Evinin Önünde Feci Son! Kahramanmaraş'ta Yaşlı Kadın Yaşamını Yitirdi
Kahramanmaraş HaberleriKahramanmaraş Nurhak'ta meydana gelen üzücü olayda, evinin önündeki duvardan düşen yaşlı kadın yaşamını yitirdi. Jandarma inceleme başlattı.
Kahramanmaraş'ın Nurhak ilçesinde meydana gelen talihsiz olay, mahalle sakinlerini yasa boğdu. Ağcaşar Mahallesi'nde yaşayan 86 yaşındaki Ayşe Yılmaz, evinin önünde bulunduğu sırada dengesini kaybederek bahçe duvarından düştü.
Edinilen bilgilere göre yaşlı kadın, yaklaşık 2 metre yükseklikteki duvarın yakınında bulunduğu esnada henüz bilinmeyen bir nedenle dengesini yitirdi. Sert zemine düşen Yılmaz ağır şekilde yaralandı.
Olayı gören yakınları durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sağlık ekipleri ile jandarma sevk edildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan sağlık görevlileri, yaptıkları incelemede Ayşe Yılmaz'ın hayatını kaybettiğini belirledi.
Cumhuriyet savcısının ve jandarma ekiplerinin olay yerinde gerçekleştirdiği incelemelerin ardından yaşlı kadının cenazesi, ölüm nedeninin kesin olarak belirlenmesi amacıyla Kahramanmaraş Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Nurhak'ta üzüntüye neden olan olayla ilgili jandarma ekipleri tarafından geniş çaplı soruşturma başlatıldı.
İlginizi Çekebilir
Dulkadiroğlu’nda 94. Mahalle Toplantısı Fevzipaşa’da Gerçekleştirildi
Dulkadiroğlu Belediyesi tarafından mahallelerin talep, ihtiyaç ve önceliklerini yerinde tespit etmek amacıyla sürdürülen haftalık mahalle toplantılarının 94’üncüsü Fevzipaşa Mahallesi’nde gerçekleştirildi.
Fırat Görgel’den UNESCO Mesajı: Kahramanmaraş Edebiyatın Küresel Merkezlerinden Biri Olacak
TVNET stüdyosunda canlı yayın konuğu olan Başkan Fırat Görgel, “Oluşturduğumuz çalışmalarla birlikte UNESCO, Kahramanmaraş’ımızı Dünya Edebiyat Şehri olarak ünvanlandırdı. Yarın İstanbul Atatürk Kültür Merkezi’nde Kahramanmaraş’ın UNESCO Edebiyat Şehri tanıtım programımızı gerçekleştireceğiz ve şehrimizin sesini tüm dünyaya duyuracağız” dedi.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Trabzon Bulvarı’nda Son Kat Asfalt Serimine Başladı
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Trabzon Bulvarı’nda son kat asfalt çalışmalarına başladı. Daha önce altyapısı güçlendirilen ve ilk asfalt tabakası serilen bulvarda son etap asfalt serimi çalışmaları gerçekleştiriliyor.
Başkan Görgel; 'Şehrimizi Her Alanda Daha Güçlü Bir Geleceğe Taşımaya Kararlılıkla Devam Edeceğiz'
Kahramanmaraş’ın UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağı’na uzanan yolculuğunu anlatmak adına İstanbul’da ulusal ve uluslararası yayın kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya gelen Başkan Fırat Görgel, “UNESCO 'Edebiyat Şehri' unvanını, kültürden turizme ve uluslararası iş birliklerine kadar birçok alanda şehrimize değer katacak önemli bir fırsat olarak görüyoruz. Kahramanmaraş'ın hikâyesini, yetiştirdiği değerleri ve zengin kültürünü dört bir yanına anlatmaya devam edeceğiz. Kültür Bakanlığımız himayelerinde 19 Haziran Cuma günü 11.00’da Atatürk Kültür Merkezi’ndeki tanıtım programımıza tüm hemşehrilerimizi davet ediyoruz” dedi.
Dulkadiroğlu Belediyesi’nden Anlamlı Karar: Konferans Salonuna Şehit Öğrencinin Adı Verilecek
Kahramanmaraş'ta Okul saldırısında şehit olan öğrencilerden Merhum Kerem Erdem Güngör’ün babası Mustafa Güngör ve Sandal Hoca İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Hüseyin Demir, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar’ı ziyaret etti.
Kahramanmaraş Büyükşehir, YKS Sürecinde Öğrenci ve Velilerin Yanında
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 20 ve 21 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek YKS kapsamında öğrencilere ücretsiz toplu taşıma hizmeti sunacak. Aynı zamanda Onikişubat, Dulkadiroğlu, KSÜ, Elbistan, Afşin ve Göksun’da oluşturacağı bekleme ve ikram noktalarıyla velilere de sınav süresince destek olacak.