallelerindeki sorunları ve taleplerini doğrudan Başkan Akpınar’a iletme fırsatı buldu. Başkan Akpınar, mahalle sakinlerinin dile getirdiği sorunlara çözüm bulmak için belediye olarak ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

Belediye Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürleri de toplantıda hazır bulunarak, ilgili konular hakkında vatandaşlara bilgi verdi ve sorularını yanıtladı. Toplantının ardından Başkan Akpınar ve ekibi, Doğukent Mahallesi’nde incelemelerde bulunarak, vatandaşların sorunlarını yerinde tespit etti.
Dulkadiroğlu Belediyesi olarak vatandaşlarla bir araya gelmenin ve onların taleplerini dinlemenin önemine dikkat çeken Başkan Akpınar, bu tür toplantıların devam edeceğini ifade etti.
 

İlginizi Çekebilir

Başkan Akpınar 92. Mahalle Toplantısında Kabasakal’ın Sorunlarını Dinledi

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, haftalık mahalle toplantıları kapsamında 92. buluşmasını Kabasakal Mahallesi’nde gerçekleştirdi. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda vatandaşların talep, öneri ve ihtiyaçları yerinde dinlendi.

SOGEM’in Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı Başlıyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sosyal Girişimcilik Merkezi (SOGEM), dernek, vakıf ve spor kulüplerine yönelik “Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı” eğitimi programı düzenliyor. Programa başvurular çevrimiçi yapılabiliyor. 

Kahramanmaraş Büyükşehir, Elbistan’da Yıkıntı Atıkları Ayrıştırma ve Geri Kazanım Tesisi Kuruyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında Elbistan’a Yıkıntı Atıkları Ayrıştırma ve Geri Dönüşüm Tesisi kazandırılıyor. Yaklaşık 100 Milyonluk yatırımın yüzde 90’ı hibe olacak.

Başkan Görgel: “Kahramanmaraş Mutfağı Nesilden Nesile Aktarılan Eşsiz Bir Miras”

Türk Mutfağı Haftası etkinliğinde konuşan Başkan Fırat Görgel, “Kahramanmaraş, toprağında bereketi, mutfağında kültürü, sofrasında kardeşliği yaşatan kadim bir şehir. Kahramanmaraş'ı gastronomi turizminde de daha güçlü bir noktaya taşımak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şehrimizin tarihi izlerini taşıyan, tamamen şehrimizin ürünlerinden oluşan 600’ü aşkın reçetenin olduğu yemek kitabı hazırlıyoruz” dedi.

Kahramanmaraş’ta 8 Günlük Acı Bekleyiş Sona Erdi! Nehirde Kaybolan Vatandaşın Cansız Bedeni Bulundu

Kahramanmaraş Onikişubat'ta balık tutarken Ceyhan Nehri'ne düşen 62 yaşındaki S.A.'nın 8 gün süren arama sonrası cansız bedenine ulaşıldı.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan Pınarbaşı Caddesi’nde Kesintisiz Asfalt Mesaisi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan’ın en önemli ulaşım arterlerinden Pınarbaşı Caddesi’nde asfalt serimini kesintisiz sürdürüyor.

TÜM HABERLER