Gaziantep Büyükşehir Belediye Personeline Yüzde 20 İndirim
GÜNDEMGaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin Gaziantep Su ve Kanalizasyon İdaresi (GASKİ) dahil tüm personelleri başta olmak üzere ailelerinden; ebeveynlerin, çocukların ve eşlerin sağlık hizmetinden ekonomik bağlamda daha uygun koşullarda yararlanabilmesi amacıyla başlatılan iş birliği protokolünde ilk adım DEFA Life Hastanesi’yle atıldı.
Pandemi sürecinde salgına karşı yürüttüğü çalışmalarıyla Gazi şehirlilerin daha iyi koşullarda yaşaması adına yoğun mesai harcayan Büyükşehir Belediyesi, bu kez personelleri için devreye girerek örnek niteliği taşıyacak iş birliği protokolleri için ilk imzayı DEFA Life Hastanesi’yle attı. İmzalanan protokol kapsamında ise Büyükşehir Belediyesi personellerine ve aile fertleri arasında bulunan ebeveynlere, eşlere ve çocuklara doktorlar tarafından yatış verilmesi durumunda yüzde 10 indirim, ayakta tedavide ise yüzde 20 indirim yapılacak. Ayrıca hasta katılım payı olarak 15 lira ödenecek.
Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in ‘Sosyal Belediyecilik Yükselen Bir Değerdir’ anlayışından hareketle yürütülen çalışmaların ilk etabı sağlık alanında başlarken iş birliği protokolleri eğitim ve benzeri bir dizi kurum ve kuruluşlarda devam edecek.
Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyetlerini yürüten İş ve Kariyer Merkezi ise işverenler ve iş arayan vatandaşlar arasında köprü vazifesi görerek kentin istihdam kapasitesini güçlendirip işsizlik sorununun çözümüne katkı sunmak için faaliyetlerini gün geçtikçe ilerletiyor. Vatandaşın istihdamına odaklanan birim bunun yanı sıra bir sağlık, eğitim, gıda, giyim, akaryakıt gibi birçok alanda sektörel bazlı personele yönelik indirimler sağlıyor.
İlginizi Çekebilir
Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül
Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.
30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı
SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.
Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”
Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.
Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı
Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
Şehitkamil’de “Her Dilimde Vefa” Büyüyor: Şekabel Baklava Yeni Noktalarda
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Her Dilimde Vefa” sloganıyla hayata geçirdiği Şekabel Baklava, Kuzeyşehir ve Gazikent bölgelerinde de hizmet vermeye başladı.