© Haber Hanesi 2014 - 2025

Edeler Taraftarlar Derneği'nden Kahramanmaraş İstiklalspor'a Tatlı Morali!

Kahramanmaraş İstiklalspor, 3. Lig 4. Grup’ta mücadele ederken, Edeler Taraftarlar Derneği'nden anlamlı bir moral desteği aldı. Dernek üyeleri, takımın antrenmanını ziyaret ederek, futbolculara tatlı ikramında bulundu ve başarı dileklerinde bulundu.

Kahramanmaraş Merkez 1 Sahası'nda yapılan antrenmanda, Edeler Taraftarlar Derneği Başkanı Halil Yaman ve Yönetim Kurulu Üyeleri Serkan Altunbaş ile Ali Erbilir, oyunculara moral ve motivasyon kaynağı olmak amacıyla tatlı ikram etti. Bu anlamlı destek, Kahramanmaraş İstiklalspor'un Kırıkkale FK ile oynayacağı 18. hafta maçı öncesinde büyük bir moral kaynağı oldu.

Takım, Nesine.com 3. Lig 4. Grupta mücadele ederken, günde iki antrenmanla hazırlıklarını sürdürüyor. İstiklalspor Teknik Direktörü Ramazan Çelik, taraftar grubunun gösterdiği ilgiden oldukça memnun olduklarını belirterek, “Sahiplenmek çok güzel bir duygudur. Şampiyonluk hedefimiz var ve bu hedefe ulaşmak için elimizden geleni yapacağız” şeklinde konuştu.

Edeler Taraftarlar Derneği Başkanı Halil Yaman, “Taraftar olarak her zaman takımlarımızın yanında olacağız. Kahramanmaraş’ı sporda temsil eden her takım bizim için kıymetlidir” diyerek, takımına olan bağlılıklarını vurguladı.

Kahramanmaraş İstiklalspor, Kırıkkale FK ile 18. haftada oynayacağı maça yüzde 100 hazırlık ile çıkmayı hedefliyor. Bu destek, İstiklalspor’un şampiyonluk yolundaki mücadelesine önemli bir katkı sağlıyor.

Taraftar Desteğiyle Yükselen İstiklalspor
Kahramanmaraş İstiklalspor, Edeler Taraftarlar Derneği'nin bu tür moral destekleriyle daha da güçleniyor. Her maçta Kahramanmaraş’ı gururlandırmaya devam eden İstiklalspor, şampiyonluk yolundaki hedeflerine adım adım ilerliyor.

Kahramanmaraş’ta Sporun Gücü: Taraftar Desteğiyle İstiklalspor’un Yükselişi

Kahramanmaraş’ın spor kültürünü yansıtan bu destek, şehri temsil eden takımlar için önemli bir motivasyon kaynağı olmaya devam ediyor. İstiklalspor, taraftarlarının desteğiyle Kırıkkale FK'ya karşı elde edeceği zaferle Kahramanmaraş’a gurur yaşatmaya kararlı.

İlginizi Çekebilir

Onikişubat Belediyesi, ilçe genelinde ulaşım seferberliğini sürdürüyor

Onikişubat Belediyesi, ilçe merkezinin yanı sıra kırsal mahallelerde de ulaşım ve üstyapı altyapısını güçlendirmeye yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Kahramanmaraş'taki Okul Saldırganının Anne Babası Hakim Karşısına Çıkacak

Kahramanmaraş'ta Ayser Çalık Ortaokulu'nda 9 öğrenci ve 1 öğretmenin yaşamını yitirdiği silahlı saldırıya ilişkin soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianame mahkeme tarafından kabul edilirken, sanıklar hakkında yargılama süreci resmen başladı.

Kahramanmaraş'ta Karamaraş Caddesi Yenileniyor! KASKİ'den Geleceğe Yatırım

KASKİ, Kahramanmaraş Bağlarbaşı Mahallesi Karamaraş Caddesi'nde altyapıyı yeniliyor. Modern ve dayanıklı altyapı için çalışmalar sürüyor.

Kahramanmaraş'ta Maganda Kurşunu Davasında Karar! Sanık Tahliye Edildi, Aile Tepkili

Kahramanmaraş Ekinözü'nde maganda kurşunuyla ölen Durdu Tatar davasında sanığa 3 yıl 10 ay hapis verildi. Mahkeme tahliye kararı aldı.

4 Kişi Geldi, Kanlı Saldırı Gerçekleşti! Kahramanmaraş'ta Şok Olay

Kahramanmaraş'ta evine gelen 4 kişinin bıçaklı saldırısına uğrayan 27 yaşındaki genç ağır yaralandı. Polis şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Milletvekili Karakoç'tan NATO Zirvesi Mesajı: "Türkiye İçin Yeni Stratejik Dönem Başladı"

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Doç. Dr. Zuhal Karakoç, NATO Ankara Zirvesi'nin Türkiye'nin savunma sanayii, CAATSA yaptırımları, F-35 programı ve stratejik özerklik hedefleri açısından yeni fırsatlar sunduğunu belirterek, sürecin dikkatle değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

TÜM HABERLER