Elbistan Belediye Başkanı Erkan Gürbüz Gazetecilerle Buluştu
Kahramanmaraş HaberleriKahramanmaraş’ta görev yapan gazeteciler Elbistan Belediye başkanlığına seçilen Erkan Gürbüz’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Elbistan Belediye Başkanı Erkan Gürbüz, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçimlerinin ardından göreve başlaması dolayısıyla, Kahramanmaraş'ta görev yapan gazetecilerden oluşan bir heyetin gerçekleştirdiği hayırlı olsun ziyaretinde açıklamalarda bulundu.
Başkan Gürbüz, gazetecilere teşekkür ederek, "Mesleğinizin ülkeye ve topluma sağladığı katkılar ile çalışmalarımızın kamuoyuna aktarılmasında üstlendiğiniz önemli aracılık görevine büyük değer veriyoruz" ifadelerini kullandı.
Elbistan'da zorlu bir dönemin kendilerini beklediğini belirten Başkan Gürbüz, "Elbistan halkına zorluklara rağmen en iyi hizmeti sunabilmek için çok çalışacağız. Depremin sebep olduğu sorunları çözmek için azimle çalışmaya devam edeceğiz. 1 Nisan itibarıyla görevimize başladık ve Elbistan'ın kaybedecek zamanı yok. Elbistan'ı kalkındıracak güce ve kararlılığa sahip olduğumuzu düşünüyoruz" şeklinde konuştu.
Elbistan halkının seçim dönemi ve sonrasında kendisine gösterdiği destek ve teveccüh için minnettarlığını ifade eden Başkan Gürbüz, halkın bu desteğini bize ciddi bir sorumluluk yükledi. Sizlere de gerçekleştirdiğiniz ziyaret için bir kez daha teşekkür ediyorum.
İlginizi Çekebilir
Başkan Akpınar 92. Mahalle Toplantısında Kabasakal’ın Sorunlarını Dinledi
Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, haftalık mahalle toplantıları kapsamında 92. buluşmasını Kabasakal Mahallesi’nde gerçekleştirdi. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda vatandaşların talep, öneri ve ihtiyaçları yerinde dinlendi.
SOGEM’in Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı Başlıyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sosyal Girişimcilik Merkezi (SOGEM), dernek, vakıf ve spor kulüplerine yönelik “Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı” eğitimi programı düzenliyor. Programa başvurular çevrimiçi yapılabiliyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Elbistan’da Yıkıntı Atıkları Ayrıştırma ve Geri Kazanım Tesisi Kuruyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında Elbistan’a Yıkıntı Atıkları Ayrıştırma ve Geri Dönüşüm Tesisi kazandırılıyor. Yaklaşık 100 Milyonluk yatırımın yüzde 90’ı hibe olacak.
Başkan Görgel: “Kahramanmaraş Mutfağı Nesilden Nesile Aktarılan Eşsiz Bir Miras”
Türk Mutfağı Haftası etkinliğinde konuşan Başkan Fırat Görgel, “Kahramanmaraş, toprağında bereketi, mutfağında kültürü, sofrasında kardeşliği yaşatan kadim bir şehir. Kahramanmaraş'ı gastronomi turizminde de daha güçlü bir noktaya taşımak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şehrimizin tarihi izlerini taşıyan, tamamen şehrimizin ürünlerinden oluşan 600’ü aşkın reçetenin olduğu yemek kitabı hazırlıyoruz” dedi.
Kahramanmaraş’ta 8 Günlük Acı Bekleyiş Sona Erdi! Nehirde Kaybolan Vatandaşın Cansız Bedeni Bulundu
Kahramanmaraş Onikişubat'ta balık tutarken Ceyhan Nehri'ne düşen 62 yaşındaki S.A.'nın 8 gün süren arama sonrası cansız bedenine ulaşıldı.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan Pınarbaşı Caddesi’nde Kesintisiz Asfalt Mesaisi
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan’ın en önemli ulaşım arterlerinden Pınarbaşı Caddesi’nde asfalt serimini kesintisiz sürdürüyor.