Dulkadiroğlu Belediyesi Karaziyaret Mahallesi'nde Vatandaşların Taleplerini Dinledi
Kahramanmaraş HaberleriKahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediyesi, haftalık mahalle toplantıları kapsamında Karaziyaret Mahallesi’nde vatandaşların sorunlarını dinlemek ve çözüm üretmek amacıyla bir program düzenledi.
Programa, Belediye Başkan Yardımcıları Fatih Yıldız, Resul Arslanhan ve birim müdürleri katıldı.
Toplantıda, Karaziyaret Mahallesi’nde yürütülen çalışmalar hakkında bilgilendirme yapıldı ve vatandaşların talepleri yerinde değerlendirildi.
Başkan Yardımcıları, 105 mahalleye eşit hizmet götürme prensibiyle hareket ettiklerini belirterek, Karaziyaret Mahallesi’ne de aynı özenle hizmet sunduklarını ifade etti.
Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Yıldız, ortaya koydukları çalışmaları dile getirerek şunları söyledi: “Öncelikle, mahallemizdeki sorunları yerinde tespit etmek ve çözümler üretmek amacıyla yaptığımız çalışmalara değinmek istiyorum.
Vatandaşlarımızın taleplerini ve ihtiyaçlarını dikkate alarak, her bir mahallemizin kendine özgü gereksinimlerini karşılamaya yönelik projeler geliştirdik. Karaziyaret Mahallesi'nde altyapıdan çevre düzenlemelerine kadar geniş bir yelpazede projeler yürütüyoruz. 105 mahallemizin her birine eşit hizmet götürme politikamız doğrultusunda, Karaziyaret Mahallesi'ne de aynı özeni gösteriyoruz. Belediye olarak, her mahallemize adil ve eşit bir şekilde hizmet sunmayı ilke edindik. Bu çerçevede, Karaziyaret Mahallesi'nin ihtiyaçlarına özel çözümler üreterek, yaşam kalitesini artırmayı hedefliyoruz. Vatandaşlarımıza verdiğimiz değer ve kıymet bizim için çok önemli. Sizlerin memnuniyeti ve refahı, bizim en büyük önceliğimizdir. Bu nedenle, mahallemizdeki her bir sorunu yerinde tespit edip, en hızlı ve etkili şekilde çözüme kavuşturmak için çalışıyoruz. Sizlerin geri bildirimleri ve önerileri bizim için yol gösterici oluyor. Birlikte, daha güzel ve yaşanabilir bir Karaziyaret Mahallesi oluşturmak için çaba sarf ediyoruz.”
Dulkadiroğlu Belediyesi, vatandaşlarına en iyi hizmeti sunmak için mahalle bazında gerçekleştirdiği çalışmalarına devam edeceğini bildirdi.
İlginizi Çekebilir
Başkan Akpınar 92. Mahalle Toplantısında Kabasakal’ın Sorunlarını Dinledi
Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, haftalık mahalle toplantıları kapsamında 92. buluşmasını Kabasakal Mahallesi’nde gerçekleştirdi. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda vatandaşların talep, öneri ve ihtiyaçları yerinde dinlendi.
SOGEM’in Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı Başlıyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sosyal Girişimcilik Merkezi (SOGEM), dernek, vakıf ve spor kulüplerine yönelik “Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı” eğitimi programı düzenliyor. Programa başvurular çevrimiçi yapılabiliyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Elbistan’da Yıkıntı Atıkları Ayrıştırma ve Geri Kazanım Tesisi Kuruyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında Elbistan’a Yıkıntı Atıkları Ayrıştırma ve Geri Dönüşüm Tesisi kazandırılıyor. Yaklaşık 100 Milyonluk yatırımın yüzde 90’ı hibe olacak.
Başkan Görgel: “Kahramanmaraş Mutfağı Nesilden Nesile Aktarılan Eşsiz Bir Miras”
Türk Mutfağı Haftası etkinliğinde konuşan Başkan Fırat Görgel, “Kahramanmaraş, toprağında bereketi, mutfağında kültürü, sofrasında kardeşliği yaşatan kadim bir şehir. Kahramanmaraş'ı gastronomi turizminde de daha güçlü bir noktaya taşımak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şehrimizin tarihi izlerini taşıyan, tamamen şehrimizin ürünlerinden oluşan 600’ü aşkın reçetenin olduğu yemek kitabı hazırlıyoruz” dedi.
Kahramanmaraş’ta 8 Günlük Acı Bekleyiş Sona Erdi! Nehirde Kaybolan Vatandaşın Cansız Bedeni Bulundu
Kahramanmaraş Onikişubat'ta balık tutarken Ceyhan Nehri'ne düşen 62 yaşındaki S.A.'nın 8 gün süren arama sonrası cansız bedenine ulaşıldı.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan Pınarbaşı Caddesi’nde Kesintisiz Asfalt Mesaisi
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan’ın en önemli ulaşım arterlerinden Pınarbaşı Caddesi’nde asfalt serimini kesintisiz sürdürüyor.