© Haber Hanesi 2014 - 2025

DULKADİROĞLU GENÇLİK MERKEZİ’NDE PTT HİZMETİ

Kahramanmaraş’ın en büyük gençlik merkezi olma özelliğini taşıyan Dulkadiroğlu Gençlik Merkezi’nin iş yeri bölümünde PTT Şubesi hizmete açıldı. Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, şubenin kredi dışında birçok bankacılık hizmetini de sağlayacağını söyledi.

Dulkadiroğlu Belediyesi’nin bölgesine kazandırdığı en önemli hizmetlerden olan Gençlik Merkezi komplike bir bina olma özelliğiyle de dikkat çekiyor. Gençlik hizmetlerinin yanı sıra içerisinde kapalı Pazar yeri, kapalı otopark, kurban kesim alanı ve çeşitli iş yerleri için dükkanlar bulunduran gençlik merkezi, PTT Şubesi’ni de bünyesine kattı.
Faaliyetlerine başlayan şubenin açılışına katılan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, PTT’nin birçok bankacılık hizmetini de bünyesinde barındırdığını söyledi. Başkan Okay, açılışta yaptığı konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Dulkadiroğlu İlçemizin nüfus yoğunluğunun en fazla olduğu bölgelerden olan Namık Kemal Mahallesi ve çevresi ile ilgili güzel bir hizmete daha imza atıldı. Fiziki şartları çok da iyi olmayan bir alanda hizmet vermeye çalışan PTT binamızı Dulkadiroğlu Gençlik Merkezi’nin altında bulunan iş yerlerinden birine taşıdık. Bu alanda kredi kullanımı dışında her türlü bankacılık hizmetleri dahi yapılacak durumdadır. Vatandaşlarımız bu bağlamda daha kaliteli ve güzel bir hizmet alacaklar. Ben bu güzel hizmette emeği bulunan herkese teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olsun.”
Başkan Okay’ın ardından konuşan Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu’da şunları söyledi: “İlçemize yapılan hizmetlerin her zaman takipçisi olduk ve olmaya devam edeceğiz. Namık Kemal Mahallesi bölgesinde büyük bir ihtiyaç olan PTT şubesinin açılışını gerçekleştirmekten duyduğumuz memnuniyeti dile getirmek istiyorum. Bu güzel hizmette emeği bulunan Dulkadiroğlu Belediye Başkanımız ve PTT Başmüdürümüze özellikle teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun.”
Şube hakkında konuşan PTT Kahramanmaraş Başmüdürü Ali Kaplan ise şunları dile getirdi: “Kahramanmaraş PTT Başmüdürlüğü olarak Namık Kemal Mahallesine daha kaliteli hizmet vermek için bir çalışma başlattık. Dulkadiroğlu Belediye Başkanımızın da destekleriyle Dulkadiroğlu Gençlik Merkezi’nde bir yer tahsisi gerçekleşti. Merkez büyüklüğünde bu alanda çok daha kaliteli hizmet vereceğiz.  Ben emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum.”

İlginizi Çekebilir

Şehitkamil’de 3 Mahalleye Yeni Sosyal Tesis Müjdesi

Şehitkamil Belediyesi, ilçenin farklı noktalarında vatandaşların sosyal, kültürel ve sportif ihtiyaçlarını karşılayacak yatırımları hayata geçirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Atalar, Battal ve Işıklı mahallelerinde yapımına başlanan sosyal tesislerde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Dülük Antik Taş Ocağı'nda Muhteşem Defile! Tarih ve Moda Buluştu

Şehitkamil Belediyesi ile Gaziantep Üniversitesi işbirliğinde düzenlenen 3. Moda ve Tasarım Haftası kapsamında gerçekleştirilen Cosplay ve Sürrealizm Defilesi, Dülük Antik Taş Ocağı’nın eşsiz atmosferinde büyük ilgi gördü. Tarihi dokunun sanatla buluştuğu etkinlikte, genç tasarımcıların özgün çalışmaları izleyenlerden tam not aldı.

AKEDAŞ’ta Bayram Coşkusu: Çalışanlar ve Yöneticiler Bayramlaştı

Kurban Bayramı dolayısıyla AKEDAŞ tarafından düzenlenen geleneksel bayramlaşma programı, kurum çalışanlarını ve yöneticilerini bir araya getirdi. AKEDAŞ yerleşkesinde gerçekleştirilen programda, bayramın birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu hep birlikte yaşandı.

Şehitkamil Belediyesi Haziran Meclisi’nde Gündem Yoğundu

Şehitkamil Belediyesi Haziran ayı Meclis Toplantısı’nın 1. birleşimi Başkan Vekili Hakan Aslansoy başkanlığında gerçekleşti. Gündemdeki 8 maddenin oybirliği ile komisyonlara sevk edildiği toplantıda gündem dışı 3 madde de gündeme alındı.

Şehitkamil’den Gençlere Tarih Yolculuğu: Ankara Gezisi Gerçekleşti

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın, kendisini makamında ziyaret eden Süleyman Şah Anadolu Lisesi öğrencilerine verdiği Ankara gezisi sözü yerine getirildi. Başkent’i görme fırsatı bulan öğrenciler, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna tanıklık eden tarihi mekanları ziyaret ederek unutulmaz bir deneyim yaşadı.

Şehitkamil’de Bayram Boyunca Yoğun Temizlik Mesaisi

Şehitkamil Belediyesi ekipleri tarafından Kurban Bayramı süresince ilçenin dört bir yanında yoğun bir temizlik mesaisi yürütüldü. Bayram öncesinde kurban satış ve kesim alanlarında başlayan çalışmalar, vatandaşların sağlıklı ve hijyenik bir ortamda bayram geçirebilmesi adına gece gündüz devam etti.

TÜM HABERLER