Filistin’in Sesi Kahramanmaraş'ta Sahneye Taşınıyor!
Kahramanmaraş HaberleriKahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nden “Filistin Hakkında Konuşmalıyız” Tiyatro Gösterisi
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Filistin’de yaşanan insanlık dramına dikkat çekmek amacıyla “Filistin Hakkında Konuşmalıyız” adlı tiyatro gösterisini 16 Kasım Cumartesi günü saat 20.00’de Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde sahneleyecek.
Cahit Zarifoğlu'nun adını taşıyan Kültür Sanat Sezonu kapsamında düzenlenecek bu etkinlik, Filistin halkının yaşadığı zorlukları ve mücadelesini konu alacak. Tiyatro gösterisi, şiir ve edebiyatın başkenti olarak bilinen Kahramanmaraş'ta vatandaşlara farkındalık kazandırmayı hedefliyor. Büyükşehir Belediyesi, farklı yaş gruplarına hitap eden etkinliklerle sanatseverlerin ilgisini artırmayı amaçlarken, bu gösteriye tüm vatandaşları davet ediyor.
İlginizi Çekebilir
Yeşil Vatan İçin Kritik Zirve: Kahramanmaraş’ta Yangın Tedbirleri En Üst Seviyeye Çıkıyor
Kahramanmaraş'ta artan sıcaklıklar nedeniyle orman yangınlarına karşı yeni önlemler devreye alınacak. Riskli bölgelere girişler sınırlandırılabilecek, denetimler ise sıklaştırılacak.
KASKİ'den Su Kayıplarına Teknolojik Takip! Görünmeyen Arızalar Tek Tek Tespit Ediliyor
Kahramanmaraş'ta su kayıp ve kaçaklarını azaltmak için çalışmalarını sürdüren KASKİ, akustik dinleme teknolojisiyle yer altındaki görünmeyen sızıntıları tespit ederek içmesuyu kaynaklarının korunmasına katkı sağlıyor.
KASKİ’den Kritik Uyarı: Vefat Eden Abonelerin Su Kayıtları İptal Edilecek
KASKİ, vefat eden abonelere ait su aboneliklerinin devredilmesini istedi. 10 Temmuz'a kadar işlem yapılmazsa sayaçlar sökülecek.
Kahramanmaraş'ta Aile Faciası: Kayınpederinin Bıçakladığı Damat Yaşamını Yitirdi
Kahramanmaraş'ta kayınpederiyle tartışan 30 yaşındaki damat bıçaklanarak ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan genç yaşamını yitirdi.
Başkan Akpınar 92. Mahalle Toplantısında Kabasakal’ın Sorunlarını Dinledi
Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, haftalık mahalle toplantıları kapsamında 92. buluşmasını Kabasakal Mahallesi’nde gerçekleştirdi. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda vatandaşların talep, öneri ve ihtiyaçları yerinde dinlendi.
SOGEM’in Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı Başlıyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sosyal Girişimcilik Merkezi (SOGEM), dernek, vakıf ve spor kulüplerine yönelik “Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı” eğitimi programı düzenliyor. Programa başvurular çevrimiçi yapılabiliyor.