© Haber Hanesi 2014 - 2025

Dulkadiroğlu Belediyesi’nden Ağabeyli’ye Ulaşım Hamlesi

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin kırsal mahallelerinde ulaşım konforunu artırmak amacıyla yürüttüğü yol iyileştirme çalışmalarına Ağabeyli Mahallesi’nde devam ediyor.

Mevcut yolların bakım, onarım ve genişletme işlemleriyle mahalle sakinlerinin ulaşımını kolaylaştırmayı hedefleyen çalışmalar bölge halkı tarafından memnuniyetle karşılandı.

Bozulan ve zamanla deformasyona uğrayan yolların stabilize malzeme ile güçlendirilmesi, su birikintilerine karşı eğim düzenlemeleri ve ulaşım güvenliğini artırıcı önlemlerle mahalle yolları daha konforlu hale getiriliyor.

Çalışmalarla ilgili değerlendirmede bulunan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, vatandaşlardan gelen talepleri önceliklendirerek hizmet götürdüklerini belirtti. Başkan Akpınar açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Ağabeyli Mahallemizde uzun zamandır ihtiyaç duyulan yol düzenleme çalışmalarını başlattık. Mevcut yolları iyileştiriyor, vatandaşlarımızın ulaşımını daha güvenli ve rahat hale getiriyoruz. Vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmak, hizmete erişimini kolaylaştırmak bizim temel önceliğimiz. Bu doğrultuda merkezden kırsala tüm mahallelerimize eşit hizmet anlayışıyla çalışmaya devam edeceğiz.”

İlginizi Çekebilir

Başkan Akpınar 92. Mahalle Toplantısında Kabasakal’ın Sorunlarını Dinledi

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, haftalık mahalle toplantıları kapsamında 92. buluşmasını Kabasakal Mahallesi’nde gerçekleştirdi. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda vatandaşların talep, öneri ve ihtiyaçları yerinde dinlendi.

SOGEM’in Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı Başlıyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sosyal Girişimcilik Merkezi (SOGEM), dernek, vakıf ve spor kulüplerine yönelik “Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı” eğitimi programı düzenliyor. Programa başvurular çevrimiçi yapılabiliyor. 

Kahramanmaraş Büyükşehir, Elbistan’da Yıkıntı Atıkları Ayrıştırma ve Geri Kazanım Tesisi Kuruyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında Elbistan’a Yıkıntı Atıkları Ayrıştırma ve Geri Dönüşüm Tesisi kazandırılıyor. Yaklaşık 100 Milyonluk yatırımın yüzde 90’ı hibe olacak.

Başkan Görgel: “Kahramanmaraş Mutfağı Nesilden Nesile Aktarılan Eşsiz Bir Miras”

Türk Mutfağı Haftası etkinliğinde konuşan Başkan Fırat Görgel, “Kahramanmaraş, toprağında bereketi, mutfağında kültürü, sofrasında kardeşliği yaşatan kadim bir şehir. Kahramanmaraş'ı gastronomi turizminde de daha güçlü bir noktaya taşımak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şehrimizin tarihi izlerini taşıyan, tamamen şehrimizin ürünlerinden oluşan 600’ü aşkın reçetenin olduğu yemek kitabı hazırlıyoruz” dedi.

Kahramanmaraş’ta 8 Günlük Acı Bekleyiş Sona Erdi! Nehirde Kaybolan Vatandaşın Cansız Bedeni Bulundu

Kahramanmaraş Onikişubat'ta balık tutarken Ceyhan Nehri'ne düşen 62 yaşındaki S.A.'nın 8 gün süren arama sonrası cansız bedenine ulaşıldı.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan Pınarbaşı Caddesi’nde Kesintisiz Asfalt Mesaisi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan’ın en önemli ulaşım arterlerinden Pınarbaşı Caddesi’nde asfalt serimini kesintisiz sürdürüyor.

TÜM HABERLER