Fırat Görgel, Berat Kandili’nde Kahramanmaraşlılarla Birlikte Dua Etti
Kahramanmaraş HaberleriKahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Berat Kandili nedeniyle Uncular Camii'nde düzenlenen programa katıldı. Gecede vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Görgel, tüm İslam âleminin Berat Kandili'ni tebrik etti.
Programda, Kahramanmaraşlı hemşehrilerine ve tüm İslam dünyasına duyduğu en kalbi duygularla hitap eden Başkan Görgel, “Rabbim bizleri sağlık, huzur ve esenlik içinde nice kandillere ulaştırsın” temennisinde bulundu. Ayrıca, gecenin birlik ve beraberliği güçlendiren manevi bir atmosfer sunduğunu vurguladı.
Kandil gecesinde camide namazını kılan Başkan Görgel, namazın ardından cami çıkışında vatandaşlarla sohbet etti ve onların Berat Kandili’ni kutladı. Programa, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ali Köfte, Gençlik Kolları Başkanı Furkan Ünaldı ve Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ali Çam da katıldı.
Berat Kandili’ni Birlikte İdrak Ettiler
Başkan Görgel, Berat Kandili’nin manevi önemine dikkat çekerek, bu özel gecenin İslam âlemi için rahmet, mağfiret ve bereket getirdiğini ifade etti. Cami çıkışında, Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan kandil simitleri, katılımcılara ikram edildi.
Başkan Görgel, sözlerine şu şekilde devam etti: “Kandiller, birlik ve beraberliğimizi pekiştiren, manevi duygularımızı güçlendiren müstesna zamanlardır. Bu mübarek gece, toplum olarak daha güçlü bir bağ kurmamıza vesile olsun.”
İlginizi Çekebilir
Yeşil Vatan İçin Kritik Zirve: Kahramanmaraş’ta Yangın Tedbirleri En Üst Seviyeye Çıkıyor
Kahramanmaraş'ta artan sıcaklıklar nedeniyle orman yangınlarına karşı yeni önlemler devreye alınacak. Riskli bölgelere girişler sınırlandırılabilecek, denetimler ise sıklaştırılacak.
KASKİ'den Su Kayıplarına Teknolojik Takip! Görünmeyen Arızalar Tek Tek Tespit Ediliyor
Kahramanmaraş'ta su kayıp ve kaçaklarını azaltmak için çalışmalarını sürdüren KASKİ, akustik dinleme teknolojisiyle yer altındaki görünmeyen sızıntıları tespit ederek içmesuyu kaynaklarının korunmasına katkı sağlıyor.
KASKİ’den Kritik Uyarı: Vefat Eden Abonelerin Su Kayıtları İptal Edilecek
KASKİ, vefat eden abonelere ait su aboneliklerinin devredilmesini istedi. 10 Temmuz'a kadar işlem yapılmazsa sayaçlar sökülecek.
Kahramanmaraş'ta Aile Faciası: Kayınpederinin Bıçakladığı Damat Yaşamını Yitirdi
Kahramanmaraş'ta kayınpederiyle tartışan 30 yaşındaki damat bıçaklanarak ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan genç yaşamını yitirdi.
Başkan Akpınar 92. Mahalle Toplantısında Kabasakal’ın Sorunlarını Dinledi
Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, haftalık mahalle toplantıları kapsamında 92. buluşmasını Kabasakal Mahallesi’nde gerçekleştirdi. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda vatandaşların talep, öneri ve ihtiyaçları yerinde dinlendi.
SOGEM’in Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı Başlıyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sosyal Girişimcilik Merkezi (SOGEM), dernek, vakıf ve spor kulüplerine yönelik “Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı” eğitimi programı düzenliyor. Programa başvurular çevrimiçi yapılabiliyor.