Dulkadiroğlu’ndan Egemenlik Mahallesi’nde asfalt çalışması
Kahramanmaraş HaberleriDulkadiroğlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Egemenlik Mahallesi'nde bozulan yolların bakım ve onarım çalışması yaptı.
Dulkadiroğlu genelinde çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, son olarak Egemenlik mahallesinde asfalt serim çalışması yaptı. Mahallenin muhtelif sokaklarında asfalt serim işlemi yapan ekipler, ulaşımın daha rahat olması adına faaliyetlerini gece gündüz sürdürüyor.
Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, şunları dile getirdi: “Ekiplerimizin yoğun çalışmaları devam etmektedir. İlçe genelinde tüm cadde ve sokaklarda yol bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyoruz. Bu kapsamda Egemenlik mahallemizde oluşan yol bozulmaları ile ilgili de ekiplerimiz hızlı bir çalışma yaptı. Bu çalışmalarımız ihtiyaç duyulan tüm alanlarda aynı özveriyle devam edecek. Vatandaşlarımızın ulaşım noktasında sorun yaşamamaları adına gece gündüz çalışmayı sürdüreceğiz.”
İlginizi Çekebilir
Onikişubat Belediyesi, ilçe genelinde ulaşım seferberliğini sürdürüyor
Onikişubat Belediyesi, ilçe merkezinin yanı sıra kırsal mahallelerde de ulaşım ve üstyapı altyapısını güçlendirmeye yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Kahramanmaraş'taki Okul Saldırganının Anne Babası Hakim Karşısına Çıkacak
Kahramanmaraş'ta Ayser Çalık Ortaokulu'nda 9 öğrenci ve 1 öğretmenin yaşamını yitirdiği silahlı saldırıya ilişkin soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianame mahkeme tarafından kabul edilirken, sanıklar hakkında yargılama süreci resmen başladı.
Kahramanmaraş'ta Karamaraş Caddesi Yenileniyor! KASKİ'den Geleceğe Yatırım
KASKİ, Kahramanmaraş Bağlarbaşı Mahallesi Karamaraş Caddesi'nde altyapıyı yeniliyor. Modern ve dayanıklı altyapı için çalışmalar sürüyor.
Kahramanmaraş'ta Maganda Kurşunu Davasında Karar! Sanık Tahliye Edildi, Aile Tepkili
Kahramanmaraş Ekinözü'nde maganda kurşunuyla ölen Durdu Tatar davasında sanığa 3 yıl 10 ay hapis verildi. Mahkeme tahliye kararı aldı.
4 Kişi Geldi, Kanlı Saldırı Gerçekleşti! Kahramanmaraş'ta Şok Olay
Kahramanmaraş'ta evine gelen 4 kişinin bıçaklı saldırısına uğrayan 27 yaşındaki genç ağır yaralandı. Polis şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.
Milletvekili Karakoç'tan NATO Zirvesi Mesajı: "Türkiye İçin Yeni Stratejik Dönem Başladı"
MHP Kahramanmaraş Milletvekili Doç. Dr. Zuhal Karakoç, NATO Ankara Zirvesi'nin Türkiye'nin savunma sanayii, CAATSA yaptırımları, F-35 programı ve stratejik özerklik hedefleri açısından yeni fırsatlar sunduğunu belirterek, sürecin dikkatle değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.