Güngör’den Yedikuyular’a Davet
GÜNDEMKar yağışıyla beyaza bürünen Yedikuyular Kayak Merkezi’ni ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Tesisimize mevsimin ilk karı düştü. Burası bölgenin en ulaşılabilir kayak merkezi. Bu sene Yedikuyular Kayak Merkezi'ni ziyaret edenler, yeni mekanlarıyla çok daha farklı bir tesis görecekler. Tüm vatandaşlarımızı Kahramanmaraş’ı ve Yedikuyular Kayak Merkezi’ni görmeye davet ediyorum” dedi.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, kar yağışının etkili olduğu Yedikuyular Kayak Merkezi’ni ziyaret etti. Yaptığı açıklamada yağışla birlikte kayak sezonunun da kapısının aralandığına dikkat çeken Başkan Güngör, “Bu sene kurak bir mevsimden sonra hamdolsun mevsimin ilk yağışını aldık. Yedikuyular Kayak Merkezi’mizde kar, şehir merkezimizde ise yağmur yağıyor. Rabbim rahmetini esirgemedi. Burası bölgenin en ulaşılabilir kayak merkezi. Özellikle civar komşularımıza baktığımızda gerek o şehirlerimizin, komşularımızın coğrafi durumu, iklim şartları ve ulaşım durumları göz önünde bulundurulduğunda en yakın kayak merkezi Yedikuyular. Şehir merkezine de 10 kilometrelik bir mesafede. Tüm vatandaşlarımızı Kahramanmaraş’ı ve Yedikuyular Kayak Merkezi’ni görmeye davet ediyorum” ifadelerini kullandı.
Baştan Sona Yenilendi
Yedikuyular Kayak Merkezi’nde yapılan yatırımların kapasiteyi de artırdığını ifade eden Güngör açıklamasını, “Biz her yıl tesisimizin altyapısını güçlendiriyoruz. Özellikle geçen yıl yol genişletmesini tamamladık ve yol standardını artırdık. Burada içme suyu problemini hallettik ve yeni tesislerle kapasitemizi artırdık. Bungalov Evler hizmete açıldı. Yine sosyal tesis, yeme içme mekânı da şu an hazır durumda. Ayrıca hemen girişte çok büyük bir Bedesten Çarşısı hizmete hazır duruma geldi. Bu sene Yedikuyular Kayak Merkezi'ni ziyaret edenler, bu yeni mekânlarla çok daha farklı bir tesis görecekler. Ayrıca Şubat ayında Avrupa Kar Voleybolu turnuvası burada yapılacak. Öyle tahmin ediyorum ki en az 20 ülkeden sporcular ve ziyaretçileri ağırlayacağız” şeklinde sürdürdü. Kar yağışlarının başlamasıyla tüm ekiplerin teyakkuz halinde olduklarına da değinen Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, aksamaların yaşanmadığı bir kış temenni ettiğini söyledi.
İlginizi Çekebilir
Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül
Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.
30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı
SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.
Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”
Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.
Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı
Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
Şehitkamil’de “Her Dilimde Vefa” Büyüyor: Şekabel Baklava Yeni Noktalarda
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Her Dilimde Vefa” sloganıyla hayata geçirdiği Şekabel Baklava, Kuzeyşehir ve Gazikent bölgelerinde de hizmet vermeye başladı.