© Haber Hanesi 2014 - 2025

Elbistan Belediyesi Duyurdu: Dar Gelirli Çitflere Düğün Salonu Ücretsiz!

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde dar gelirli aileleri sevindiren bir gelişme yaşandı. Elbistan Belediyesi, dar gelirli aileler için düğün salonu hizmetini ücretsiz olarak sunmaya başlayacak.

1 Mayıs'tan itibaren yürürlüğe girecek olan bu uygulama için belirli şartlar bulunmaktadır. Şartları karşılayan aileler, Elbistan Belediyesi'nin Kale Kına ve Düğün Salonu'ndan ücretsiz olarak faydalanabilecekler.

Elbistan Belediye Başkanı Erkan Gürbüz, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: "Belediyemiz Kale Kına ve Düğün Salonu, 1 Mayıs itibariyle dar gelirli ailelerimize, şehit yakınlarına ve gazilerimize ücretsiz olarak hizmet vermeye başlayacaktır."

Ücretsiz salon hizmetinden faydalanmak için belirlenen şartlar şu şekildedir:

  1. Ailenin geliri asgari ücretin altında olmalıdır. (Şehit yakınları ve gaziler için gelir şartı aranmayacaktır.)
  2. Damat veya gelinin Elbistan'da ikamet etmesi gerekmektedir.
  3. SSK'dan gelir beyanı belgelenmelidir.
  4. Başvurular, Kale Kına ve Düğün Salonu'na şahsen yapılmalıdır.

Bu uygulama ile dar gelirli ailelerin düğün organizasyonlarına destek olunarak sosyal yardımlaşma ve dayanışma sağlanması hedeflenmektedir.

İlginizi Çekebilir

Kahramanmaraş Büyükşehir, Elbistan Söğütlü Caddesi’ni Modern Görünümüne Kavuşturuyo

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan’ın ulaşımdaki en önemli güzergahlarından Söğütlü Caddesi’nde kapsamlı dönüşüm başlattı. Sıcak asfalt seriminin sürdüğü cadde, yürüyüş yolları, aydınlatması ve peyzajıyla baştan sona yenilenecek.

AKDO Park yeni sezonda da İstiklalspor’un evi olacak

Kahramanmaraş İstiklalspor ve AKDO yeni sezon içinde AKDO Park Stadyum isim sponsorluğu anlaşması yaptı. 

Kahramanmaraş Büyükşehir, Dulkadiroğlu Lütfi Köker Bulvarı’nda Dönüşüm Başlattı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu’nun en önemli ulaşım arterlerinden Lütfi Köker Bulvarı’nda kapsamlı bir dönüşüm başlattı. Bulvarda yeni yürüyüş yollarının imalatı sürerken, ikinci etap kapsamında sıcak asfalt serimi ve aydınlatma elamanlarının montajı da yapılacak.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Gençosman’da Kesintisiz Asfalt Mesaisi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu Gençosman Mahallesi’ndeki sıcak asfalt serimini kesintisiz şekilde sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında 30008 ve 30005’inci sokaklar sıcak asfalt ile kaplanıyor.

AK Parti Kahramanmaraş Heyeti Gençlik ve Spor Bakanı Bak ile Bir Araya Geldi

66. Hükümet Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleriyle birlikte Ankara’da Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ı ziyaret eden Başkan Görgel, “Gençlik ve Spor Bakanlığımız iş birliğiyle şehrimizin spor altyapısını daha da güçlendirmek ve spor kültürünü yaygınlaştırmak için projelerimizi artırarak sürdürüyoruz. Gösterdikleri yakın ilgi ve destekleri dolayısıyla Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak’a şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Pazarcık Kırsalına Modern Ulaşım Yatırımı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Pazarcık’ın Kızkapanlı Mahallesi’nde ulaşımı olumsuz etkileyen eski köprü yerine 21 metre uzunluğunda 15 metre genişliğinde yeni, modern köprü inşa ediyor.

TÜM HABERLER