© Haber Hanesi 2014 - 2025

Gençliğin Kahramanmaraş’taki yeni merkezinde yüzde 80 seviyesine ulaşıldı

Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi’nin gençliğe yönelik vizyon projeleri arasında yer alan Şehit Abdullah Çavuş Mahallesi Gençlik Merkezi’nde çalışmalar aralıksız sürerken, projede fiziki gerçekleşme oranı yüzde 80 seviyesine ulaştı. İlçeye değer katacak önemli yatırımlardan biri olan merkezin kısa süre içerisinde tamamlanarak gençlerin hizmetine sunulması hedefleniyor.

Onikişubat Belediyesi’nin gençliğe yönelik vizyon projeleri arasında yer alan Şehit Abdullah Çavuş Mahallesi Gençlik Merkezi’nde çalışmalar aralıksız sürerken, projede fiziki gerçekleşme oranı yüzde 80 seviyesine ulaştı. İlçeye değer katacak önemli yatırımlardan biri olan merkezin kısa süre içerisinde tamamlanarak gençlerin hizmetine sunulması hedefleniyor.

Hanifi Toptaş öncülüğündeki Onikişubat Belediyesi, gençlere yönelik projeleriyle ilçenin sosyal ve kültürel yapısını güçlendirmeyi sürdürürken, yeni Gençlik Merkezi’nin tamamlanmasıyla birlikte bu alandaki hizmetlerini daha da ileri taşımayı hedefliyor.
Bu kapsamda Başkan Hanifi Toptaş’ın projelendirdiği ve öncülük yaptığı dev Gençlik Merkezi’nde çalışmalar aralıksız devam ediyor. 


Onikişubat gençliğinin eğitimden sosyal yaşama, teknolojiden kültürel faaliyetlere kadar birçok alanda ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde tasarlanan Gençlik Merkezi, çok yönlü bir yaşam alanı olarak planlandı. 
Proje kapsamında; fuaye alanı, etüt ve toplu çalışma alanları, bireysel çalışma odaları, çeşitli branşlarda eğitimlerin verileceği atölyeler ve dijital çağın gereksinimlerine uygun e-spor merkezi yer alıyor. Ayrıca kültürel etkinliklere ev sahipliği yapacak sergi alanı ile gençlerin sosyal etkileşimlerini artıracak modern bir kafeterya ve KahveOn2 Şubesi de merkez bünyesinde bulunacak.

Gençlerin yeni cazibe merkezi olacak
Onikişubat Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlayışının güçlü bir yansıması olan proje, tamamlandığında binlerce gencin bir araya geleceği dinamik bir cazibe merkezi olacak. Gençlerin hem akademik hem de kişisel gelişimlerine katkı sunacak merkez, aynı zamanda ilçede yeni bir sosyal buluşma noktası oluşturacak.


Çalışmaların hızla devam ettiği Gençlik Merkezi’nde, özellikle iç mekan düzenlemeleri ve ince işçilik aşamalarında yoğun bir mesai yürütülürken, projenin en kısa sürede tamamlanarak hizmete açılması için ekipler titizlikle çalışmalarını sürdürüyor.

Başkan Toptaş: Gençlerimizin geleceğine yatırım yapıyoruz
Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, projeye ilişkin yaptığı değerlendirmede gençliğe yapılan yatırımların önemine dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı:
“Şehit Abdullah Çavuş Mahallemizde yapımı hızla devam eden Gençlik Merkezimizde yüzde 80 seviyesine ulaştık. İçerisinde fuaye alanı, etüt ve toplu çalışma alanları, bireysel çalışma odaları, çeşitli atölyeler ve KahveOn2 şubesiyle gençlerimizin hem sosyalleşebileceği hem de kendilerini geliştirebileceği modern bir yaşam alanı oluşturuyoruz. Bu merkez, gençlerimizin şehir merkezinde yeni buluşma noktası olacak. Gençlerimizin geleceğine yatırım yapmaya, onların her alanda güçlü bireyler olarak yetişmelerine katkı sunmaya kararlılıkla devam edeceğiz.”

İlginizi Çekebilir

Başkan Akpınar 92. Mahalle Toplantısında Kabasakal’ın Sorunlarını Dinledi

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, haftalık mahalle toplantıları kapsamında 92. buluşmasını Kabasakal Mahallesi’nde gerçekleştirdi. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda vatandaşların talep, öneri ve ihtiyaçları yerinde dinlendi.

SOGEM’in Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı Başlıyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sosyal Girişimcilik Merkezi (SOGEM), dernek, vakıf ve spor kulüplerine yönelik “Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı” eğitimi programı düzenliyor. Programa başvurular çevrimiçi yapılabiliyor. 

Kahramanmaraş Büyükşehir, Elbistan’da Yıkıntı Atıkları Ayrıştırma ve Geri Kazanım Tesisi Kuruyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında Elbistan’a Yıkıntı Atıkları Ayrıştırma ve Geri Dönüşüm Tesisi kazandırılıyor. Yaklaşık 100 Milyonluk yatırımın yüzde 90’ı hibe olacak.

Başkan Görgel: “Kahramanmaraş Mutfağı Nesilden Nesile Aktarılan Eşsiz Bir Miras”

Türk Mutfağı Haftası etkinliğinde konuşan Başkan Fırat Görgel, “Kahramanmaraş, toprağında bereketi, mutfağında kültürü, sofrasında kardeşliği yaşatan kadim bir şehir. Kahramanmaraş'ı gastronomi turizminde de daha güçlü bir noktaya taşımak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şehrimizin tarihi izlerini taşıyan, tamamen şehrimizin ürünlerinden oluşan 600’ü aşkın reçetenin olduğu yemek kitabı hazırlıyoruz” dedi.

Kahramanmaraş’ta 8 Günlük Acı Bekleyiş Sona Erdi! Nehirde Kaybolan Vatandaşın Cansız Bedeni Bulundu

Kahramanmaraş Onikişubat'ta balık tutarken Ceyhan Nehri'ne düşen 62 yaşındaki S.A.'nın 8 gün süren arama sonrası cansız bedenine ulaşıldı.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan Pınarbaşı Caddesi’nde Kesintisiz Asfalt Mesaisi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan’ın en önemli ulaşım arterlerinden Pınarbaşı Caddesi’nde asfalt serimini kesintisiz sürdürüyor.

TÜM HABERLER