© Haber Hanesi 2014 - 2025

GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR’DEN İLAHİ SANATÇISI ABDURRAHMAN ÖNÜL KONSERİ

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Ramazan ayı ilçe etkinlikleri kapsamında ilahi sanatçısı Abdurrahman Önül, Oğuzeli, Nizip ve İslahiye’de sahneye çıktı. Sevilen sanatçı Önül, söylediği birbirinden güzel ilahilerle ilçe halkının gönlünde taht kurdu, izleyenleri kendisine hayran bıraktı.

Tasavvuf konserleri, Ramazan sohbetleri, Kur'an-ı Kerim tilavetleri, söyleşi ve Hacivat Karagöz gölge oyunuyla on bir ayın sultanı ramazan ayının manevi iklimini il merkezine yansıtan Büyükşehir, ramazanı dolu dolu geçirmek isteyen taşra ilçe halkını unutmadı. Oğuzeli, Nizip ve İslahiyeliler için ramazan özel programı organize eden Büyükşehir, ramazanın ruhuna uygun olarak ilahi sanatçısı Abdurrahman Önül konseri düzenledi.

Sanatçı Önül’ün Oğuzeli ilçe konserini Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin de izledi. İftar sonrasında Oğuzeli meydanına akın eden vatandaşlar, Önül’ün seslendirdiği ilahilerle muhteşem bir gece yaşadı. Sanatçının yorumladığı ilahilere eşlik eden İlçe halkı, program sonunda Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, sanatçı Önül’e günün anısına çiçek verdi. Konseri izlemeye gelenler, sanatçıyla adeta fotoğraf çektirme yarışına girişti.

İlahi sanatçısı Önül, Niziplilerle ilçe meydanında buluştu, Nizip halkına unutulmaz bir gece yaşattı, duygu dolu anlar yaşayan Nizip halkı ise, sanatçıyı alkış yağmuruna tuttu. 

Önül’ün son durağı İslahiye oldu. Demokrasi Meydanı'nda sahneye çıkan Abdurrahman Önül’ü dinlemeye gelen vatandaşlar, sanatçının söylediği ilahilerle kendinden geçti.

Seslendirdiği ilahilerle beğeni toplayan Önül, geceyi düzenleyen Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e ve ev sahipliğinden dolayı İslahiye Belediye Başkanı Kemal Vural’a teşekkür etti.

İlginizi Çekebilir

Şehitkamil’de 3 Mahalleye Yeni Sosyal Tesis Müjdesi

Şehitkamil Belediyesi, ilçenin farklı noktalarında vatandaşların sosyal, kültürel ve sportif ihtiyaçlarını karşılayacak yatırımları hayata geçirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Atalar, Battal ve Işıklı mahallelerinde yapımına başlanan sosyal tesislerde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Dülük Antik Taş Ocağı'nda Muhteşem Defile! Tarih ve Moda Buluştu

Şehitkamil Belediyesi ile Gaziantep Üniversitesi işbirliğinde düzenlenen 3. Moda ve Tasarım Haftası kapsamında gerçekleştirilen Cosplay ve Sürrealizm Defilesi, Dülük Antik Taş Ocağı’nın eşsiz atmosferinde büyük ilgi gördü. Tarihi dokunun sanatla buluştuğu etkinlikte, genç tasarımcıların özgün çalışmaları izleyenlerden tam not aldı.

AKEDAŞ’ta Bayram Coşkusu: Çalışanlar ve Yöneticiler Bayramlaştı

Kurban Bayramı dolayısıyla AKEDAŞ tarafından düzenlenen geleneksel bayramlaşma programı, kurum çalışanlarını ve yöneticilerini bir araya getirdi. AKEDAŞ yerleşkesinde gerçekleştirilen programda, bayramın birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu hep birlikte yaşandı.

Şehitkamil Belediyesi Haziran Meclisi’nde Gündem Yoğundu

Şehitkamil Belediyesi Haziran ayı Meclis Toplantısı’nın 1. birleşimi Başkan Vekili Hakan Aslansoy başkanlığında gerçekleşti. Gündemdeki 8 maddenin oybirliği ile komisyonlara sevk edildiği toplantıda gündem dışı 3 madde de gündeme alındı.

Şehitkamil’den Gençlere Tarih Yolculuğu: Ankara Gezisi Gerçekleşti

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın, kendisini makamında ziyaret eden Süleyman Şah Anadolu Lisesi öğrencilerine verdiği Ankara gezisi sözü yerine getirildi. Başkent’i görme fırsatı bulan öğrenciler, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna tanıklık eden tarihi mekanları ziyaret ederek unutulmaz bir deneyim yaşadı.

Şehitkamil’de Bayram Boyunca Yoğun Temizlik Mesaisi

Şehitkamil Belediyesi ekipleri tarafından Kurban Bayramı süresince ilçenin dört bir yanında yoğun bir temizlik mesaisi yürütüldü. Bayram öncesinde kurban satış ve kesim alanlarında başlayan çalışmalar, vatandaşların sağlıklı ve hijyenik bir ortamda bayram geçirebilmesi adına gece gündüz devam etti.

TÜM HABERLER