Gaziantep'te Yüzme Şampiyonası: SANKO Okulları Zirvesi
SPORGaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Okullar Arası Genç Kız ve Erkek Yüzme Müsabakası”nda SANKO Okulları Genç Kız Takımı il şampiyonu olurken, Genç Erkek Takımı ise dördüncü oldu.
SANKO Okulları öğrencileri, Gaziantep Olimpik Yüzme Havuzunda düzenlenen yarışmada hem bireysel hem de takım kategorilerinde başarılı performanslar sergiledi. Genç Kız Takımı kadrosunda Beril Tanrıtanır, Duru Kayın, Defne Su Demirbakan, Arin Gökmavi, Eylül Kurt, Belen Türközü, Cansu Yıldırım, Eylül Uğurluer ve Pelin Ada Türkmen yer aldı.
Genç Erkek Takımını ise Kadirhan Sağlam, Furkan Nadir Yıldız, Mustafa Kerem Kaya, Arif Doruk Akınal, Kerem Dikbaş, Mete Şahin, Kaan Baydemir, Fahri Tuna Suat, Ertan Emre Alageyik ve Burhan Yetkin temsil etti.
SANKO Okulları öğrencileri, bireysel yarışlarda birincilik, ikincilik, üçüncülük ve dördüncülük madalyaları kazanarak başarılarını taçlandırdı. Genç Kız Takımı il birinciliği kupasını alırken, Genç Erkek Takımı ise il dördüncülüğü elde etti.
SANKO Okulları Genel Müdürü Fırat Mümtaz Asyalı, öğrencilerini ve beden eğitimi öğretmenleri Meltem Kalkan ile Mehmet Ali Karakuş’u tebrik ederek, Genç Kız Takımına bölge şampiyonasında başarılar diledi.
İlginizi Çekebilir
Kahramanmaraş’tan Türkiye Şampiyonluğuna: 10 Yaşındaki Buğlem Gururlandırdı
Hayat Yeniden Eğitim ve Kültür Vakfı’nın Kırmızı Bisiklet Projesi Yaz Okulu kapsamında kano sporuyla tanışan ve yeteneğinin keşfedilmesinin ardından lisanslı sporcu olan 10 yaşındaki Buğlem Kalay, Eskişehir’de düzenlenen Durgunsu Kano Türkiye Şampiyonası’nda Para Kano U10 K1 200 metre kategorisinde Türkiye şampiyonu oldu. Buğlem’in kano eğitimiyle başlayıp Türkiye şampiyonluğuna uzanan başarı hikâyesinin yeni hedefi ise millî takım.
KİPAŞ İstiklal Basket’ten Dev Transfer: Ike Nweke Kahramanmaraş’ta
Türkiye Basketbol Ligi’nde iddialı bir kadro kuran KİPAŞ İstiklal Basket, yeni sezon öncesi ses getirecek bir transfere daha imza attı. Nijeryalı uzun oyuncu Ike Nweke artık Kahramanmaraş için savaşacak.
Dört Gün, Dört Etap, Tek Heyecan Uluslararası Bisiklet Turnuvası Heyecanı Kahramanmaraş'ta Başlıyor
Bisiklet sporunun uluslararası buluşma noktalarından biri olmaya hazırlanan Kahramanmaraş, 4 – 7 Ağustos tarihleri arasında 31 ülkeden 175 profesyonel bisikletçiyi ağırlayacak. Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek organizasyon, şehrin spor altyapısını ve turizm potansiyelini uluslararası arenaya taşıyacak.
Onikişubat Belediyespor’dan Dünya Yıldızı Transferi
Şehrimizi voleybolda Efeler Ligi’nin devler arenasında temsil edecek olan Onikişubat Belediyespor, yeni sezon öncesi kadrosunu dünya voleybolunun tecrübeli isimlerinden Brezilyalı smaçör Hugo Hamacher Silva ile güçlendirdi.
Şehitkamil’de 2. Küme Sportif Müsabakaları Tamamlandı: Binlerce Öğrenci Ödüllendirildi
Şehitkamil Belediyesi tarafından ilçede sporun tabana yayılması, öğrencilerin fiziksel gelişimlerine katkı sağlanması ve daha önce spor müsabakalarına katılma fırsatı bulamamış yeteneklerin keşfedilmesi amacıyla düzenlenen “2. Küme Sportif Müsabakaları” büyük bir başarıyla tamamlandı.
SANKO Okulları Basketbolda Zirvede: Yıldız A Takımı İl Şampiyonu Oldu
SANKO Okulları Yıldız Erkek A Takımı, Şehitkamil 2. Küme Yıldız Erkekler Basketbol İl Birinciliği müsabakalarında şampiyon olarak önemli başarıya imza attı.