© Haber Hanesi 2014 - 2025

Gaziantep'de Kıran Kırana Mücadele Sergilendi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Masa Tenisi Turnuvasında Kıyasıya Mücadeleye Tanıklık Etti.

Yeni tip Koronavirüs (COVİD-19) Salgını döneminde yeni normal yaşama geçişte temassız sporların daha çok tercih edilmesi nedeniyle faaliyetlerini bu doğrultuda ilerleten Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Şehitkamil İlçe Başkanlığı ile işbirliğinde düzenlediği Masa Tenisi Turnuvası sona erdi. Ertuğrul Gazi Spor Salonu’nda 3 kategoride kıyasıya mücadelecin yaşandığı finallerin sonunda dereceye giren sporcular ödüllerini aldı. Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Zekeriya Efiloğlu, pandemi sürecinde en önemli önleyicilerden birinin spor olduğuna vurgu yaparak bu tür organizasyonların artacağının müjdeledi.

 

Turnuva sonunda, Büyük Erkekler Kategorisi’nde Yıldızlar ve Minikler Kategorisi’nde Ahmet Çelik 1’incilik kürsüsüne otururken Ahmet’i Meryem Yılmazer ve Emine Yılmazer takip etti. Gençler Kategorisi’nde ise Salih Köse 1’inci sıraya yerleşirken Köse’yi Berfin Kaya ve Beyza Çelik izledi. Büyükler Kategorisi’nde Mehmet Geçmez 1’inci olurken Reşit Gökoğlu 2’inci sırada, 3’üncü sırada ise Halil Doğanyol bulundu. Fair Play ödülünü Yasemin Kataram aldı.

İlginizi Çekebilir

Kahramanmaraş’tan Türkiye Şampiyonluğuna: 10 Yaşındaki Buğlem Gururlandırdı

Hayat Yeniden Eğitim ve Kültür Vakfı’nın Kırmızı Bisiklet Projesi Yaz Okulu kapsamında kano sporuyla tanışan ve yeteneğinin keşfedilmesinin ardından lisanslı sporcu olan 10 yaşındaki Buğlem Kalay, Eskişehir’de düzenlenen Durgunsu Kano Türkiye Şampiyonası’nda Para Kano U10 K1 200 metre kategorisinde Türkiye şampiyonu oldu. Buğlem’in kano eğitimiyle başlayıp Türkiye şampiyonluğuna uzanan başarı hikâyesinin yeni hedefi ise millî takım.

KİPAŞ İstiklal Basket’ten Dev Transfer: Ike Nweke Kahramanmaraş’ta

Türkiye Basketbol Ligi’nde iddialı bir kadro kuran KİPAŞ İstiklal Basket, yeni sezon öncesi ses getirecek bir transfere daha imza attı. Nijeryalı uzun oyuncu Ike Nweke artık Kahramanmaraş için savaşacak.

Dört Gün, Dört Etap, Tek Heyecan Uluslararası Bisiklet Turnuvası Heyecanı Kahramanmaraş'ta Başlıyor

Bisiklet sporunun uluslararası buluşma noktalarından biri olmaya hazırlanan Kahramanmaraş, 4 – 7 Ağustos tarihleri arasında 31 ülkeden 175 profesyonel bisikletçiyi ağırlayacak. Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek organizasyon, şehrin spor altyapısını ve turizm potansiyelini uluslararası arenaya taşıyacak.

Onikişubat Belediyespor’dan Dünya Yıldızı Transferi

Şehrimizi voleybolda Efeler Ligi’nin devler arenasında temsil edecek olan Onikişubat Belediyespor, yeni sezon öncesi kadrosunu dünya voleybolunun tecrübeli isimlerinden Brezilyalı smaçör Hugo Hamacher Silva ile güçlendirdi.

Şehitkamil’de 2. Küme Sportif Müsabakaları Tamamlandı: Binlerce Öğrenci Ödüllendirildi

Şehitkamil Belediyesi tarafından ilçede sporun tabana yayılması, öğrencilerin fiziksel gelişimlerine katkı sağlanması ve daha önce spor müsabakalarına katılma fırsatı bulamamış yeteneklerin keşfedilmesi amacıyla düzenlenen “2. Küme Sportif Müsabakaları” büyük bir başarıyla tamamlandı.  

SANKO Okulları Basketbolda Zirvede: Yıldız A Takımı İl Şampiyonu Oldu

SANKO Okulları Yıldız Erkek A Takımı, Şehitkamil 2. Küme Yıldız Erkekler Basketbol İl Birinciliği müsabakalarında şampiyon olarak önemli başarıya imza attı.

TÜM HABERLER