© Haber Hanesi 2014 - 2025

Emekli Bayram İkramiyesi Ne Zaman ve Ne Kadar Yatırılacak!

Türkiye'de her yıl Ramazan ve Kurban Bayramları öncesinde emeklilere bayram ikramiyesi ödeniyor. Bu yıl ise emekli bayram ikramiyesi miktarı geçen yıla göre artış göstererek 3 bin liraya çıkarıldı. Emekli bayram ikramiyesi için beklenen tarihler ise bakanlık tarafından açıklandı.

Emekli bayram ikramiyesi, 2 Nisan ile 5 Nisan tarihleri arasında hesaplara yatırılacak. Böylece emekliler, Ramazan bayramına bir hafta kala bu maddi desteği alacaklar.

Bu yılki emekli bayram ikramiyesi miktarı 3 bin lira olarak belirlendi. Geçen yılki miktar olan 2 bin liradan artırılan bu tutar, emeklilere daha fazla maddi destek sağlamayı amaçlıyor.

Yeni düzenlemeyle birlikte emekli bayram ikramiyeleri artık yılda iki kez ödenecek. Toplamda 6 bin lira olarak hesaplanan bu ödemeler, emeklilerin bayram dönemlerindeki ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı olacak.

Geçtiğimiz yıl Ramazan ve Kurban Bayramı'nda 2 bin lira olan ikramiye miktarı, bu yıl 3 bin liraya yükseltildi. Böylece emeklilere daha büyük bir maddi destek sağlanmış oldu.

Özetle, emekli bayram ikramiyesi bu yıl 3 bin lira olarak belirlendi ve ödemeler 2 Nisan ile 5 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek. Bu destek, emeklilerin bayram öncesi maddi ihtiyaçlarını karşılamalarına önemli bir katkı sağlayacak.

İlginizi Çekebilir

Onikişubat Belediyesi, ilçe genelinde ulaşım seferberliğini sürdürüyor

Onikişubat Belediyesi, ilçe merkezinin yanı sıra kırsal mahallelerde de ulaşım ve üstyapı altyapısını güçlendirmeye yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Kahramanmaraş'taki Okul Saldırganının Anne Babası Hakim Karşısına Çıkacak

Kahramanmaraş'ta Ayser Çalık Ortaokulu'nda 9 öğrenci ve 1 öğretmenin yaşamını yitirdiği silahlı saldırıya ilişkin soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianame mahkeme tarafından kabul edilirken, sanıklar hakkında yargılama süreci resmen başladı.

Kahramanmaraş'ta Karamaraş Caddesi Yenileniyor! KASKİ'den Geleceğe Yatırım

KASKİ, Kahramanmaraş Bağlarbaşı Mahallesi Karamaraş Caddesi'nde altyapıyı yeniliyor. Modern ve dayanıklı altyapı için çalışmalar sürüyor.

Kahramanmaraş'ta Maganda Kurşunu Davasında Karar! Sanık Tahliye Edildi, Aile Tepkili

Kahramanmaraş Ekinözü'nde maganda kurşunuyla ölen Durdu Tatar davasında sanığa 3 yıl 10 ay hapis verildi. Mahkeme tahliye kararı aldı.

4 Kişi Geldi, Kanlı Saldırı Gerçekleşti! Kahramanmaraş'ta Şok Olay

Kahramanmaraş'ta evine gelen 4 kişinin bıçaklı saldırısına uğrayan 27 yaşındaki genç ağır yaralandı. Polis şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Milletvekili Karakoç'tan NATO Zirvesi Mesajı: "Türkiye İçin Yeni Stratejik Dönem Başladı"

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Doç. Dr. Zuhal Karakoç, NATO Ankara Zirvesi'nin Türkiye'nin savunma sanayii, CAATSA yaptırımları, F-35 programı ve stratejik özerklik hedefleri açısından yeni fırsatlar sunduğunu belirterek, sürecin dikkatle değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

TÜM HABERLER