© Haber Hanesi 2014 - 2025

Elbistan Ve Afşin'de Ulaşım Yatırımları Hız Kesmeden Devam Ediyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Afşin ilçesinde 4 mahalleyi birbirine bağlayan toplamda 24 kilometre uzunluğundaki grup yolunda asfalt öncesi temel çalışmaları gerçekleştiriyor. Elbistan ilçesinde ise Güplüce mahallesini ilçe merkezine bağlayan arterde asfalt sathi kaplama çalışmaları tamamlandı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde ulaşım yatırımlarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda, Afşin ve Elbistan ilçelerinde bir dizi yol bakım ve onarım çalışması gerçekleştiriliyor. Kuzey İlçeleri Dairesi Başkanlığı koordinesindeki ekipler tarafından, Afşin ilçesinde bulunan toplamda 24 kilometre uzunluğa sahip Esence – Anzorey – Yazıköy – Çardak grup yolunda asfalt öncesi zemin hazırlığı yapılıyor. Çalışmaların gerçekleştirildiği diğer bir adres olan Elbistan ilçesinde ise Güplüce Mahallesini ilçe merkezine bağlayan ve deforme olduğu için ulaşımda aksaklık meydana getiren toplamda 3 kilometre uzunluğa sahip arterde asfalt sathi kaplama uygulamasını tamamlandı.

 

İhtiyaçlarımız Büyükşehir’le Gideriliyor

Elbistan Güplüce Mahalle Muhtarı Nuh Kaya çalışmalara ilişkin, “Göreve geldiğimiz günden itibaren azalarımızla birlikte mahallemizin eksiklerini tespit edip bir rapor halinde Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör’e sundum. Mahallemizin su, yol ve kilit parke gibi eksikleri vardı. Özellikle mahallemizin birkaç bölgesinde su sıkıntısı vardı ancak bu sorunumuz Büyükşehir Belediyemiz tarafından giderildi. Ayrıca ilçe merkezi ile olan ulaşımımızı sağlayan arter deforme olduğu için büyük sorun teşkil etmekteydi. Büyükşehir Belediyemiz bu arterimizde de yenileme ve asfalt sathi kaplama çalışması gerçekleştirdi. Artık ilçe merkezine ulaşımımızda herhangi bir sorunumuz kalmadı. Çalışmalarından dolayı başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör olmak üzere emeği geçen herkese şahsım ve mahallem adına teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

Şehitkamil’de 3 Mahalleye Yeni Sosyal Tesis Müjdesi

Şehitkamil Belediyesi, ilçenin farklı noktalarında vatandaşların sosyal, kültürel ve sportif ihtiyaçlarını karşılayacak yatırımları hayata geçirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Atalar, Battal ve Işıklı mahallelerinde yapımına başlanan sosyal tesislerde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Dülük Antik Taş Ocağı'nda Muhteşem Defile! Tarih ve Moda Buluştu

Şehitkamil Belediyesi ile Gaziantep Üniversitesi işbirliğinde düzenlenen 3. Moda ve Tasarım Haftası kapsamında gerçekleştirilen Cosplay ve Sürrealizm Defilesi, Dülük Antik Taş Ocağı’nın eşsiz atmosferinde büyük ilgi gördü. Tarihi dokunun sanatla buluştuğu etkinlikte, genç tasarımcıların özgün çalışmaları izleyenlerden tam not aldı.

AKEDAŞ’ta Bayram Coşkusu: Çalışanlar ve Yöneticiler Bayramlaştı

Kurban Bayramı dolayısıyla AKEDAŞ tarafından düzenlenen geleneksel bayramlaşma programı, kurum çalışanlarını ve yöneticilerini bir araya getirdi. AKEDAŞ yerleşkesinde gerçekleştirilen programda, bayramın birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu hep birlikte yaşandı.

Şehitkamil Belediyesi Haziran Meclisi’nde Gündem Yoğundu

Şehitkamil Belediyesi Haziran ayı Meclis Toplantısı’nın 1. birleşimi Başkan Vekili Hakan Aslansoy başkanlığında gerçekleşti. Gündemdeki 8 maddenin oybirliği ile komisyonlara sevk edildiği toplantıda gündem dışı 3 madde de gündeme alındı.

Şehitkamil’den Gençlere Tarih Yolculuğu: Ankara Gezisi Gerçekleşti

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın, kendisini makamında ziyaret eden Süleyman Şah Anadolu Lisesi öğrencilerine verdiği Ankara gezisi sözü yerine getirildi. Başkent’i görme fırsatı bulan öğrenciler, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna tanıklık eden tarihi mekanları ziyaret ederek unutulmaz bir deneyim yaşadı.

Şehitkamil’de Bayram Boyunca Yoğun Temizlik Mesaisi

Şehitkamil Belediyesi ekipleri tarafından Kurban Bayramı süresince ilçenin dört bir yanında yoğun bir temizlik mesaisi yürütüldü. Bayram öncesinde kurban satış ve kesim alanlarında başlayan çalışmalar, vatandaşların sağlıklı ve hijyenik bir ortamda bayram geçirebilmesi adına gece gündüz devam etti.

TÜM HABERLER