Elbistan'da Yeni Belediye Başkan Adayı Belli Oldu: Ecz. Murat Mercan
Kahramanmaraş HaberleriKahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde, Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Abdullah Yener, adaylıktan çekilme kararı aldı. Yener'in çekilmesinin ardından yerine Ecz. Murat Mercan getirildi.
Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Abdullah Yener, adaylıktan çekilme kararı aldı. Yener'in çekilmesinin ardından yeni aday olarak Ecz. Murat Mercan belirlendi. Abdullah Yener, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada adaylıktan çekildiğini duyurdu. Bu değişiklikle birlikte Cumhur İttifakı'nın Elbistan Belediye Başkan adaylığı Ecz. Murat Mercan'a devredildi. Yerel seçimlere yönelik bu önemli gelişme, ilçe siyaseti ve seçim dinamikleri açısından dikkat çekiyor.
İlginizi Çekebilir
Kahramanmaraş’ta Ayser Çalık Ortaokulu Davasında Tahliye Kararı! Aileler Tepkili
Ayser Çalık Ortaokulu saldırısı davasında verilen tahliye kararı ailelerin tepkisine yol açtı. Duruşma 4 Aralık’a ertelenirken itiraz açıklaması geldi.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Dulkadiroğlu Ballıca’da Asfalt Mesaisini Durmaksızın Sürdürüyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu Ballıca Mahallesi’nde sıcak asfalt mesaisini sürdürüyor. Ekipler, 10 bin 4’üncü sokağı sıcak asfalt ile buluşturuyor.
Kâbe Örtüleri ve Mukaddes Emanetler Onikişubat’ta ziyarete açıldı
Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi ile Kahramanmaraş İl Müftülüğü iş birliğinde düzenlenen Kâbe Örtüleri ve Mukaddes Emanetler Sergisi, düzenlenen törenle ziyarete açıldı. Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’e (sav), Ehl-i Beyt’e, Ashab-ı Kiram’a ve İslam tarihinin önemli şahsiyetlerine ait 150’nin üzerinde mukaddes emanet ile farklı dönemlere ait Kâbe örtülerinin yer aldığı sergi, 13 Eylül 2026 tarihine kadar ziyaret edilebilecek.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Sarıçukur Yolunu Tamamen Yeniledi
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu ve Onikişubat’ın sınır mahallelerinin şehir merkeziyle bağlantısını sağlayan 5 kilometrelik arterde çalışmalarını tamamladı. 40 milyon TL’lik yatırımla hayata geçirilen güzergâhta 14 bin ton sıcak asfalt kullanıldı. Yol çizgi çalışmalarının da tamamlandığı yol, daha güvenli ve konforlu hale getirildi.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Göksun’da Sosyal Alanların Ulaşımını Yeniliyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun’da vatandaşların yoğun olarak kullandığı hizmet noktalarının ulaşım konforunu artırmaya devam ediyor. Devlet Hastanesi ve kaymakamlık binasının ardından şimdi de İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile bölgedeki spor tesislerinin çevresinde sıcak asfalt serimi yapılıyor.
Elbistan Kırsalında Ulaşımı Rahatlatacak Yeni Köprünün Temeli Atıldı
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Geçit Mahallesi’nde yaklaşık 51 yıldır hizmet veren mevcut köprünün yerine 15 Milyon TL yatırımla yeni köprü inşa ediyor. 15 metre genişliğinde ve 63 metre uzunluğunda olacak 7 ayaklı köprünün temel inşasına başlandı.